- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #64.781
Yap valla ya ama mutlaka chedar peyniriyle yap en tat vereni o hamburgere .. esim her aksam olsa yerim dediYaa bende yapicam cayy canım çekti yaa
2 yıl olacak, aslında bir sütoğlanların şahıyla evliyim daha doğrusu onla değil anası ve babasıyla evliyim amaan bitecek işteaaa olmaz öyle, kaç senelik evlisin ki canım
Süpeerrben de tekrar okumak isterdim yaaa, şu sınav süreci bi bitseydi
Bisey degil cnm caninizi cektiedim ama zorlgu yok deneyin pisman olmazsnzOfff nasl canm cekti varya belki yarin yaparm tarif icin tesekkur ederim caniimm
Ay maşallahYap valla ya ama mutlaka chedar peyniriyle yap en tat vereni o hamburgere .. esim her aksam olsa yerim dedikoftemde guzel oldu puf puf sansa
Tamamm canıımm
Ayy üzüldüm ya canım. Sen nerelerdeydin iiki gelmişsin2 yıl olacak, aslında bir sütoğlanların şahıyla evliyim daha doğrusu onla değil anası ve babasıyla evliyim amaan bitecek işte
Lisans mı önlisans mı kpss senin? Nasıl yorucudur. Ben de mezun olunca gireceğim, senden bilgi alayım bari
Ajdvsbxjs kizzTamamm canıımm
Size bişey anlatcambiz üni. deyken arkadaşlarla fantazi gecelik alıp hediyeleşmiştikk bekliyor çeyizdee yıllandııı ama ben dediim yapmayalım dediimmm
İyim saol cnmLadycim tatlım nasılsın canımbebiş getirme çabaları güzel sonuclanacak mi sence regline kaç gün var?
Kizzzhangi konu o? De hele
Ahaha çıkışları gösterin o zmn bana
Buralardayim ben senin sesin cikmiyoduBen bugün aktif olamadım canım,ders çalıştım,
Nasılsın, görünmüyordun
Güzell yaa beğeniyorumAjdvsbxjs kizzgecelik şarap gibidir anacım onu kullandigin günlerde gelicek du sen
Valla ilk zamanlar ben de çok üzüldüm de, baktım kuş gibi çırpınan sadece benim, 3ü geçmiş karşıma her yaptığımı yok ediyor. Öyleyse hadi güle güle diyorum.Ayy üzüldüm ya canım. Sen nerelerdeydin iiki gelmişsin ❤
anne babasının lafına çok bakıyor demek.
Benm lisans canm branşım din kültürü öğretmenliği. Senin alan sınavın filan varsa şimdiden alanı sıkı tut. Sınav süreci de çok yıpratıyor
Yap yappAy maşallahchedar severim zaten hele o tosta bastım dedinyaaa bende eridim orda bı kerelik kaçamak yapacam
Aynı yerde veya yakın mı yaşıyordunuz? Şuan görüşmüyorsunuz anladığım kadarıyla. En azından görmüş ve yolunu çizmişsin canım. Ooo daha ne mutluluklar yaşarsıınnValla ilk zamanlar ben de çok üzüldüm de, baktım kuş gibi çırpınan sadece benim, 3ü geçmiş karşıma her yaptığımı yok ediyor. Öyleyse hadi güle güle diyorum.
İyi ki geldim ya, çok bunalmıştım, senin neşen beni aydınlattı maşallah
Hımmmm anca yetişir zaten, r de sınav stresi binecek.
Ayrılmadık daha, okulumun bitmesini bekliyorum çünkü mecbur kaldım. Malesef.Aynı yerde veya yakın mı yaşıyordunuz? Şuan görüşmüyorsunuz anladığım kadarıyla. En azından görmüş ve yolunu çizmişsin canım. Ooo daha ne mutluluklar yaşarsıınn
Aynen vallaa oluyor o stres. İnşallah sende bitirip benm kadar beklemeden mesleğe başlasın❤
HayatSevinceGuzel
aypare ackerman
Bizde siz gibiydik,sizde olacaksınız biz gibio kilometreden eser kalmayacak gızlaaa
Canım ya dua etcem sana İnşallahhh kazanalımAyrılmadık daha, okulumun bitmesini bekliyorum çünkü mecbur kaldım. Malesef.
İnşallah ya, inan çok istiyorum. İnşallah sen de kazanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?