- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #70.741
Yok içmiyorum zatenNo cigaraaaaaaa
Ye tatlıyı doğur hakkiyi sen tatlıya devam profiterolüm benim ❤
İş güç yemek başka bişey yok yavrum
Amin ins canmmm ağzından ballar damladı yineaminn ponçiğim amin patilimm Rabbim seninde B BUSR4 mındaByNkoaLa mında ve tabikii bal cicim B Brunello Cicinelli minde gönlünüze göre versin inşallah uyku sorunu gaz sorunu olmayan yatırdığınızda pıt diye uyuyuveren nazar boncuğu bol bebişleriniz olsun
Benden hızlısı yok sanirmÖncelikle geçmiş olsun yavrucuguna da sana da ❤
Aslında ilk yaptığımız topige yeni gelene kendini tanit dememiz ama sana demeyi unuttukiyi yaptın baktın bizden hayır yok tabi
Allah bağışlasın yavrunuilk okudugumda 3 prenses annesiyim olarak algıladım sende bizim ByNkoaLa rosumuz gibi hizlisin diyecektim ki sonra dan farkettim prensesinin 3 yaşında olduğunu
Tekrar hoşgeldin peki seksü bı gacımısin bide onu de hele
Ya sen ikizsin diye seninkilerde ikiz oldu goruyomusun şansiBende cift yumurta ikiziyim biri kiz biri erkekhep dualarimdasin canim
Ben catlama ignesi kullandim canim iki yumurtam vardi demek ikiside tutmuşYa sen ikizsin diye seninkilerde ikiz oldu goruyomusun şansi
arada damlayıveriyo gülomAmin ins canmmm ağzından ballar damladı yine
Senin gbi ball hatundan bal gbi dua damlar zatenarada damlayıveriyo gülom
canımmmmmmm damla çikolatalıı kurabiyemmmmm bapıyosunnnnnnnn
canımmmmmmm damla çikolatalıı kurabiyemmmmm bapıyosunnnnnnnn
Evet canisi kalp atişini duymak nasip oldu@Yasnaz naber bebeğim :)
LadyMorganas nasılsın cnm bebik nabior kalp atışını duydunuz mu eğer yazdiysan kaçırmış olabilirm
oyy maşallah rabbimm nazarlardan saklasın korusunKizlar nasilsiniz bugun gittim doktora cok şukur bebişler iyimiş kalp atişinida duydukEki Görüntüle 2588628
Ayyy ciddi misinnnn ikiz miiiiiEvet canisi kalp atişini duymak nasip oldu
Cift yumurta ikizleri sagliklilar bebişler dedi doktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?