Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sabahlari siyah keçe kalemle Aşkım çöpleri ativer yaziyorum sonra seni seviyorum yazip çikiyorum hahaha
Dur ben bunu eşime söyleyeyim o da keçeli kalem falan yazsın
rujla yazıyordu ya, ayna berbattt o ruj bir de mattt garip bir hal alıyor ayna da ..
o gün yardımcı ablamız gelmişti hatta, beni aradı diyor ki güzelim bu neee bulandıkça bulanıyor mahvetmişsiniz aynayıı rujunada yazıkk, ay abla dedimm ben mi yaptım allah aşkına sen de germe beniii

Oğlanı uyutuyorum yemek yapıcam balım sen nasılsın mercimeğimiz nasıl
çaydaşımm hoşgelmişsenn
Hoşbulduk da gitmem lazım. İki saattir yazılanları okuyup beğendim zaman kalmadı muhabbete

Oğlanı uyutuyorum yemek yapıcam balım sen nasılsın mercimeğimiz nasıl
Hoşbulduk da gitmem lazım. İki saattir yazılanları okuyup beğendim zaman kalmadı muhabbete
iyiyim kuzumm bebişte iyi büyüyor hissediyorum alt karnımı doldurdu sıpa
öp oğluşunu yerime

benim bebiş başak olcak düzen hastalığı olacak annesinin kuzusu derli toplu olur benim gibi inşallah
seninki yengeç mi oluyor patilim yengeçlerde biraz duygusaldır ha
10-20 temmuz arası demişti bana doktorum şuan ki gidişe göre eğer öyle ise Yengeç
Aralarında bir ben kalacağım odunumsu desene

Eline sağlık tatlım deniycem
Senin de arayıp bulamadığın durum zaten

10-20 temmuz arası demişti bana doktorum şuan ki gidişe göre eğer öyle ise Yengeç
Aralarında bir ben kalacağım odunumsu desene
evde 2 tane romantik erkekkk anneler günü doğum günü sevgililer günü mat rujlarını şimdiden depola sen kuzum

tahta ve keçeli kalem var aynanin yaninda hergün yazişiyoruz çok romantic demi geri kalan da whatsapp dan devam:)

Kizlar nasilsiniz bugun gittim doktora cok şukur bebişler iyimiş kalp atişinida duyduk Eki Görüntüle 2588628
Hadi gözün aydın canımmmm 2 kese var :) keseleri ayrı hiç korkma Allahın izni ile, sağlıkla büyürler ..
Benimkiler tek kese içinde idi çünkü, 1000 gebelikten 1 idi yani :) bunların kesesi ayrı, maşallah. sağlıkla büyüsünlerr

Saol fistigimm
Nedense ne bilim sanki heran bisey olcakmiş gibi korkuyorum insallah saglikli bi sekilde dogmak nasip olur
Evet canim senin tek yumurta ikiziydi daha tehlikeli oluyor insallah bu gebeligini bebişini kucagina almak nasip olur

Saol fistigimm
Nedense ne bilim sanki heran bisey olcakmiş gibi korkuyorum insallah saglikli bi sekilde dogmak nasip olur
Evet canim senin tek yumurta ikiziydi daha tehlikeli oluyor insallah bu gebeligini bebişini kucagina almak nasip olur
Korkma hiç bir şey olmaz Allahın izni ile.. tek yumurta çift yumurta bir şey demedi dimi daha sana ?
2 kese olup tek yumurta da olabilir :)
Sadece daha dikkat etmen gerekiyor artık 3 kişisin :)

Korkma hiç bir şey olmaz Allahın izni ile.. tek yumurta çift yumurta bir şey demedi dimi daha sana ?
2 kese olup tek yumurta da olabilir :)
Sadece daha dikkat etmen gerekiyor artık 3 kişisin :)
Canim cift yumurta ikizi dedi
Evet 3 canliyim ❤❤
Mide bulantisi ilaci verdi istersen kullan bebege zarari olmaz dedi ama bilemiyorum kullansam mi ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…