- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #6.501
Kp hatırına belki az dayak yerizBenim kp emekli polis yapmış çocuklar bi cahillik der çıkartır bizi o is bizde civcivim
Eşimiİyi de amaçları neydi..
Eşini ya da seni başkasıyla baş göz etmek niyetinde falan mıydı?
Amaaan hayat bize vurmuş vuracağı kdr beeeeee tubismKp hatırına belki az dayak yeriz
Ay inanamıyorum.Eşimiben vajinismus hastasiydim ya.. kusurluydum ya. Ondan yeğen kendine çok güvendi.
Eşimin ortağının metresi yegenini peşkeş çekti falan..
Bizim kafa hangi gün yerinde oldu 1 senedir desene şu gün kafalarımız çok sağlamdı diyeAmaaan hayat bize vurmuş vuracağı kdr beeeeee tubism
Kafa gıdık bugün benim
Her şey bir anda oldu. Kim olduklarıni bilmiyodum ki.Ay inanamıyorum.
Nasıl öldürmedin tövbeler olsun.
Bu ne cesaret ya ben olsam varya parçalar köpeklere atardım köpeklere.
Eşin ne yaptı bu durumda
Hic değildi hele bazı zamanlar hic kafam beynim.organik değilmiş gbi geliyorBizim kafa hangi gün yerinde oldu 1 senedir desene şu gün kafalarımız çok sağlamdı diye
Nasıl biseyin içinden cikmissin yaaaaEşimiben vajinismus hastasiydim ya.. kusurluydum ya. Ondan yeğen kendine çok güvendi.
Nasıl yani seni mi kapının önüne koydu??Her şey bir anda oldu. Kim olduklarıni bilmiyodum ki.
Onun bahanesi hazır zaten...
Kapının önüne koydum ..
Cicim bizim internet hata veriyor cok yavaş bazen bende sinir oluyorum girmek istemiyorum..Neden aktif olamıyorsun kuzum. Vallahi pek az görüyor gibiyim seni. Özlüyoruk
Yoksa sende tatilde olan hainlerden biri misin
Ben koydum beeeNasıl yani seni mi kapının önüne koydu??
Yaaa ahahhaHic değildi hele bazı zamanlar hic kafam beynim.organik değilmiş gbi geliyorhahhahahaha
Aman Yarabbi !!Eşimiben vajinismus hastasiydim ya.. kusurluydum ya. Ondan yeğen kendine çok güvendi.
Kimi koydun ben onu anlayamadımBen koydum beeedoğru oku..
He sorryBen koydum beeedoğru oku..
Bizim beyinler acayip bizim beyinler gidikYaaa ahahha
Beynimiz mi daha GDO'lu yoksa hayatlarımız mı? Milletin patlıcanı bile organik bizim beyinler bile bir acayip
Gülom Psikolojik deli o kötü insanları kapıya koymuş. Öyle anladım ben.Kimi koydun ben onu anlayamadım
Ayyy İnternetsiz hayat yapraksız ağaca benzer.Cicim bizim internet hata veriyor cok yavaş bazen bende sinir oluyorum girmek istemiyorum..
Şimdi kendi netimden giriyorum..
Yok cicim ne tatili !!! Tatil kim biz kim!!
Bende eşini koydu metres eşine sulandı falan diye anladımGülom Psikolojik deli o kötü insanları kapıya koymuş. Öyle anladım ben.
Eşimin ortağı diyorum da, her boklarini anlatıyorlardı demek ki. O adamdan müsveddesini Gorur görmez dünyanın en büyük pezosu olduğunu anladim da benim mercimek kadar beyni olmayan kocam anlamadı.. bacanak olacaklardi akılları sıra.He sorry
Doğru okumayı bırak okuyabilmem mucize bu saatte
Ya vallahi çok ilginç.
Ne biçim insan bunlar ya.
Senin vajinismus olduğundan nasıl haberleri oldu peki? Orası da ayrı bir olay gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?