- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.181
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #6.981
Seni sezonun ilk velisi seçiyorumB Brunello Cicinelli gel kafanı dağıtayım, sen şimdi tatilde öğretmenliği özlemiştirsin
Tatil de test çözme konusuna fikrin nedir? 3.sınıfa geçti oğlum, tabi ki hiç isteyerek ders çalışmaz, görülmüşşş şey değilazcık zeki sıpam babaya çekmiş, ona güveniyor zaar ama gel gelelim dememe vs çözdürdüm en fazla 3-4 yanlış yapan çocuk resmen dökülüyor, benim şalter de atıyor iyice, kitap okuma desem ben okadar okurken 13 kitabı zor bela okuttum tatil girdi gireli hain dom doma.
Her gün matematikten problem yazdırıp çözdüreyim artık diyorum, test kitabı çok evde ama işlemleri resmen unutmaya dönmüş. Çarpım tablosu da hala ezberlenecek.
Doğrum yanlışım ne bana söyleyiversen, dert oldu bana
Canım nasilsin? İnşallah kafanı birazda olsa dağıtmışsindir canimGünaydın kızlar nasılsınız
Laaa düğünden kaba etlerin yere degiyor mu feno diye sormuyondaa mictigimin selvisini sor ancaaaOyy hayırlı yolculuklar asil kadın
Tebdili mekanda ferahlık vardır ne iyi gelir şimdi köy havası.
Vallahi fenomen en son selvi boylusunun aşkının tırt çıktığını anlamıştı. Ondan sonra ne yaptı bende bilmiyorum. Uğramıyor, yakında ben almayacağım topiğe sadece selvi yi danışmaya geliyordu, umudu kesince bizi de kesti
Gel kız minnoşfenomen gelişmeler hakkında bilgilendir acuk.
Yaa çok sağol, böyle sorular gıcık ediyordur tahmin ediyorumSeni sezonun ilk velisi seçiyorum
Kuzum bunlar oyun çocuğu olduğu için kendi isteği ile ders çalışan çocuk bulmak yolda çeyrek altın bulmaktan çok daha zor.
Ben sömestr ve yaz tatillerinde ders için çocuklara yüklenme taraftarı bir öğretmen değilim. Tabiki farklı bakış açıları mevcut ama ben kendi fikrimi paylaşayım.
Ben yaz tatillerinde velilerimden sadece kitap okutmalarını ve yazı yazdırmalarını istiyorum.
Tabiki test çözdürmeyi deneyin ama red ediyorsa üstüne gitmeyin derim.
Eğitimde en korktuğum şey soğutmaktır. Şevk kırmaktır.
Çocuk okuma yazma becerilerini unutmadan o konuda mümkün olduğunca gerilemeden yeni döneme başlasın bu yeterli.
Çünkü müfredat sarmal ilerlediği için her sene bir önceki senenin konularının detaylandırılmış şekli şeklinde ilerliyor o yüzden her sene her konu tekrar etme ile başlar. Nasılsa unuttuklarını hatırlayacak.
O kadar yanlış çıkarmasının nedeni isteksiz yapması o havada olmaması.
Şimdi test çözdüremediğin çocuk, dönem içinde herkes öğretmenin önerdiği test kitabını alırken sen alma bak nasıl yırtar ortalığı
Üstüne gitme efom yalnız her gece okuma yaptırmadan yatırma. Okuduğu metinden kendi seçtiği 3 cümleyi yazdır. Hiç havasında değilse 1 cümle yazması bile kafidir. Gerekirse bırak en kısa cümleyi seçsin ama yeter ki yazsın. Onu da red ediyorsa bana danış birkaç etkinlik paylaşırım.
Okullar açılıp üniformaları giyip sıralara oturmadan ders havasına girmiyor sıpalar
Hatta ilk haftalar da adaptasyon ile, ihtiyaç malzemesi edinme ile geçtiği için Ekim başı itibari ile anca oturuyor herşey.
3.sınıf ilkokulun en zor sınıfıdır, konuların bir anda çok detaylandığını farkedeceksin. 9 ay zaten herşeyi fazlasıyla yapacak test kitaplarını bir kenara koyup tatilin son günlerini tatilden bıktırırcasına geçirtin. Sinemalar, tiyatrolar, geziler, piknikler, deniz havuz vs ile geçirin ki iyice enerji depolasın yeni döneme fullenip girsin.
Yerim ben onu ya. Şuan öğrencilerimi özledim.
Not:Okullar açılır açılmaz ilk iş çarpım tablosu ezberletmeye başla efom.
Bende hep.öyle rüyalar goruyirm görüyordumBen çok aşırı rüya görürüm ve rüya görmekten yorulurumsenin gibi maalesef bende çok etkileniyorum birde hakkımda kötü konuşan kişileri rüyamda görürüm ben, mutlaka bir şekilde açığa çıkar rüyam
Kuzularım günaydın.
Çok kötü bir rüya gördüm ya. Şuan negatiflik saçıyorum
Seneler önce eşime takıntılı bir kız vardı onunla eşimi gördüm.
Rüyamda bir cafeye gidiyoruz seksü geyşanın doğum günüsüymüş. Bu Kız geliyor eşime hediye veriyor hatta hediyelerin içinde kimliği ve cüzdanı da var. Sonra hemen yan taraftaki kuaföre giriyor. Ben önce şaşırıp kaldım. İdrak etmeye çalıştım. Önce kızın kim olduğunu hatırladım sonra eşimin yüz ifadesinde şaşkınlık yoktu onu gördüm. Sonra aldım hediyeleri girdim kuaföre. Kuaförde eşimin zebellah akraba timi de orada. Önce onları öptüm. Sonra gittim kızın yanına hediyeleri çat diye koydum önüne.
Sen eşime hediye verecek samimiyeti nereden buldun diye başlayıp bir girişmişim kıza. Zaten minnacık boyu var. Onu hallettim.
Oradan çıktım eşimi hallettim sen bizi buraya bilerek getirdin, kızla birbirinizi görün diye dimi diyerek onu da hallettim.
Hatta o kızı oraya eşimin zebellah akraba timinin getirdiğini de farkettim de uyandım daha fazla kan çıkmasın diye kendi kendimi uyandırdım
Birazdan uyandığında kocamı doğramamam için kendimi ikna etmeye çalışıyorum şuan.
Ommmmmm
Sakinim ommmm
Doğa, çiçek, yeşillik, kuşlar ötüyor hayat çok güzel ve ben sakinim sadece bir rüya ommmm
Ben hakkımda kötü konuşanları görmeye kalkarsam ohooo günler yetmez uyanmaya
İçin temiz ondan görüyorsun efom, temizlik topiğin gibi, evin gibi içinde temiz, aloyla yıkanmış kibin
Kötü rüyayı anlatmamak lazım diyorlar aslında. Nihat hatipoğludan dinledim. Anlatınca gerçekleşir diyorlar doğru mu acaba
Yalnız değil mişim neyse kiBende hep.öyle rüyalar goruyirm görüyordum
Bu ara nasıl Çamış gbi uyuyorsam.karanlıklar iceriaindeyim
Hep hakkımda konuşanları konuşulanları harfi harfi görüyorum demekki artik konuşmuyorlar derslerini almışlar
Kuzularım günaydın.
Çok kötü bir rüya gördüm ya. Şuan negatiflik saçıyorum
Seneler önce eşime takıntılı bir kız vardı onunla eşimi gördüm.
Rüyamda bir cafeye gidiyoruz seksü geyşanın doğum günüsüymüş. Bu Kız geliyor eşime hediye veriyor hatta hediyelerin içinde kimliği ve cüzdanı da var. Sonra hemen yan taraftaki kuaföre giriyor. Ben önce şaşırıp kaldım. İdrak etmeye çalıştım. Önce kızın kim olduğunu hatırladım sonra eşimin yüz ifadesinde şaşkınlık yoktu onu gördüm. Sonra aldım hediyeleri girdim kuaföre. Kuaförde eşimin zebellah akraba timi de orada. Önce onları öptüm. Sonra gittim kızın yanına hediyeleri çat diye koydum önüne.
Sen eşime hediye verecek samimiyeti nereden buldun diye başlayıp bir girişmişim kıza. Zaten minnacık boyu var. Onu hallettim.
Oradan çıktım eşimi hallettim sen bizi buraya bilerek getirdin, kızla birbirinizi görün diye dimi diyerek onu da hallettim.
Hatta o kızı oraya eşimin zebellah akraba timinin getirdiğini de farkettim de uyandım daha fazla kan çıkmasın diye kendi kendimi uyandırdım
Birazdan uyandığında kocamı doğramamam için kendimi ikna etmeye çalışıyorum şuan.
Ommmmmm
Sakinim ommmm
Doğa, çiçek, yeşillik, kuşlar ötüyor hayat çok güzel ve ben sakinim sadece bir rüya ommmm
B Brunello Cicinelli gel kafanı dağıtayım, sen şimdi tatilde öğretmenliği özlemiştirsin
Tatil de test çözme konusuna fikrin nedir? 3.sınıfa geçti oğlum, tabi ki hiç isteyerek ders çalışmaz, görülmüşşş şey değilazcık zeki sıpam babaya çekmiş, ona güveniyor zaar ama gel gelelim dememe vs çözdürdüm en fazla 3-4 yanlış yapan çocuk resmen dökülüyor, benim şalter de atıyor iyice, kitap okuma desem ben okadar okurken 13 kitabı zor bela okuttum tatil girdi gireli hain dom doma.
Her gün matematikten problem yazdırıp çözdüreyim artık diyorum, test kitabı çok evde ama işlemleri resmen unutmaya dönmüş. Çarpım tablosu da hala ezberlenecek.
Doğrum yanlışım ne bana söyleyiversen, dert oldu bana
Ya canım derler ya siz örnek olun ki okusun diye hiç alakası yokmuş doğrubenim annem babam da deli gibi kitap alır okur. ben pek okumam. zorla olacak bişey değil bence. aileden görünce kesin o da sever denecek bisey değil
ben her sene bütün öğrendiklerimi unutur okul açılınca tekrar öğrenir yapardım. bence bu da çok büyük bi sıkıntı değilçarpım tablosu da ortaokulda öğrenmiştim
üniversiteyi pek çalışmadan ilk girişte kazandim. eğer zekiyse yapar merak etme efo
bunları sürekli söyleyip sikarsan sogutup tersine itebilirsin. biraz rahat birakmayi mi denesen :)
Ya canım derler ya siz örnek olun ki okusun diye hiç alakası yokmuş doğru
Çok seviyorum kitap okumayı, o da sevsin istiyorum ama olmuyor işte
İçim rahatladı ya, ne bileyim ben çocukken kimse ilgilenmedi, belki ailem ilgili olsa benimde bir mesleğim olurdu, farklı bir hayatım olurdu diye çocuğuma yansıtıyorum bu durumu
iyiyim canımsen nasıl oldun napiyosun
Biraz daha iyiyim canlarım. İyi olmam gerekiyor zaten. Dün annemi kendi kendine konuşurken yakaladımCanım nasilsin? İnşallah kafanı birazda olsa dağıtmışsindir canim
Ya canım derler ya siz örnek olun ki okusun diye hiç alakası yokmuş doğru
Çok seviyorum kitap okumayı, o da sevsin istiyorum ama olmuyor işte
İçim rahatladı ya, ne bileyim ben çocukken kimse ilgilenmedi, belki ailem ilgili olsa benimde bir mesleğim olurdu, farklı bir hayatım olurdu diye çocuğuma yansıtıyorum bu durumu
Canım ne yazsam bilmiyorum, Rabbim dayanma gücü versinBiraz daha iyiyim canlarım. İyi olmam gerekiyor zaten. Dün annemi kendi kendine konuşurken yakaladımarada gidip yatıyor. Babamın yastığına sarılmak için.
Ben de hala hissizim, kabullenemiyorum, sanki hala babamı hastaneye ziyarete gidecekmişiz gibi. Ama geçecek değil mi?
AhahahaYalnız değil mişim neyse kikendimden korkmaya başlamıştım
Bende camış gibi uyumak istiyorum bende bendeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?