- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #6.481
Owwwwwww ne güzel hayat beeeeeeBurafa oyle kuzum merak etme ,o kadar yol gittik sisten hicbise goremeden donduk.
Hava 9 derece dagin basinda.Millet montla dolasiyordu
Esimin memleketi kuzum.
Kayinpederin burda findik tarlalari falan var
Açtı dimi yeşil beniHosgörmüşüm cicimemeklerine değmiş
Ahhh ahhh.. neyse .. aklıma geldi ya yineHayirdir canim..
Kimdir seni topragindan nefret ettiren merak ettim
Ula karı memeleketten bile erötüklük çıkarıyonOwwwwwww ne güzel hayat beeeeee
Vallahi imrendim
Şimdi orda olaydım
Kocam yanmda olaydı
Birde finduk
Oh sabahlar olmazdı
Allahh iyiligini versin emi cici gece gece güldürdün beniOwwwwwww ne güzel hayat beeeeee
Vallahi imrendim
Şimdi orda olaydım
Kocam yanmda olaydı
Birde finduk
Oh sabahlar olmazdı
Hay o pohlaraYavrum benimki 8-5 çalışıyo da noluyo sanki ,aynı pohun laciverti işte
Bende merak ettim ya anlatsana. Dertli herkes zatenAhhh ahhh.. neyse .. aklıma geldi ya yine
Sen iste kızHay o pohlara
Dostum ne kader ya.
Çıkar 70 'likleri.
Kuşlar ötmedi hatta eve bile gelmedi
Hacıya da gidemedik 45 bin diyor ross baksana
En iyisi içek güzelleşek
Bir teyze yeğen , yuva yıkmaya yeminlilerdi galiba. Teyze başkasının , yeğen de benim yuvami yikacakti.Bende merak ettim ya anlatsana. Dertli herkes zaten
Sonunda karakolu bascaz komiseri tehdit edicz cicim
Uyu bakalımBen gidem makus talihimle başbaşa uyuyam napim
Bu gece de ekmek çıkmadı bize
Hadi iyi geceler hatunlar
Hasetliklernden çıldırıyor milletBir teyze yeğen , yuva yıkmaya yeminlilerdi galiba. Teyze başkasının , yeğen de benim yuvami yikacakti.Ne çektim beee
Ooo hem de nasıl.. Yine yeşillendi Kk sayfalarıAçtı dimi yeşil beni
Sende ne var ne yok balım
Neler edirsen
NedennnnnnBir teyze yeğen , yuva yıkmaya yeminlilerdi galiba. Teyze başkasının , yeğen de benim yuvami yikacakti.Ne çektim beee
Ederiz de sonra bizi kim kurtarırSonunda karakolu bascaz komiseri tehdit edicz cicim
Benim kp emekli polis yapmış çocuklar bi cahillik der çıkartır bizi o is bizde civcivimEderiz de sonra bizi kim kurtarır
Özgüven patlaması yaşıyorlardı galiba. Ya da beni salak kör cahil falan sanıyorlardi...Nedennnnnn
Ne istediler senin yuvadan
Neden aktif olamıyorsun kuzum. Vallahi pek az görüyor gibiyim seni. ÖzlüyorukOoo hem de nasıl.. Yine yeşillendi Kk sayfaları
Pek aktif olamadım son günlerde ama tabi burayi da unutmadım.. Hayat telâşı işte uğraş dur ..
İyi de amaçları neydi..Özgüven patlaması yaşıyorlardı galiba. Ya da beni salak kör cahil falan sanıyorlardi...
13sene mi altın tepsi de sunmami bekliyorlardı... Neyse bitti gitti ama bende bittim falan amaaannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?