- 25 Nisan 2009
- 34.369
- 39.849
- 1.123
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #69.141
o zaman bağlatacaksan her yerini bağlat . sonra istediğin kadar yıka adamı .Yok Yaaa bu sefer her yerimi kapattircam yeter artiik dun uyuyamiyirm neden uyuyamıyorsun diyor al biraz sen taşı sen bak doğunca anlarsin dedm bu çok zor geliyor
Benmkilerin hala uyku problemi var maalesef hala daha uyumuyirlar deli ediyorlar beni
Ya cokk guldummmNe 8 senesi yav 80 senelik evli gbiyim
Nasıl dolu dolu yaşayıp tukettiysek
Ben yani onda tükenen bişey yok
Neymiş incir alacakmış enerji yapsın
İncirsiz halinle baş edemiyorum dedm incirliyle hiç uğraşamam
Alırsan çöpe atarm dedm kajasjsbsvsjansbsbsb
Dogum yaptim ama dogum sancisi nedir bende bilmiyorumDoğum sansıcı nedir bilmiyorlar tabi
unuturrrrsuuuunnnnnnDogum yaptim ama dogum sancisi nedir bende bilmiyorum
Kiz dogumu gec hadi o bi kere ondan sonra o cocuga bakma buyutme kismi en zoruuu erkeklere ne kadar ne dusuyor napiyorlarki ... hersey anaya 2.yi coook cok zor yaparim ben bu gidisle ya
Kız resmen bahane arıyorsun yapmamak için. Kendi elimle sana bahane verdim iyi miDogum yaptim ama dogum sancisi nedir bende bilmiyorum
Kiz dogumu gec hadi o bi kere ondan sonra o cocuga bakma buyutme kismi en zoruuu erkeklere ne kadar ne dusuyor napiyorlarki ... hersey anaya 2.yi coook cok zor yaparim ben bu gidisle ya
O bağlatsın kız sen yeteri kadar vücudunu yıprattınYok Yaaa bu sefer her yerimi kapattircam yeter artiik dun uyuyamiyirm neden uyuyamıyorsun diyor al biraz sen taşı sen bak doğunca anlarsin dedm bu çok zor geliyor
Benmkilerin hala uyku problemi var maalesef hala daha uyumuyirlar deli ediyorlar beni
çayım senin ilk çocuğun kaç yaşındaydıı 4 diye hatırladım birdenDogum yaptim ama dogum sancisi nedir bende bilmiyorum
3 yil oldu unutmuyorum unutamiyorumunuturrrrsuuuunnnnnn
ilk çocukta cocuk 1 haftalıkken doktor kontrolum vardı. zır zır ağladım . çok zormuş bakmak . uyumuyor hep ağlıyor deyince. unutursuuun . 2. yi de yaparsın 3. yü de , dediydi .
dediği çıktı. şimdi ben de sana diyim , unutursun.
3 yasinda canim valla gazla calismiyorum beybisi yaaa beni ne ikna edecek bi gun kendim isteyecek miyim blmiyorum varya okadar cocuklari seven bi insandim ki arkadaslarmn bebekleri cocklari isyerndeyken hep benmle dururlardi . Ama kendi cpcugun olmasi bambaska bisey ya cok baska sorumlulugu cok agir buyutmesi tahammulu cok zor ama sevgisi harikaaa mesela smdi yikadim kizimi guzel elbise giydirdim saclarini ordum harika bi duygu ote yandan da ...çayım senin ilk çocuğun kaç yaşındaydıı 4 diye hatırladım birden
hemen sana gaz vermeye başlayalım 2. için
bende öyleyim kuzum çocuklarla çok iyi anlaşırım ama dediğin gibi sorumluluğu falan çok büyüktür ben şu an bilmediğim için3 yasinda canim valla gazla calismiyorum beybisi yaaa beni ne ikna edecek bi gun kendim isteyecek miyim blmiyorum varya okadar cocuklari seven bi insandim ki arkadaslarmn bebekleri cocklari isyerndeyken hep benmle dururlardi . Ama kendi cpcugun olmasi bambaska bisey ya cok baska sorumlulugu cok agir buyutmesi tahammulu cok zor ama sevgisi harikaaa mesela smdi yikadim kizimi guzel elbise giydirdim saclarini ordum harika bi duygu ote yandan da ...
Bende oyle dusunuyorum kardes olmali ama o kardes bebegi ben dogurup biyutecegim iste o kisim biraz skntilibende öyleyim kuzum çocuklarla çok iyi anlaşırım ama dediğin gibi sorumluluğu falan çok büyüktür ben şu an bilmediğim içinama yinede kardeş olmalı diye düşünenlerdenim
anladım kuzucumm inşallah en hayırlı zamanda olur o zamanBende oyle dusunuyorum kardes olmali ama o kardes bebegi ben dogurup biyutecegim iste o kisim biraz skntili
Herkesn bebegi zor olmuyor benm bebekligi de cocukluguda zor bi cocuktu yaramaz asla degil daginik asla degil masallah ... ama bana yapisik ve mizmiz tutturan bi cocuk saatlerce aglamaktan bikmazdi ayy bin sukur dha yeni yeni nefes alabiliyorum
Birde kizimin bebeeklgnde ilk 1 sene esim baska iste calisiyordu gece 11 de eve gelirdi tum ev ve cocuk sormlulugu bendeydi bide sankj o dogum yapms gbi depresyondaydi tuhafti biraz blmiyorm yada bana oyle geliyordu lphusalik kafasi cok baska ... smdiki halimize bin sukurrrr o yuzden korkum var ayni zorluklari tekrar yasamak istemiyorm aynilari olmaz elbet ama henuz hazir degilim iste zaten madden de 4 sene yapamayiz ben calismiyorm konut krwdimiz var
Attığı gol oldu nasıl savunmasız defans kurduysak hep geçirdio zaman bağlatacaksan her yerini bağlat . sonra istediğin kadar yıka adamı .
ben de hemen kapıyorum . bi bakmışım hamileyim . benim de 3 çocuk var çok şükür ama 5 gebelik oldu.
Allah isteyene versin inşallah çift çift . üçüz üçüz .
Evet çok doğru ama bagaltmaz oO bağlatsın kız sen yeteri kadar vücudunu yıprattın
Aynen oyleeee tadanin kusasi geliyorYa cokk guldummm
Kaynanamn bi lafi var tatmayanin tadasi tadanin kusasi gelir diyeee
ahahahahah çorap mı ayyy kahkaha attım herkes döndü bana baktı rossssEvet çok doğru ama bagaltmaz o
Zaten her türlü korunma.yolunu bu sefer gelistircemona da çorap taktircam
Ahahhahahahahshahaahahahahah çorap mı ayyy kahkaha attım herkes döndü bana baktı rossss
iyiyim kuzucummm çok şükür oda iyiydi en son
Bende oglumu uyutmaya çalışıyorum daha gidip kızımı alıcamiyiyim kuzucummm çok şükür oda iyiydi en son
sen nasılsın napıyorsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?