Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğa severler kulübü daimi üyesi olmak istiyorum kızlar, nasıl yeşillendiniz bana da desenize
Kuzum hoşgeldin. Bilgilerini düzenleyecekmiş gibi hesap detayları bölümüne gir. Orada aşağıda anneler kulubünün altında doğa kulübü var. Üye olmak istiyoruma bas. Birkaç saat içinde onaylanır.

Günaydın kızlar nasılsınız
Günaydınnn kizlaaaaa
Çok pis gırgır dönmüş ve ben yine kacirmisim bee

Günaydın
Günaydın beybiler kertenkeleler
Basım zombi gbi gozlerm baygın balık gbi uyandım yine ben

B Brunello Cicinelli ' mmmmm en güzel gün aydınlar sabahlar senin olsun ballı seker tosbigim

Kuzularım günaydın.
Çok kötü bir rüya gördüm ya. Şuan negatiflik saçıyorum
Seneler önce eşime takıntılı bir kız vardı onunla eşimi gördüm.
Rüyamda bir cafeye gidiyoruz seksü geyşanın doğum günüsüymüş. Bu Kız geliyor eşime hediye veriyor hatta hediyelerin içinde kimliği ve cüzdanı da var. Sonra hemen yan taraftaki kuaföre giriyor. Ben önce şaşırıp kaldım. İdrak etmeye çalıştım. Önce kızın kim olduğunu hatırladım sonra eşimin yüz ifadesinde şaşkınlık yoktu onu gördüm. Sonra aldım hediyeleri girdim kuaföre. Kuaförde eşimin zebellah akraba timi de orada. Önce onları öptüm. Sonra gittim kızın yanına hediyeleri çat diye koydum önüne.
Sen eşime hediye verecek samimiyeti nereden buldun diye başlayıp bir girişmişim kıza. Zaten minnacık boyu var. Onu hallettim.
Oradan çıktım eşimi hallettim sen bizi buraya bilerek getirdin, kızla birbirinizi görün diye dimi diyerek onu da hallettim.
Hatta o kızı oraya eşimin zebellah akraba timinin getirdiğini de farkettim de uyandım daha fazla kan çıkmasın diye kendi kendimi uyandırdım
Birazdan uyandığında kocamı doğramamam için kendimi ikna etmeye çalışıyorum şuan.
Ommmmmm
Sakinim ommmm
Doğa, çiçek, yeşillik, kuşlar ötüyor hayat çok güzel ve ben sakinim sadece bir rüya ommmm

Hey Allahım, yavrum senin rüyalar da bile hep kocan var. Sakin kız, bilinçaltı oyunları bunlar hep. Sen Brunello ziyagilsin kendine gel
Sil aklından o rüyayı sil sil

Hey Allahım, yavrum senin rüyalar da bile hep kocan var. Sakin kız, bilinçaltı oyunları bunlar hep. Sen Brunello ziyagilsin kendine gel
Sil aklından o rüyayı sil sil
Koca zehirlenmesi yaşayacağım yakında.
Kötü rüyaların etkisinde kalma huyum çok kötü gerçekten, tüm gün üzülüyorum sonra
Dün D Dilos06 un açtığı konuda hayattaki korkuları konuşunca benim aldatılma korkum açığa çıktı.
Ulan Diloş yaktın beni

Ben çok aşırı rüya görürüm ve rüya görmekten yorulurum senin gibi maalesef bende çok etkileniyorum birde hakkımda kötü konuşan kişileri rüyamda görürüm ben, mutlaka bir şekilde açığa çıkar rüyam

Son düzenleme:
Ben hakkımda kötü konuşanları görmeye kalkarsam ohooo günler yetmez uyanmaya
İçin temiz ondan görüyorsun efom, temizlik topiğin gibi, evin gibi içinde temiz, aloyla yıkanmış kibin
Kötü rüyayı anlatmamak lazım diyorlar aslında. Nihat hatipoğludan dinledim. Anlatınca gerçekleşir diyorlar doğru mu acaba

B Brunello Cicinelli gel kafanı dağıtayım, sen şimdi tatilde öğretmenliği özlemiştirsin
Tatil de test çözme konusuna fikrin nedir? 3.sınıfa geçti oğlum, tabi ki hiç isteyerek ders çalışmaz, görülmüşşş şey değil azcık zeki sıpam babaya çekmiş, ona güveniyor zaar ama gel gelelim dememe vs çözdürdüm en fazla 3-4 yanlış yapan çocuk resmen dökülüyor, benim şalter de atıyor iyice, kitap okuma desem ben okadar okurken 13 kitabı zor bela okuttum tatil girdi gireli hain dom doma.
Her gün matematikten problem yazdırıp çözdüreyim artık diyorum, test kitabı çok evde ama işlemleri resmen unutmaya dönmüş. Çarpım tablosu da hala ezberlenecek.

Doğrum yanlışım ne bana söyleyiversen, dert oldu bana

Yok ya ne temizi içim çook karanlık
Evet canım kötü rüyayı besmele çeksadece suya anlat, kimseye anlatma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…