- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #6.961
Ohhhh hayat sana güzel sekerimmmbende topikten topiğe yardırıyorum
Bilmem mi hiç canım benimCanımsııınn Diloşuummmnasıl da biliyosuuunnn
Gel bakim yamacıma
Günaydın kızlar nasılsınız
Kuzum hoşgeldin. Bilgilerini düzenleyecekmiş gibi hesap detayları bölümüne gir. Orada aşağıda anneler kulubünün altında doğa kulübü var. Üye olmak istiyoruma bas. Birkaç saat içinde onaylanır.Doğa severler kulübü daimi üyesi olmak istiyorum kızlar, nasıl yeşillendiniz bana da desenize
Günaydın kızlar nasılsınız
Günaydınnn kizlaaaaa
günaydın :)
Günaydın
Günaydın beybiler kertenkelelerÇok pis gırgır dönmüş ve ben yine kacirmisim bee
Günaydın
Hey Allahım, yavrum senin rüyalar da bile hep kocan var. Sakin kız, bilinçaltı oyunları bunlar hep. Sen Brunello ziyagilsin kendine gelKuzularım günaydın.
Çok kötü bir rüya gördüm ya. Şuan negatiflik saçıyorum
Seneler önce eşime takıntılı bir kız vardı onunla eşimi gördüm.
Rüyamda bir cafeye gidiyoruz seksü geyşanın doğum günüsüymüş. Bu Kız geliyor eşime hediye veriyor hatta hediyelerin içinde kimliği ve cüzdanı da var. Sonra hemen yan taraftaki kuaföre giriyor. Ben önce şaşırıp kaldım. İdrak etmeye çalıştım. Önce kızın kim olduğunu hatırladım sonra eşimin yüz ifadesinde şaşkınlık yoktu onu gördüm. Sonra aldım hediyeleri girdim kuaföre. Kuaförde eşimin zebellah akraba timi de orada. Önce onları öptüm. Sonra gittim kızın yanına hediyeleri çat diye koydum önüne.
Sen eşime hediye verecek samimiyeti nereden buldun diye başlayıp bir girişmişim kıza. Zaten minnacık boyu var. Onu hallettim.
Oradan çıktım eşimi hallettim sen bizi buraya bilerek getirdin, kızla birbirinizi görün diye dimi diyerek onu da hallettim.
Hatta o kızı oraya eşimin zebellah akraba timinin getirdiğini de farkettim de uyandım daha fazla kan çıkmasın diye kendi kendimi uyandırdım
Birazdan uyandığında kocamı doğramamam için kendimi ikna etmeye çalışıyorum şuan.
Ommmmmm
Sakinim ommmm
Doğa, çiçek, yeşillik, kuşlar ötüyor hayat çok güzel ve ben sakinim sadece bir rüya ommmm
Koca zehirlenmesi yaşayacağım yakında.Hey Allahım, yavrum senin rüyalar da bile hep kocan var. Sakin kız, bilinçaltı oyunları bunlar hep. Sen Brunello ziyagilsin kendine gel
Sil aklından o rüyayı sil sil
Ben çok aşırı rüya görürüm ve rüya görmekten yorulurum
Ben hakkımda kötü konuşanları görmeye kalkarsam ohooo günler yetmez uyanmayaBen çok aşırı düya görürüm ve rüya görmekten yorulurumsenin gibi maalesef bende çok etkileniyorum birde hakkımda kötü konuşan kişileri rüyamda görürüm ben, mutlaka bir şekilde açığa çıkar rüyam
Yok ya ne temizi içim çook karanlıkBen hakkımda kötü konuşanları görmeye kalkarsam ohooo günler yetmez uyanmaya
İçin temiz ondan görüyorsun efom, temizlik topiğin gibi, evin gibi içinde temiz, aloyla yıkanmış kibin
Kötü rüyayı anlatmamak lazım diyorlar aslında. Nihat hatipoğludan dinledim. Anlatınca gerçekleşir diyorlar doğru mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?