Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok güzel fikirler bunlar. Kesinlikle babasıyla bunu yapalım

Ya beni küçük de seviyor şükür kitapları

ben mesela üniversite kazandim ama akademisyenlik diye bi meslek olduğunu bilmiyodum. akademisyenler derse girip ders veriyomus bilmiyodum. ben de rehber olma yönlendirme kısımlarında ailemden bisey görmedim açıkçası :) ama ailem anladiysa
ogrendiysen kac aldığının önemi yok. çalışıp duzeltirsin derdi. ben utançtan çalışır duzletirdim kırık notları hep de takdir aldim. okulun en başarılı öğrencilerinden olmuşumdur.

sen en güzel meslek tanıtımı yapabilirsin. şimdi çalış ilerde mesleğin olur deyince çocuk ne anlicak. yani bence çok soyut kaliyo bu tarz nasihatler.
puan hedefi başarı hedefi hem göreceli hem soyut bence...

onun yerinde botanik bahçesine gidin, cafe restoran gibi bi yere gidince sefle konusabilir miyiz diye rica edin, polis görseniz onla konusun, cevrende meslek sahibi arkadas akraba komsu vs onlarla konusmasini sağlayabilirsin. hem sosyallesir hem öğrenir.

hic birimizin bilmediği bi mesleği onlardan öğrenebilirsin mesela sen bile :)

küçük için de sevindim. kitap okumak güzel bisey bence :)

AA 7000. Mesaj da gelmiş. Rekabet iyice kizismis vay arkadaş. Bence üzülmeyelim belirli periyotlarla akrostiş yazalım birbirimize. Mesela haftanın akrostişi gibi kura gibi bir şeyle herkese yazabiliriz. Dimi kız ana kertenkele B Brunello Cicinelli gerçi o şimdi seksü geysasiyla suç alemini kesfediyordur

valla bilemedim şimdi sen öyle deyince
yanlış mesajı alintilama ihtimalin nedir bonuscum

efoya yazdığımı mi alintilicaktin ki
Büyük ihtimal öyle oldu, benim oğlanın okul macerasını kastettmiştir

Tabii ki geçecek canimm,lakin hiç bitmeyecek baban hep kalbinde olacak,2 yıl bitti annemin vefatına,aynı şeyleri hissediyoruz,alisacaksiniz öyle böyle geçecek iste,ama bunlar hep sınav olduğu icin siz hakkıyla geçin bu sınavı canım,acinizi yaşayın tabi ama içinizi ferahlatacak dualar da okuyun bol bol,annenizin de üstüne gitmeyin canım 2 ayı bulur onun tam anlamıyla kabullenmesi yanında olun siz onun hep destekçisi olun, insallah dinecek acınız

Amin inşAllah Allah razı olsun canım benim Allah annenin de makamını cennet etsin inşAllah canım. İyi ki varsınız.

Alışmaya ve kabullenmeye aynı zamanda da anneme destek olmaya çalışıyorum canım. Bir yanda güzel anılar bir yanda bazı pişmanlıklar. Her namaz sonrası sanki babam camiden çıkıp gelecekmiş gibi.

Alışmaya ve kabullenmeye aynı zamanda da anneme destek olmaya çalışıyorum canım. Bir yanda güzel anılar bir yanda bazı pişmanlıklar. Her namaz sonrası sanki babam camiden çıkıp gelecekmiş gibi.
Allah bol bol sabir versin kuzummm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…