Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o zaman bağlatacaksan her yerini bağlat . sonra istediğin kadar yıka adamı .
ben de hemen kapıyorum . bi bakmışım hamileyim . benim de 3 çocuk var çok şükür ama 5 gebelik oldu.
Allah isteyene versin inşallah çift çift . üçüz üçüz .

Ya cokk guldummm

Kaynanamn bi lafi var tatmayanin tadasi tadanin kusasi gelir diyeee

Doğum sansıcı nedir bilmiyorlar tabi
Dogum yaptim ama dogum sancisi nedir bende bilmiyorum
Kiz dogumu gec hadi o bi kere ondan sonra o cocuga bakma buyutme kismi en zoruuu erkeklere ne kadar ne dusuyor napiyorlarki ... hersey anaya 2.yi coook cok zor yaparim ben bu gidisle ya

Kiz dogumu gec hadi o bi kere ondan sonra o cocuga bakma buyutme kismi en zoruuu erkeklere ne kadar ne dusuyor napiyorlarki ... hersey anaya 2.yi coook cok zor yaparim ben bu gidisle ya
unuturrrrsuuuunnnnnn

ilk çocukta cocuk 1 haftalıkken doktor kontrolum vardı. zır zır ağladım . çok zormuş bakmak . uyumuyor hep ağlıyor deyince. unutursuuun . 2. yi de yaparsın 3. yü de , dediydi .
dediği çıktı. şimdi ben de sana diyim , unutursun.

Kız resmen bahane arıyorsun yapmamak için. Kendi elimle sana bahane verdim iyi mi
Bu yüzden cennet anaların ayakları altındadır ya diyip kapanışı yapayım demi

O bağlatsın kız sen yeteri kadar vücudunu yıprattın

çayım senin ilk çocuğun kaç yaşındaydıı 4 diye hatırladım birden
hemen sana gaz vermeye başlayalım 2. için

3 yil oldu unutmuyorum unutamiyorum umut varmi doktor

çayım senin ilk çocuğun kaç yaşındaydıı 4 diye hatırladım birden
hemen sana gaz vermeye başlayalım 2. için
3 yasinda canim valla gazla calismiyorum beybisi yaaa beni ne ikna edecek bi gun kendim isteyecek miyim blmiyorum varya okadar cocuklari seven bi insandim ki arkadaslarmn bebekleri cocklari isyerndeyken hep benmle dururlardi . Ama kendi cpcugun olmasi bambaska bisey ya cok baska sorumlulugu cok agir buyutmesi tahammulu cok zor ama sevgisi harikaaa mesela smdi yikadim kizimi guzel elbise giydirdim saclarini ordum harika bi duygu ote yandan da ...

bende öyleyim kuzum çocuklarla çok iyi anlaşırım ama dediğin gibi sorumluluğu falan çok büyüktür ben şu an bilmediğim için ama yinede kardeş olmalı diye düşünenlerdenim

bende öyleyim kuzum çocuklarla çok iyi anlaşırım ama dediğin gibi sorumluluğu falan çok büyüktür ben şu an bilmediğim için ama yinede kardeş olmalı diye düşünenlerdenim
Bende oyle dusunuyorum kardes olmali ama o kardes bebegi ben dogurup biyutecegim iste o kisim biraz skntili
Herkesn bebegi zor olmuyor benm bebekligi de cocukluguda zor bi cocuktu yaramaz asla degil daginik asla degil masallah ... ama bana yapisik ve mizmiz tutturan bi cocuk saatlerce aglamaktan bikmazdi ayy bin sukur dha yeni yeni nefes alabiliyorum
Birde kizimin bebeeklgnde ilk 1 sene esim baska iste calisiyordu gece 11 de eve gelirdi tum ev ve cocuk sormlulugu bendeydi bide sankj o dogum yapms gbi depresyondaydi tuhafti biraz blmiyorm yada bana oyle geliyordu lphusalik kafasi cok baska ... smdiki halimize bin sukurrrr o yuzden korkum var ayni zorluklari tekrar yasamak istemiyorm aynilari olmaz elbet ama henuz hazir degilim iste zaten madden de 4 sene yapamayiz ben calismiyorm konut krwdimiz var

anladım kuzucumm inşallah en hayırlı zamanda olur o zaman
benim görümcemde 37 yaşında şu an 1 kızı var 8 yaşına girdi 29 unda doğurmuştu
aralarında biraz yaş farkı olsun dedi bekledi, sonra eşinde psikolojik bazı rahatsızlıklar çıktı bekledi şimdi komple vazgeçti 37 den sonra da zor olur falan diyor, benim korkum hep ya çocuğum olmazsaydı şimdi böyle zor olunca ya kardeşi olmazsa diye düşünüyorum eğer imkanlar el verirse 26 ımda bu bebeğimi doğurabilirsem 30 umda da 2. bebeğimi doğurmak isterim... Tabi çocuk doğsun biraz büyüteyim fikrim seninki gibi değişir mi bilemiyorum

Attığı gol oldu nasıl savunmasız defans kurduysak hep geçirdi
Baglatsam da yikamicam
Allah eksikliklerini acılarını gostermesin
Ama sürekli çocuk gbi de evi dağıtan biri olunca çok zor oluyor cinnet geciriyirm :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…