- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #64.761
Bos oturma orguye ver kendni kiz valla oyle hoslanmaya basladmki yapa yapa cok iyi geldi banaBen bos bos oturuyorm evde valla sen napiyosn
Sagolll balummmmMmmm afiyet olsuuuunnn
Şu an mutsuzluktan gebereceğim ancak dibe dalma ak için yüzüyorum hahaYazabilirsin canım valla ne desem, inşallah hayırlısı neyse o olsunnasılsın şuan kii?
Açıktan mı okuyorsun ne okuyorsun kaç, dönem bitirdin bakalım
Kim demis kiz 1 tane esime atki 2 tane kizima bere ordum smdi de atki basladm kizima harika yaa yaptkca yapasm geliyorKız ööre öree bitiremedinnnmaşallahhhh ama zevkli dimiii
Yaa tarif ver bizde yapalm canm eline saglkBos oturma orguye ver kendni kiz valla oyle hoslanmaya basladmki yapa yapa cok iyi geldi bana
Bu aksam yemege evde hamburger yaptim kizlar harika oldu ya esim kizim minnos bi seklde tesekkur ettiler
Saol balimmmmmAman aç kalma rossum koalanin doymasi gerekiyor Akroş enişte yemese de olur evdeki iki bebeninde yemesi lagzim
Afiyet olsun yarasinnnnn❤
aaa olmaz öyle, kaç senelik evlisin ki canımŞu an mutsuzluktan gebereceğim ancak dibe dalma ak için yüzüyorum haha
Örgün okuyorum, lisans tamamlıyorum. 1.5 senem kaldı,
Yaaa inanamiyorum sana kime yaptirdin bana da gondersene paranda olsa her daim alamayacagn sey nedir cevap asureeAsureeee
AnnemeeeeeeYaaa inanamiyorum sana kime yaptirdin bana da gondersene paranda olsa her daim alamayacagn sey nedir cevap asuree
Seni burda evlendirecüğğkk nuurrDiyosuuunn Ayy sus kız utandım heee
Valla hamburger ekmegi ve chedar peynir aldim kofteyi bildgm gbi yaptim daha buyuk sekilde kizarttm patates de kizarttim .Yaa tarif ver bizde yapalm canm eline saglkyok ya örgu filan örmem de kitap okurum genelde bu aliskanligimida kadinlar kulubune takildigimdan beri biraktim
O zmn kapısı ilk çalınacaklardansın biliyorsun değil mii cici kıızSeni burda evlendirecüğğkk nuurro zmn görüşürük
Yaa bende yapicam cayy canım çekti yaaValla hamburger ekmegi ve chedar peynir aldim kofteyi bildgm gbi yaptim daha buyuk sekilde kizarttm patates de kizarttim .
Hamburger ekmegne ketcap mayonez surdum ustune kofte peynir tursu marul koyup ustunu kapatip tosta bastim. Bi numara yok yani ama harika oldu ..
O zmn ben gelir çalarım senin kapıyı merak etmeO zmn kapısı ilk çalınacaklardansın biliyorsun değil mii cici kıızAyy sustum valla utandım
Offf nasl canm cekti varya belki yarin yaparm tarif icin tesekkur ederim caniimmValla hamburger ekmegi ve chedar peynir aldim kofteyi bildgm gbi yaptim daha buyuk sekilde kizarttm patates de kizarttim .
Hamburger ekmegne ketcap mayonez surdum ustune kofte peynir tursu marul koyup ustunu kapatip tosta bastim. Bi numara yok yani ama harika oldu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?