- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.181
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #7.001
Geçmişi düşünüp düşünüp savaşmaktan yoruldum Bonus...Kimbilir ne kadar değişirdi hayatımız ve bize olan bakış açıları... nasıl bir mesleğim olurdu acaba?
Benim ergen kitap okumaktan nefret ediyorum diyo bana.
Burası resmen kurtlar sofrası olmuş
Çok güzel fikirler bunlar. Kesinlikle babasıyla bunu yapalımyok kuzum hiç alakası yok. mesela benim oğlum aşırı sever kitap okumayi. sabahtan akşama kadar kitap okutuyo banaiçim dışım zürafa timsah fil köpek ve bilimum hayvan oldu
ben de çalışmayınca dökülürdü her dersimsonra bi kac haftaya kendi rutinime dönerdim. sen biraz daha sakin geri planda dur. hani artık zorla bisey yaptiracak yaşı geçmiş. sen sadece rehber olabilirsin ona. benim 2 yaşına girmemiş velet bile direniyo yapmiyo.
ha ama mesela değişik yerler gezdirsen meslekleri tanıma fırsatı olsa belki o da ulasmak için daha farklı çalışır.
mesela bı gün veterinere götürürsün veterinerle bira, sohbet eder. bi gün ekmek alırken firindaki calisanla sohbet edersin. oğlun da biseyler sorar....
ben lisede vergi dairesine gidince çok etkilenmiştimne kadar içten istediysem şimdi maliyeciyim
Biraz daha iyiyim canlarım. İyi olmam gerekiyor zaten. Dün annemi kendi kendine konuşurken yakaladımarada gidip yatıyor. Babamın yastığına sarılmak için.
Ben de hala hissizim, kabullenemiyorum, sanki hala babamı hastaneye ziyarete gidecekmişiz gibi. Ama geçecek değil mi?
Valla canım şimdi bir baktım mesaj 7 bine yaklaşmış, dur çakallık edeyim dedimBurası resmen kurtlar sofrası olmuş
Aynen isyaaaanTüü allah kahretsemesin yetişemedim ulaannn pro değiliz yaaa bize saniye sınırı var pühhh
Seninde hakkin balım siirValla canım şimdi bir baktım mesaj 7 bine yaklaşmış, dur çakallık edeyim dedim
Hep onun başından çıkıyor bunlarNerde o zebra
Değilim.kız ama niyetm varSendemi pro değilsin bırak yeeaaa
geçecek tabiki canım. baba bu kolay değil. ama sen de annen de toparlanacaksiniz. su an sadece zamana ihtiyacınız var. belki tamamen geçmez. ama insan herşeye alisiyo zamanla herşey azaliyo.
Allah annene sağlıklı uzun ömür versin. sana eşine evlatlarına hayırlı ömürler nasip etsin.
Yaa uykuya hemen dalarım ama karışık rüyalar kabusum oldu artık benimAhahaha
Bende yalniz olmadigima sevndm efoo
Rüyalar rüyalar
Çok basit kız yastığa kafayı göm saniyesinde uyu camislasiyorsun
Pu ha ha, çünkü ben proyum mesaj bekleme sürem yokBırak yaaa zaten yetişemedim.
Pu ha ha, çünkü ben proyum mesaj bekleme sürem yok
Bize hava mi yaptın şimdi proyum diyeYaa uykuya hemen dalarım ama karışık rüyalar kabusum oldu artık benimdişte sıkıyorum, gece plağı kullanıyorum
Pu ha ha, çünkü ben proyum mesaj bekleme sürem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?