Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaaa ciddimisin iki bebek var yaaa allahim nasıl güzel bir duygu mutluluk
Bu aralar ağlama modundayim salın beni de iyicene agliyim
Kiyamam sana dilosum
Bu aralar cok uzgunsun galiba insallah ailenle sorunlarin biterve cok istedigin dua kabul olur cift bebişlere hamiş kalirsin insallah

Canim cift yumurta ikizi dedi
Evet 3 canliyim ❤❤
Mide bulantisi ilaci verdi istersen kullan bebege zarari olmaz dedi ama bilemiyorum kullansam mi ki
Miden bulanmıyorsa kullanmana gerek yok tatlım, bulandığı zamn kullanabilirsin ama.. zararı yok.
Çift yumurta ikizi ikizler arasında en kolayı :) rahat geçirirsin hiç korkma öyleyse :)

Miden bulanmıyorsa kullanmana gerek yok tatlım, bulandığı zamn kullanabilirsin ama.. zararı yok.
Çift yumurta ikizi ikizler arasında en kolayı :) rahat geçirirsin hiç korkma öyleyse :)
Midem cok bulaniyo gunde 4defa kusuyorum
Kiloda vermişimbu kusmalar bitsede kurtulsam
Kuzu tek yumurtami çift mi
Cift yumurta canim iki kese var❤

Midem cok bulaniyo gunde 4defa kusuyorum
Kiloda vermişimbu kusmalar bitsede kurtulsam

Cift yumurta canim iki kese var❤
Bulantın varsa kullan canımm,
Bu arada 2 kese olması mühim değil yani 2 kese olup tek yumurta da olabilir sağlıklı olan o zaten tek yumurta ikizlerinde.. tek kese olup içinde 2 tane olunca sıkıntı oluyor. Doktorun kesin olarak çift yumurta dedi mi ? gerçi daha çok küçük anlayabilir mi bilmiyorum ama

30 DKK oldu
pipilinin anasiii napion yavrum
2 dilim pasta yedim şuan da çoh iyiyim her şey harika
canım dünden beri bir sigara çekiyor akıllara zarar burnuma burnuma kokusu geliyor namussuzun

sen napıyorsun ballı hardalım

canım dünden beri bir sigara çekiyor akıllara zarar burnuma burnuma kokusu geliyor namussuzun

No cigaraaaaaaa
Ye tatlıyı doğur hakkiyi sen tatlıya devam profiterolüm benim ❤
İş güç yemek başka bişey yok yavrum

ne yalan sölim benimde bu ara aklıma çok geliyo sonra diyorum şeytan git başımdan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…