Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
C Cay6 ellerine sağlık
Ben hamburger ekmeğini de kendim yapıyorum on numara oluyor :)
Sagol cnm sennde ellerne saglik ben dun markette ekmwgi gorunce alaym deyip karar verdim sonra tariflere baktim eve gelnce hakikaten ekmek yapmak ta kolaymis birde harika kabariyorlar bi gun de oyle yaparim belki ...

Onlardanbiri şüpheli şahıs rosum fark ettin mi
Kim kim ben gormedim gecenin bu vakti hala ornek cikarma pesindeym ama galiba oldu ev dandini dandini dastana diyor ben orgu orcem diye kac gndue pek is yapamadm ama yarn guzelce bi temzlk zamani insallah.

Kim kim ben gormedim gecenin bu vakti hala ornek cikarma pesindeym ama galiba oldu ev dandini dandini dastana diyor ben orgu orcem diye kac gndue pek is yapamadm ama yarn guzelce bi temzlk zamani insallah.
Bi göründü gitti çayım 6471 de görürsün profile girince.

Atabilirsen atsana fotoğraf çayım bakalım, nasıl olmuş

Yaparsın yarın yavaş yavaş

Sagol cnm sennde ellerne saglik ben dun markette ekmwgi gorunce alaym deyip karar verdim sonra tariflere baktim eve gelnce hakikaten ekmek yapmak ta kolaymis birde harika kabariyorlar bi gun de oyle yaparim belki ...
Evet ekmeği de pratik ve çok güzel kabariyor :)
Saol.cnm

Bi göründü gitti çayım 6471 de görürsün profile girince.

Atabilirsen atsana fotoğraf çayım bakalım, nasıl olmuş

Yaparsın yarın yavaş yavaş
Tamam bebegm bereleri atiyim once atki dha yeni basladim beyaz olana atki oruyorum

Bak da silerim birazdan

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…