- 27 Temmuz 2019
- 2.724
- 9.219
- 158
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #64.801
Çok teşekkürler canım. İyi insanların bitmediğini görmek biraz da olsa umutlandırıyor beni.Canım ya dua etcem sana İnşallahhh kazanalım ❤ vardır herşeyde bi hayır
Canım sen gel bu topiğeÇok teşekkürler canım. İyi insanların bitmediğini görmek biraz da olsa umutlandırıyor beni.
Ben de senin için dua ederim
Hergün buradayım artıkCanım sen gel bu topiğe
Konuşuruz, dertleşiriz, gülüşürüz
Ben de teşekkür ederiim
Onlardanbiri şüpheli şahıs rosumAllahım topige akım yağıyor
Yağmur gbi yeni insanlar goruyirm
Sagol cnm sennde ellerne saglik ben dun markette ekmwgi gorunce alaym deyip karar verdim sonra tariflere baktim eve gelnce hakikaten ekmek yapmak ta kolaymis birde harika kabariyorlar bi gun de oyle yaparim belki ...
Kim kim ben gormedim gecenin bu vakti hala ornek cikarma pesindeym ama galiba oldu ev dandini dandini dastana diyor ben orgu orcem diye kac gndue pek is yapamadm ama yarn guzelce bi temzlk zamani insallah.Onlardanbiri şüpheli şahıs rosumfark ettin mi
Bi göründü gitti çayım 6471 de görürsün profile girince.Kim kim ben gormedim gecenin bu vakti hala ornek cikarma pesindeym ama galiba oldu ev dandini dandini dastana diyor ben orgu orcem diye kac gndue pek is yapamadm ama yarn guzelce bi temzlk zamani insallah.
Hangisi kim.okumadmOnlardanbiri şüpheli şahıs rosumfark ettin mi
Evet ekmeği de pratik ve çok güzel kabariyor :)Sagol cnm sennde ellerne saglik ben dun markette ekmwgi gorunce alaym deyip karar verdim sonra tariflere baktim eve gelnce hakikaten ekmek yapmak ta kolaymis birde harika kabariyorlar bi gun de oyle yaparim belki ...
Hanzade mi bişeydi yaa 6471 lerdeHangisi kim.okumadm
Sürekli bekarm ama........Hanzade mi bişeydi yaa 6471 lerde
Tamam bebegm bereleri atiyim once atki dha yeni basladim beyaz olana atki oruyorumBi göründü gitti çayım 6471 de görürsün profile girince.
Atabilirsen atsana fotoğraf çayım bakalım, nasıl olmuş
Yaparsın yarın yavaş yavaş
Önce ben gördümTamam bebegm bereleri atiyim once atki dha yeni basladim beyaz olana atki oruyorum
Eki Görüntüle 2575110 Eki Görüntüle 2575112
Bak da silerim birazdan
Niye yorum yapmiyon bakimmm ozamanÖnce ben gördüm
Çok güzeller ellerine sağlıkNiye yorum yapmiyon bakimmm ozaman
Zaten sildm an itibariyle kacirdii digerleri saheserlerimibeyaz olan guzel oldu be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?