- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #7.021
Çok güzel fikirler bunlar. Kesinlikle babasıyla bunu yapalım
Ya beni küçük de seviyor şükür kitapları
Kızım şu an derdimiz bu mu bizim
Bu da geçer Bonus neleri atlattın sen
Aa estağfurullah hiç öyle olur muBize hava mi yaptın şimdi proyum diye
Ezikledin mi sen beni
Büyük ihtimal öyle oldu, benim oğlanın okul macerasını kastettmiştirvalla bilemedim şimdi sen öyle deyince
yanlış mesajı alintilama ihtimalin nedir bonuscum
efoya yazdığımı mi alintilicaktin ki
Büyük ihtimal öyle oldu, benim oğlanın okul macerasını kastettmiştir
A ha ha yok ya, baktım geliyor mesaj yürü kızım dedimaynen bi an 7 k gidincehelecan yaptı morali çöktü zaar. zaten proymusun hava atıp ezmisin hepimizi efo
Tabii ki geçecek canimm,lakin hiç bitmeyecek baban hep kalbinde olacak,2 yıl bitti annemin vefatına,aynı şeyleri hissediyoruz,alisacaksiniz öyle böyle geçecek iste,ama bunlar hep sınav olduğu icin siz hakkıyla geçin bu sınavı canım,acinizi yaşayın tabi ama içinizi ferahlatacak dualar da okuyun bol bol,annenizin de üstüne gitmeyin canım 2 ayı bulur onun tam anlamıyla kabullenmesi yanında olun siz onun hep destekçisi olun, insallah dinecek acınızBiraz daha iyiyim canlarım. İyi olmam gerekiyor zaten. Dün annemi kendi kendine konuşurken yakaladımarada gidip yatıyor. Babamın yastığına sarılmak için.
Ben de hala hissizim, kabullenemiyorum, sanki hala babamı hastaneye ziyarete gidecekmişiz gibi. Ama geçecek değil mi?
Saka yapiorm tatlımBu da geçer Bonus neleri atlattın sen
Aa estağfurullah hiç öyle olur mu
Amin inşAllah Allah razı olsun canım benimgeçecek tabiki canım. baba bu kolay değil. ama sen de annen de toparlanacaksiniz. su an sadece zamana ihtiyacınız var. belki tamamen geçmez. ama insan herşeye alisiyo zamanla herşey azaliyo.
Allah annene sağlıklı uzun ömür versin. sana eşine evlatlarına hayırlı ömürler nasip etsin.
Allah annenin de makamını cennet etsin inşAllah canım. İyi ki varsınız.Tabii ki geçecek canimm,lakin hiç bitmeyecek baban hep kalbinde olacak,2 yıl bitti annemin vefatına,aynı şeyleri hissediyoruz,alisacaksiniz öyle böyle geçecek iste,ama bunlar hep sınav olduğu icin siz hakkıyla geçin bu sınavı canım,acinizi yaşayın tabi ama içinizi ferahlatacak dualar da okuyun bol bol,annenizin de üstüne gitmeyin canım 2 ayı bulur onun tam anlamıyla kabullenmesi yanında olun siz onun hep destekçisi olun, insallah dinecek acınız
Alışmaya ve kabullenmeye aynı zamanda da anneme destek olmaya çalışıyorum canım. Bir yanda güzel anılar bir yanda bazı pişmanlıklar. Her namaz sonrası sanki babam camiden çıkıp gelecekmiş gibi.
Amin canimAmin inşAllah Allah razı olsun canım benim
Allah annenin de makamını cennet etsin inşAllah canım. İyi ki varsınız.
Allah bol bol sabir versin kuzummmAlışmaya ve kabullenmeye aynı zamanda da anneme destek olmaya çalışıyorum canım. Bir yanda güzel anılar bir yanda bazı pişmanlıklar. Her namaz sonrası sanki babam camiden çıkıp gelecekmiş gibi.
Vayyy beeee gece uyuyakalmısım yoksa varya görürdünüz siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?