- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #65.681
Iste seninde isin filan olur oturup oyun kurup oynayinca oynuyorlar tv aramiyorlar aslnda hani ozellikle senin dikkat etmen gerekiyor diye sordum izlemeden durdurabiliyomsn diye .. ben de isim varken aciyorm izliyo kisitli bi saati yok ta olsa izlemesele hepsi jcjn en iyisi deValla kuzum elimden geldiğince kısmaya çalışıyorum ama dışarıyada çıkamıyor malum soğuk oyundan sıkılınca başlıyo AC diye mecbur acıyom ya izliyor .
Ne olursa olsn o hersryden guzel herseyden kiymetliniz olacak ...Amin kuzularım ama artık ne çıkarsa bahtımıza, iadesi de yok çünkü
Sen şimdiden karnını türbanla, doğunca kafayı türbanlarsın gülomYapar mı yapar inatçı birine benziyor
Doğar doğmaz türbana sokayım bari çocuğu ancak öyle mutlu olacak gbi
Msnsnsndnsnsm
Gitti bu akşam canım.nasilsinNerelerdesn kizz gtmedmi mi kayinannen
AhahahahhshshahSen şimdiden karnını türbanla, doğunca kafayı türbanlarsın gülom
Anladık biz nazlı kızımızın tarafını, o gerçek bir mümin zaten karnında secde şeklinde durmasından belli
Gozunaydin Allah kavustursunGitti bu akşam canım.nasilsin
Aslında bensiz gayet iyi oynar oyuncakları ile oyun kurar kendi ama işte onuda istiyo gelip gidip istiyo acıyorum oyuzden.izlemeseler iyide zaten kendim ettim kendim buldum diyorum bazen.Iste seninde isin filan olur oturup oyun kurup oynayinca oynuyorlar tv aramiyorlar aslnda hani ozellikle senin dikkat etmen gerekiyor diye sordum izlemeden durdurabiliyomsn diye .. ben de isim varken aciyorm izliyo kisitli bi saati yok ta olsa izlemesele hepsi jcjn en iyisi de
Düşünsene ya Allah bismillah diye doğduğunuAhahahahhshshah
Çok mantıklı da karnıma değince bişey deliriyorum zaten delirdim off midem de ağzımda sabahtir
Akrosun geninin taşıyor sanirm doğarken Allahu Ekber alalalalalal diye dillenmesd bari korkuyirm
Amanııın baksennnnYok kız iyice kafayı mı yiyeyim
Zaten eminm akros onu nazlandira nazlandira bı hal edecek şüphem yok
Smdiden kızımı alıp giderm demeye başladı
AhhahashhajaDüşünsene ya Allah bismillah diye doğduğunu
Kafayı yerdim korkudan herhalde ama nazlı kızdan böyle bir giriş bekliyorum
Ahh pericik nelerle uğraşıyoruz bir bilsenAmanııın baksennnn
Nerden bileceksim ki kuzum boyle olacagni ...Aslında bensiz gayet iyi oynar oyuncakları ile oyun kurar kendi ama işte onuda istiyo gelip gidip istiyo acıyorum oyuzden.izlemeseler iyide zaten kendim ettim kendim buldum diyorum bazen.
Seni epey bayılmaklar bekliyor gibi ama du bakalımAhhahashhaja
Valla rüyamda kinusmuslugu var yok değil
Doğunca da konuşursa bayilirm tekrardan sanirm
Şu evden çıkarsam emin ol bayilmam ayilirimSeni epey bayılmaklar bekliyor gibi ama du bakalım
Oooh bahanem de hazır.mune de banlamaz demiİşin çok zor
Madem senden bağımsız hareket ediyor küfür müfür gelirse telefondandır bilelim bari
Caniiiim nasılsın
AminGozunaydin Allah kavustursun
Dun aklma geldn hee bayadir giremedin naptin ne ettn anlat hele
Iyi canim iyi olun gerisi muhim deeelOooh bahanem de hazır.mune de banlamaz demi
Caniiiim nasılsın
Aminiş güç çocuklar aynı ya değişik bişey yok bende .
Yaaa yerim seni yer
Şanssızgillerdeniz diloşum. Benim de ailem aldatma, şiddet vesaire dolu.
Annem de babam da başkalarıyla evlendiler. Uzun seneler ikisi ile de görüşmedim.
Annemle 2 yıldır, babamla 1 yıldır görüşüyorum.
Ne yapalım kuzum hayat işte. Beterin beteri vardır deyip buna da şükür.
Öyle bir hikaye ki ciciim yazsam roman olur hayatiniz boyunca unutamazsiniz öyle acı dolu hüzün dolu kanayan yaralar dolu ve daha 23 yaşındayım 5 yaşından beri çekiyorum çocuklar oyuncakliyla bebekleriyle oynardı ben. Bir şehirden bir şehire kacirilmakla meşguldüm 2 ci sınıfa gidiyorum daha zeytin nedir bilmezdim neyse bu daha çok baslangiçti sonuca kadar gelmeyelim
Hadi cakalim bir beşlik cicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?