Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bos bos oturuyorm evde valla sen napiyosn
Bos oturma orguye ver kendni kiz valla oyle hoslanmaya basladmki yapa yapa cok iyi geldi bana

Bu aksam yemege evde hamburger yaptim kizlar harika oldu ya esim kizim minnos bi seklde tesekkur ettiler

Yazabilirsin canım valla ne desem, inşallah hayırlısı neyse o olsun nasılsın şuan kii?

Açıktan mı okuyorsun ne okuyorsun kaç, dönem bitirdin bakalım
Şu an mutsuzluktan gebereceğim ancak dibe dalma ak için yüzüyorum haha
Örgün okuyorum, lisans tamamlıyorum. 1.5 senem kaldı,

Bos oturma orguye ver kendni kiz valla oyle hoslanmaya basladmki yapa yapa cok iyi geldi bana

Bu aksam yemege evde hamburger yaptim kizlar harika oldu ya esim kizim minnos bi seklde tesekkur ettiler
Yaa tarif ver bizde yapalm canm eline saglk yok ya örgu filan örmem de kitap okurum genelde bu aliskanligimida kadinlar kulubune takildigimdan beri biraktim

Şu an mutsuzluktan gebereceğim ancak dibe dalma ak için yüzüyorum haha
Örgün okuyorum, lisans tamamlıyorum. 1.5 senem kaldı,
aaa olmaz öyle, kaç senelik evlisin ki canım

Süpeerr ben de tekrar okumak isterdim yaaa, şu sınav süreci bi bitseydi

Yaa tarif ver bizde yapalm canm eline saglk yok ya örgu filan örmem de kitap okurum genelde bu aliskanligimida kadinlar kulubune takildigimdan beri biraktim
Valla hamburger ekmegi ve chedar peynir aldim kofteyi bildgm gbi yaptim daha buyuk sekilde kizarttm patates de kizarttim .
Hamburger ekmegne ketcap mayonez surdum ustune kofte peynir tursu marul koyup ustunu kapatip tosta bastim. Bi numara yok yani ama harika oldu ..

Yaa bende yapicam cayy canım çekti yaa

Offf nasl canm cekti varya belki yarin yaparm tarif icin tesekkur ederim caniimm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…