- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #6.841
Nasıl yaniii o ayak değilmiymişşşşBence düz duvara tırmanan bekar biri.
Karısı olsa şeyine terlik değil başka şeyler takardı
Kadınsızlıktan fena halde üşütmüş zaar
Jim Carry filmi gibi giriş yaptın kız "olur da görüşemezsek iyi akşamlar ve mutlu sabahlar" repliğini pek severim herifin,Selm merhaba güle gülee
triport degilse resmi yollayan ayak degil evetNasıl yaniii o ayak değilmiymişşşş
Jim Carry filmi gibi giriş yaptın kız "olur da görüşemezsek iyi akşamlar ve mutlu sabahlar" repliğini pek severim herifin,
Dur kaçma gel ayol yamacımıza
Ben senin parmacıklarına kıyamam, ben senden intikam alamamNiye aslında intikam için tarif istemeliydin ahahah
Şey nasıl açıklasam..Nasıl yaniii o ayak değilmiymişşşş
ahahahaBen senin parmacıklarına kıyamam, ben senden intikam alamam
Şey nasıl açıklasam..
O terlik değil ama terlik yapan insanları yapan babaların münasip yeri. Orası münasip bir yer.
Anca böyle bir bağlantı kurabilirim
İyiyim yorgunum.ha haaaa nasılsın kuzum
Ayyyy sana cok güldüm Allah iyiliğini versin bildiğin ç.ke kol demişsintriport degilse resmi yollayan ayak degil evet
Ya sen benim canım mısınBen senin parmacıklarına kıyamam, ben senden intikam alamam
Şey nasıl açıklasam..
O terlik değil ama terlik yapan insanları yapan babaların münasip yeri. Orası münasip bir yer.
Anca böyle bir bağlantı kurabilirim
görmemişlikten iste bunlar hepAyyyy sana cok güldüm Allah iyiliğini versin bildiğin ç.ke kol demişsin
Herif dışarıdan bizi okuyorsa azıp, münasip yerini sokacak yer bulamayınca kendine eş olarak terliği seçip gelmiş.hep sizin yüzünüzdün ciciseksülü erotüklü seyler didiniz gerizeğalı malı mülkü toplamış gelmiş
Olar tanışalım BM’de baya yoğundum şimdi daha uzandım anneme geldim Onda tatil yapıyorum ay başına eşim gelcekİyiyim yorgunum.
Bugün çok koşuşturmaca yaptım
Cemiyetimiz var onun hazırlıkları..
Sende ne var ne yok.
Tanuşalım mıta
Biz de görmemize rağmen tanıyamadık bosversenegörmemişlikten iste bunlar hep
saatlerdir kendimk sorguluyorum
Ahahahaha her halin harika balımBenim desteğim sana kurban olsun.
Yalnız bugün nedense parmağını yanağına dayamış seda sayan modunda herkese sana o kurban olsun, bana sen kurban ol, sonra hepimiz şuradakine kurban olalım gibi şeyler diyorum.
Bugün kaçıncı kurban kelimesini cümlede kullandım bilmiyorum. Daha da devam edecek gibi puhaha
Kurban bayramının travması mıdır nedir anlamadım
Bir de evet baya yabana döndüm kız seksü şempazem. 10 ay tırnaklarımı bile kremleyip gezen, kirpiğime bile keratin bakım yaptıran ben şuan ki halimi görseniz (ki geçenByNkoaLa gördü şahittir, öncemi de biliyor, şahitlerim var) baya insanlıktan çıkmış haldeyim. Saç baş girdi birbirine, kaşlar 2 aydır alınmıyor, dip boyam duruyor.
Ünlü biri olsam neydi ne oldu o ünlüye şimdi brkez daha bakın diye akşam haberlerindeydim.
Aslında senin kol sanmanda sıkıntı yok.görmemişlikten iste bunlar hep
saatlerdir kendimk sorguluyorum
demekki sende oylesini gormemissin isteBiz de görmemize rağmen tanıyamadık bosversenebildiğin ayak sandım la ben
yok okudugunu sanmiyorum. namini duymustur buranin. garilar gulübu var diye. zenciri kırmıs gelmisHerif dışarıdan bizi okuyorsa azıp, münasip yerini sokacak yer bulamayınca kendine eş olarak terliği seçip gelmiş.
Hayır terliğin suçu ne
Gerçi böyleleri terlik de bulamazsa damacanaya halenip kendini sıkıştırıp gözü acilde açıyor.
Allahım sen ıslah et
Eşin nerede ki? Nereden gelecekOlar tanışalım BM’de baya yoğundum şimdi daha uzandım anneme geldim Onda tatil yapıyorum ay başına eşim gelcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?