Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aaa olmaz öyle, kaç senelik evlisin ki canım

Süpeerr ben de tekrar okumak isterdim yaaa, şu sınav süreci bi bitseydi
2 yıl olacak, aslında bir sütoğlanların şahıyla evliyim daha doğrusu onla değil anası ve babasıyla evliyim amaan bitecek işte

Lisans mı önlisans mı kpss senin? Nasıl yorucudur. Ben de mezun olunca gireceğim, senden bilgi alayım bari

Yap valla ya ama mutlaka chedar peyniriyle yap en tat vereni o hamburgere .. esim her aksam olsa yerim dedi koftemde guzel oldu puf puf sansa
Ay maşallah chedar severim zatenhele o tosta bastım dedinyaaa bende eridim orda bı kerelik kaçamak yapacam

O zmn ben gelir çalarım senin kapıyı merak etme itinayla ders veririk size aypare ackerman ede
Tamamm canıımm

Size bişey anlatcam biz üni. deyken arkadaşlarla fantazi gecelik alıp hediyeleşmiştikk bekliyor çeyizdee yıllandııı ama ben dediim yapmayalım dediimmm

Ayy üzüldüm ya canım. Sen nerelerdeydin iiki gelmişsin
anne babasının lafına çok bakıyor demek.

Benm lisans canm branşım din kültürü öğretmenliği. Senin alan sınavın filan varsa şimdiden alanı sıkı tut. Sınav süreci de çok yıpratıyor

Tamamm canıımm

Size bişey anlatcam biz üni. deyken arkadaşlarla fantazi gecelik alıp hediyeleşmiştikk bekliyor çeyizdee yıllandııı ama ben dediim yapmayalım dediimmm
Ajdvsbxjs kizz gecelik şarap gibidir anacım onu kullandigin günlerde gelicek du sen

Ladycim tatlım nasılsın canım bebiş getirme çabaları güzel sonuclanacak mi sence regline kaç gün var?

Kizzzhangi konu o? De hele

Ahaha çıkışları gösterin o zmn bana
İyim saol cnm
Bugun catlamanin 9 gunu daha 6 gun var regle
Ama umutlu degilim nedense

Valla ilk zamanlar ben de çok üzüldüm de, baktım kuş gibi çırpınan sadece benim, 3ü geçmiş karşıma her yaptığımı yok ediyor. Öyleyse hadi güle güle diyorum.
İyi ki geldim ya, çok bunalmıştım, senin neşen beni aydınlattı maşallah
Hımmmm anca yetişir zaten, r de sınav stresi binecek.

Aynı yerde veya yakın mı yaşıyordunuz? Şuan görüşmüyorsunuz anladığım kadarıyla. En azından görmüş ve yolunu çizmişsin canım. Ooo daha ne mutluluklar yaşarsıınn

Aynen vallaa oluyor o stres. İnşallah sende bitirip benm kadar beklemeden mesleğe başlasın

Ayrılmadık daha, okulumun bitmesini bekliyorum çünkü mecbur kaldım. Malesef.

İnşallah ya, inan çok istiyorum. İnşallah sen de kazanırsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…