- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #6.521
Bende öyle anladım da doğru oku diye bana kızdı o zaman doğrusunu anladımBende eşini koydu metres eşine sulandı falan diye anladım
Bizim alt yapı sorunlu cicimAyyy İnternetsiz hayat yapraksız ağaca benzer.
Yaptırın İnterneti çok kötü çok
Kuzum eşin anlatmasa öğrememezlerdi biliyorsun di mi.Eşimin ortağı diyorum da, her boklarini anlatıyorlardı demek ki. O adamdan müsveddesini Gorur görmez dünyanın en büyük pezosu olduğunu anladim da benim mercimek kadar beyni olmayan kocam anlamadı.. bacanak olacaklardi akılları sıra.
Öyle de dile kolay yaşayan bilir..Kuzum eşin anlatmasa öğrememezlerdi biliyorsun di mi.
Eşin özelinizi başkalarına nasıl anlatır.
Bunu hiç sorun etmedin mi
Ben böyle bir durumda evliliğe devam edemeyebilirdim.
Kuzum bu bir rahatsızlık ya da hastalık değil ki, psikolojik etmenlere dayalı kendini kasma durumu sadece.Öyle de dile kolay yaşayan bilir..
Bilmiyorum ben Allah a bıraktım..
Kimse yaşattığıni yaşamadan olmeyecek..
Anlatsa ne olur ki bu onu haklı çıkarmaz neticede benim rahatsızlığımi kusur olarak görenlerin beyni kusurlu.. dönüp kendilerine baksınlar.
Eşime de çok iyi oldu çünkü o adamın gerçek yüzünü gormedi senelerce . Hayatının kazığını yedi de akillandi...
Çok şükür.Kuzum bu bir rahatsızlık ya da hastalık değil ki, psikolojik etmenlere dayalı kendini kasma durumu sadece.
Öte yandan eşinin anlatmasındaki problem senin ya da onun haklı çıkıp çıkmaması değil.
Düşünsene senin namusum dediğin karım dediğin kişinin cinsel hayatla ilgisini başka bir erkeğe anlatıyorsun.
Başka bir erkeğe eşini anlatmak nedir.
Duyan adamın aklından neler geçeceğini kim bilebilir.
Gerçi erkeğe anlatmak nedir diyorum da yanlış oldu erkek kadın farketmez. Kadına anlatması da aynı derecede iğrenç olur..
Neyse kuzum ya hamilesin sıkma canını. Hayat bu işte hepimizi ayrı bir yerden vuruyor.
Sorunları aştıysanız sıkıntı yok.
Mutlu musunuz şimdi
Allah bozmasınÇok şükür.
Eşek sağlam kazikta bu sefer
Allah bozmaz canım.insanlar bozar. Rabbim fırsat vermesin iki ayaklı şeytanlaraAllah bozmasın
Ben kaçıyorum uyuyayım. C Cay6 gelecek yarın yine çok konuşmuşsunuz diyecek. K Kendinisevenbirii beğen beğen parmak kalmadı diyecek.Bonus bana 10 sayfa okuttunuz kitap okurdum diyecek. Azarlar kulağımda çınlıyor şimdiden
İyi geceler ve tatlı rüyalar tüm kertenkelelerimSizleri seviyoreeeeeeee
Yar yine bana haram gecelerrişemeye gidince herifi uykuya kaptiran kadinagzimda ki suyu puskurttum
BarıştınıZ mııSelam ben geldim kocama azıcık üpçükkk verdim de
sabahlarda mı haramYar yine bana haram gecelerr
e daha ne edek bacım sizi kendi elimizle halvet edecek halimiz yok yaBana herşey haram
günaydın gii pandanin anasiAllah Sizi netmeyeee oku oku begen begen accükta gül anca yazabiliyürüümm zalımm avratlar
Günaydinnn kertenkele bacilamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?