Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla kuzum elimden geldiğince kısmaya çalışıyorum ama dışarıyada çıkamıyor malum soğuk oyundan sıkılınca başlıyo AC diye mecbur acıyom ya izliyor .
Iste seninde isin filan olur oturup oyun kurup oynayinca oynuyorlar tv aramiyorlar aslnda hani ozellikle senin dikkat etmen gerekiyor diye sordum izlemeden durdurabiliyomsn diye .. ben de isim varken aciyorm izliyo kisitli bi saati yok ta olsa izlemesele hepsi jcjn en iyisi de

Yapar mı yapar inatçı birine benziyor
Doğar doğmaz türbana sokayım bari çocuğu ancak öyle mutlu olacak gbi
Msnsnsndnsnsm
Sen şimdiden karnını türbanla, doğunca kafayı türbanlarsın gülom
Anladık biz nazlı kızımızın tarafını, o gerçek bir mümin zaten karnında secde şeklinde durmasından belli

Sen şimdiden karnını türbanla, doğunca kafayı türbanlarsın gülom
Anladık biz nazlı kızımızın tarafını, o gerçek bir mümin zaten karnında secde şeklinde durmasından belli
Ahahahahhshshah
Çok mantıklı da karnıma değince bişey deliriyorum zaten delirdim off midem de ağzımda sabahtir

Akrosun geninin taşıyor sanirm doğarken Allahu Ekber alalalalalal diye dillenmesd bari korkuyirm

Aslında bensiz gayet iyi oynar oyuncakları ile oyun kurar kendi ama işte onuda istiyo gelip gidip istiyo acıyorum oyuzden.izlemeseler iyide zaten kendim ettim kendim buldum diyorum bazen.

Ahahahahhshshah
Çok mantıklı da karnıma değince bişey deliriyorum zaten delirdim off midem de ağzımda sabahtir

Akrosun geninin taşıyor sanirm doğarken Allahu Ekber alalalalalal diye dillenmesd bari korkuyirm
Düşünsene ya Allah bismillah diye doğduğunu
Kafayı yerdim korkudan herhalde ama nazlı kızdan böyle bir giriş bekliyorum

Aslında bensiz gayet iyi oynar oyuncakları ile oyun kurar kendi ama işte onuda istiyo gelip gidip istiyo acıyorum oyuzden.izlemeseler iyide zaten kendim ettim kendim buldum diyorum bazen.
Nerden bileceksim ki kuzum boyle olacagni ...
Bsta onemsemiyorz iste alisiyolar olacagi varms olmus sonucta tek izleyen senn kiz degl ayrica vahim bi durum da yok yani insallah gun gun ilerleyeck acilacak dha da yaz da gelsn hele aktif gezersnz

Sizi seviyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…