- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #65.641
Minicik dokundururum..Aaa niye ufacık öp amaaaaaatabi kokla mis gibi çok severim bebek kokusunu
Evet kuzum bu kadar mizahşör olmasak kafayı yeriz inanyaa ne desem bilemedim. sasirdim acikcasi. gercek hayatta da oyle burda da. hatta kendim icinde. gulen, neseli gozlerin ardindaki dramlar hep gozumu yasartmistir.
umarim bundan sonraki hayatiniz hep mutlu, en mutlu gecer
Babasına çekerse uyanmaz da bana çekme ihtimali beni korkutuyor her yönden delümAmin insaAllah canm benim
Uyuyan ve emen bebiş olur insaAllah..❤❤
neşeniz daim olsun :)Evet kuzum bu kadar mizahşör olmasak kafayı yeriz inan
Geçenlerde 7. Koğuştaki mucize vizyona girdiğinde bir öğretmen arkadaş git mutlaka dedi. Yok dedim yeterince ağlıyorum gerek yok
Aaa sen hiç ağlayan birine benzemiyorsun hep gülüyorsun seni ağlarken düşünemedim diyor
Dedim dışım seni içim beni yakar boşver
3 yas civari anasi olunca cicikii geliyor aklna dimi cici yi gorncecicikiiim
Evet canm çok şükür göründü
Niye öyle diosun yahu.. ne güzel işte..Babasına çekerse uyanmaz da bana çekme ihtimali beni korkutuyor her yönden delüm
Perimmmcicikiiim
Delüm yapma nazar değer Allah korusunAcaba oglusumu iki sn profil mi yapsam
Istahi ve uykusu ceksin istemistim babasina ama malesefff ikisinede cekmediiBabasına çekerse uyanmaz da bana çekme ihtimali beni korkutuyor her yönden delüm
Geyşamda edepsiz huy yok bende edepli huy yok delümNiye öyle diosun yahu.. ne güzel işte..
Benim çocuklar aynı ben.. eşime diyorum edepli huyları benden edepsiz huyları senden
Benden bağımsız hareket ediyor bazen diyimVallahi öyle oldu ne yalan söyleyeyim şimdi.
Kıyamam kuzum. İdare ediliyor mu peki onunla?
Aynen valla bide her o çizgifilm çıkınca aklıma geliyo cici3 yas civari anasi olunca cicikii geliyor aklna dimi cici yi gornce
Nerelerdesn kizz gtmedmi mi kayinannenBenden bağımsız hareket ediyor bazen diyim
Valla doğumda öğrencen diye düşünüyodum artıkEvet canm çok şükür göründü
Gördük :)
Çok soal guzelimmm
gunde ne kadr izletiyosunAynen valla bide her o çizgifilm çıkınca aklıma geliyo cici
Bana da öyle gbi gelmişti ama çok şükür döndü bir gün önceden baya dil döktüm konustimValla doğumda öğrencen diye düşünüyodum artık
Hoşbuldum balımPerimmm ♥
Hoşgeldin nasılsın
Delüm yapma nazar değer Allah korusun
Birkaç aylık olsun iyice büyüsün öyle bakarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?