- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #70.701
Dur ben bunu eşime söyleyeyim o da keçeli kalem falan yazsınsabahlari siyah keçe kalemle Aşkım çöpleri ativer yaziyorum sonra seni seviyorum yazip çikiyorum hahaha
Canım sıvıyağ un birazda sirkeyi karıştırıp sos hazirliyosun,iki yufkayı arasına bu sosu sürüp üst üste koyup 8e kesip sigara böreği gibi iç harç koyup sariyosun,yumurta sarısı sürüp susamda koyuyosun sonra fırına miss
sosu göz kararı hazırlıyorum ben yufka miktarıma göre,iç harç olarakta bazen patates bazen peynir kullanıyorum ikisi de çok yakışıyor
Ya valla limonsuzum bu defa benden önce eşim sırnaştı hiç alışık değiliz dimiyazık soğuktan totom dondu sarilip isitmamiz lazım birbirimizi gel yanaş diyip duruyor
Oğlanı uyutuyorum yemek yapıcam balım sen nasılsın mercimeğimiz nasılnaber kuzucukk
Hoşbulduk da gitmem lazım. İki saattir yazılanları okuyup beğendim zaman kalmadı muhabbeteçaydaşımm hoşgelmişsenn
iyiyim kuzumm bebişte iyi büyüyor hissediyorum alt karnımı doldurdu sıpaOğlanı uyutuyorum yemek yapıcam balım sen nasılsın mercimeğimiz nasıl
Hoşbulduk da gitmem lazım. İki saattir yazılanları okuyup beğendim zaman kalmadı muhabbete
10-20 temmuz arası demişti bana doktorum şuan ki gidişe göre eğer öyle ise Yengeçbenim bebiş başak olcak düzen hastalığı olacak annesinin kuzusu derli toplu olur benim gibi inşallah
seninki yengeç mi oluyor patilim yengeçlerde biraz duygusaldır ha
Eline sağlık tatlım deniycemCanım sıvıyağ un birazda sirkeyi karıştırıp sos hazirliyosun,iki yufkayı arasına bu sosu sürüp üst üste koyup 8e kesip sigara böreği gibi iç harç koyup sariyosun,yumurta sarısı sürüp susamda koyuyosun sonra fırına miss
sosu göz kararı hazırlıyorum ben yufka miktarıma göre,iç harç olarakta bazen patates bazen peynir kullanıyorum ikisi de çok yakışıyor
Ya valla limonsuzum bu defa benden önce eşim sırnaştı hiç alışık değiliz dimiyazık soğuktan totom dondu sarilip isitmamiz lazım birbirimizi gel yanaş diyip duruyor
evde 2 tane romantik erkekkk anneler günü doğum günü sevgililer günü mat rujlarını şimdiden depola sen kuzum10-20 temmuz arası demişti bana doktorum şuan ki gidişe göre eğer öyle ise Yengeç
Aralarında bir ben kalacağım odunumsu desene
Öpmem miiyiyim kuzumm bebişte iyi büyüyor hissediyorum alt karnımı doldurdu sıpa
öp oğluşunu yerime
tahta ve keçeli kalem var aynanin yaninda hergün yazişiyoruzDur ben bunu eşime söyleyeyim o da keçeli kalem falan yazsın
rujla yazıyordu ya, ayna berbattt o ruj bir de mattt garip bir hal alıyor ayna da ..
o gün yardımcı ablamız gelmişti hatta, beni aradı diyor ki güzelim bu neeebulandıkça bulanıyor mahvetmişsiniz aynayıı rujunada yazıkk, ay abla dedimm ben mi yaptım allah aşkına sen de germe beniii
Çocuk ayaklansın hepsini kaldıracağım zatenevde 2 tane romantik erkekkk anneler günü doğum günü sevgililer günü mat rujlarını şimdiden depola sen kuzum
Ay çok tatlı yaKizlar nasilsiniz bugun gittim doktora cok şukur bebişler iyimiş kalp atişinida duydukEki Görüntüle 2588628
Hadi gözün aydın canımmmm 2 kese var :) keseleri ayrı hiç korkma Allahın izni ile, sağlıkla büyürler ..Kizlar nasilsiniz bugun gittim doktora cok şukur bebişler iyimiş kalp atişinida duydukEki Görüntüle 2588628
Allahım kucağına almayı da nasip etsin inşAllah ☺Ayyyy teyzesi sen bide bana sor
Saol fistigimmHadi gözün aydın canımmmm 2 kese var :) keseleri ayrı hiç korkma Allahın izni ile, sağlıkla büyürler ..
Benimkiler tek kese içinde idi çünkü, 1000 gebelikten 1 idi yani :) bunların kesesi ayrı, maşallah. sağlıkla büyüsünlerr
Korkma hiç bir şey olmaz Allahın izni ile.. tek yumurta çift yumurta bir şey demedi dimi daha sana ?Saol fistigimm
Nedense ne bilim sanki heran bisey olcakmiş gibi korkuyorum insallah saglikli bi sekilde dogmak nasip olur
Evet canim senin tek yumurta ikiziydi daha tehlikeli oluyor insallah bu gebeligini bebişini kucagina almak nasip olur
İnsallahh allah onlarada cifter cifter nasip olurAllahım kucağına almayı da nasip etsin inşAllah ☺
Ya ne güzel hep hamile doldu burası darısı diğer canlarımın da başına inşAllahK Kendinisevenbirii ❤ D Dilos06 ❤
Bir de @Yasnaz bacimi da alırsak ekip tamamAllahım kucağına almayı da nasip etsin inşAllah ☺
Ya ne güzel hep hamile doldu burası darısı diğer canlarımın da başına inşAllahK Kendinisevenbirii ❤ D Dilos06 ❤
Canim cift yumurta ikizi dediKorkma hiç bir şey olmaz Allahın izni ile.. tek yumurta çift yumurta bir şey demedi dimi daha sana ?
2 kese olup tek yumurta da olabilir :)
Sadece daha dikkat etmen gerekiyor artık 3 kişisin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?