- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #65.661
Geyşam bebekliğinde ağlamayan hep gülen, hep uyuyan, hep uslu, hep iştahlı bir bebekmiş. Büyüdü hala aynı.Istahi ve uykusu ceksin istemistim babasina ama malesefff ikisinede cekmedii
Nazlı göstermediğinden belliydi kız olduğu zatenBana da öyle gbi gelmişti ama çok şükür döndü bir gün önceden baya dil döktüm konustim
O da gösterdi dayanamadı
Ben hayatımda bu kdr naz niyaz gormedmNazlı göstermediğinden belliydi kız olduğu zaten
İşin çok zorBenden bağımsız hareket ediyor bazen diyim
Insallah benmki bi dogdu inanilmaz derecede kiz olup babaya benzeyen bi bebek resmen x yani aynisi ... onceden uyuz olurdum kme benziyo filan diye sorardi millet cocgu olnca sonra bende baya baya ya banada benzesin filan istemeye basldim bebeklikten cikarken ayni benim ufakligima dondu ... huy olarak uyku ve istah da babasna cekmedi malesef en cok istedgm seydi iste insallah senjn istedgn gbi olurGeyşam bebekliğinde ağlamayan hep gülen, hep uyuyan, hep uslu, hep iştahlı bir bebekmiş. Büyüdü hala aynı.
Bende tam tersi hep ciyak ciyak, hep uykusuz hep iştahsız bir bebekmişim. Büyüdüm hala aynıyım
Çok korkuyorum bana çekecek diye.
Tipini benden huyunu babasından alsın duam böyle
Valla kuzum elimden geldiğince kısmaya çalışıyorum ama dışarıyada çıkamıyor malum soğuk oyundan sıkılınca başlıyo AC diye mecbur acıyom ya izliyor .gunde ne kadr izletiyosun
Ogrenirsinn yavrum az kaldi
Altını temizlemek için bile açtırmaz bu çocuk ben sana diyim gülomBen hayatımda bu kdr naz niyaz gormedm
Doğunca da böyle nazlı olursa yandik vallahi
Hee o zaman işler degisir..Geyşamda edepsiz huy yok bende edepli huy yok delüm
Ondan diyorum
Adını ne koycam nazlı koy hakettiBen hayatımda bu kdr naz niyaz gormedm
Doğunca da böyle nazlı olursa yandik vallahi
Altını temizlemek için bile açtırmaz bu çocuk ben sana diyim gülom
Kesinlikle mahrem yerine bakılmasını istemediğini 6 aylık direnç sonucunda anladık
Cici ki diye bi leylek var çizgifilm
Ogrenirsinn yavrum az kaldi
Cizgi film kizz cicikiii adi
Yok kız iyice kafayı mı yiyeyimAdını ne koycam nazlı koy haketti
Benim arkadaşımın kızıda böyleydi 7. Ayda gösterdi .demiştim kız bu diye
Ayyy gözün aydın canım benimEvet canm çok şükür göründü
Gördük :)
Çok soal guzelimmm
Saol cnmm :)Ayyy gözün aydın canım benim
Insallah benmki bi dogdu inanilmaz derecede kiz olup babaya benzeyen bi bebek resmen x yani aynisi ... onceden uyuz olurdum kme benziyo filan diye sorardi millet cocgu olnca sonra bende baya baya ya banada benzesin filan istemeye basldim bebeklikten cikarken ayni benim ufakligima dondu ... huy olarak uyku ve istah da babasna cekmedi malesef en cok istedgm seydi iste insallah senjn istedgn gbi olur
Amin kuzularım ama artık ne çıkarsa bahtımıza, iadesi de yok çünküHee o zaman işler degisir..
Rabbim hayırlısi ile kucağına almayı nasip etsin cnm benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?