- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #70.721
Yaaaa ciddimisinKizlar nasilsiniz bugun gittim doktora cok şukur bebişler iyimiş kalp atişinida duydukEki Görüntüle 2588628
Kiyamam sana dilosumYaaaa ciddimisiniki bebek var yaaa allahim nasıl güzel bir duygu mutluluk
Bu aralar ağlama modundayim salın beni de iyicene agliyim
Kuzu tek yumurtami çift miKizlar nasilsiniz bugun gittim doktora cok şukur bebişler iyimiş kalp atişinida duydukEki Görüntüle 2588628
Miden bulanmıyorsa kullanmana gerek yok tatlım, bulandığı zamn kullanabilirsin ama.. zararı yok.Canim cift yumurta ikizi dedi
Evet 3 canliyim ❤❤
Mide bulantisi ilaci verdi istersen kullan bebege zarari olmaz dedi ama bilemiyorum kullansam mi ki
Nerden seslendin kız diloşummm25 DKK önce sana seslendim
Midem cok bulaniyo gunde 4defa kusuyorumMiden bulanmıyorsa kullanmana gerek yok tatlım, bulandığı zamn kullanabilirsin ama.. zararı yok.
Çift yumurta ikizi ikizler arasında en kolayı :) rahat geçirirsin hiç korkma öyleyse :)
Cift yumurta canim iki kese var❤Kuzu tek yumurtami çift mi
30 DKK olduNerden seslendin kız diloşummm
hiç duymadım
Oy canm benim bende mart basinda alicam insallah guzel haberi
Bulantın varsa kullan canımm,Midem cok bulaniyo gunde 4defa kusuyorum
Kiloda vermişimbu kusmalar bitsede kurtulsam
Cift yumurta canim iki kese var❤
2 dilim pasta yedim30 DKK oldu
pipilinin anasiii napion yavrum
Evet cok tatluşş oluyorçift yumurta ikizleri çok şeker oluyolar kuzenimde var bi oğlan bir kız :)
rabbim kucaginza almaya nasip etsin:)
çok sevindim canım bi anda çifte mutluluk allah kucağna almayı nasip etsin :)Kizlar nasilsiniz bugun gittim doktora cok şukur bebişler iyimiş kalp atişinida duydukEki Görüntüle 2588628
No cigaraaaaaaa2 dilim pasta yedimşuan da çoh iyiyim her şey harika
canım dünden beri bir sigara çekiyor akıllara zarar burnuma burnuma kokusu geliyor namussuzun
sen napıyorsun ballı hardalım
ne yalan sölim benimde bu ara aklıma çok geliyo sonra diyorum şeytan git başımdan2 dilim pasta yedimşuan da çoh iyiyim her şey harika
canım dünden beri bir sigara çekiyor akıllara zarar burnuma burnuma kokusu geliyor namussuzun
sen napıyorsun ballı hardalım
Kiz ikizmi seninİnsallahh allah onlarada cifter cifter nasip olur
Okadar dua ediyorum ki allah biliyorr
Allah kimseye evlat izlemi cektirmesin
Aynen canim cifte mutluluk nasip etti yaçok sevindim canım bi anda çifte mutluluk allah kucağna almayı nasip etsin :)
Evet canim ikizKiz ikizmi senin
Ya cok sevindm benimde ikizim var tek yumurtaAynen canim cifte mutluluk nasip etti ya
Evet canim ikiz
Darisi başina
Bende cift yumurta ikiziyim biri kiz biri erkekYa cok sevindm benimde ikizim var tek yumurtaamin insallah cok dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?