- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #70.841
SüleeeeeeŞimdi aklıma bir şey geldi ama söylemeyecemmm :d :d
Kiz ben dun aksam cok yazdim ama gebelik surecimde degil sonrasnda esimin taamamen beni paylasamamasi tek ona kalmayisimdan oturu tuhaflasmasi uzgun halleri stresli olmasi durumunu anlattim ... ama asiri derecede dusunceliydi mesela o zamanlar onu da unutamam yani ...hiç balık burcu erkek tanıdığım olmadı ama ben kendimden bildiğim için az çok anlıyorum seni sevgimizle boğabiliyoruz bazenbenim eşimde oğlak erkeği göstermez ama çok düşünür oda bana yetiyor zaten. Mesela burda kızlar gebelik süreçlerinde eşlerini anlattılar çok üzüldüm onlar adına, kendi adıma da şükrettim gerçekten çok ilgili her şeyi benden önce düşünüyor romantik mi? asla değil ama
İşte yaniii bu harekete insn sinir olurkaynanamda ikizler ve gülomun dediği gibi sabah kararlaştırırız akşama biyere gitmek için planlar herşey tmm hazır akşam olur ben hazırlanırım süslenir püslenirim kaynanamm ben gelmiimm siz gidin der
ama gülom cidden ponçik kabul ediyorum benTamam ponçik ve güzelsin
Hayır belki hastalandı, midesi bulanıyor ne bileyim efendime söyleyeyim cırcır oldukaynanamda ikizler ve gülomun dediği gibi sabah kararlaştırırız akşama biyere gitmek için planlar herşey tmm hazır akşam olur ben hazırlanırım süslenir püslenirim kaynanamm ben gelmiimm siz gidin der
ayy gülom acayip sinir oluyorum ya anlatamam sanaİşte yaniii bu harekete insn sinir olur
yok kızz noldu anne yine dediğimde verdiği cevap hiç değişmiyo "canım istemiyo"Hayır belki hastalandı, midesi bulanıyor ne bileyim efendime söyleyeyim cırcır oldu
yani bunları düşünmek lazımmm
Hmmmmm hiç inandırıcı olmadıTamam ponçik ve güzelsin
kuzucumm aman öyle olsun zaten ya eş desteği gerçekten çok önemli...Kiz ben dun aksam cok yazdim ama gebelik surecimde degil sonrasnda esimin taamamen beni paylasamamasi tek ona kalmayisimdan oturu tuhaflasmasi uzgun halleri stresli olmasi durumunu anlattim ... ama asiri derecede dusunceliydi mesela o zamanlar onu da unutamam yani ...
Sen çift karakterli ikizlere denk gelmişsinyok kızz noldu anne yine dediğimde verdiği cevap hiç değişmiyo "canım istemiyo"
Bence her kaynanada var bu tip hareketlerayy gülom acayip sinir oluyorum ya anlatamam sanabitek bu değil yani bunun gibi bisürü var
SöylemeyecemmmmmmmmmmmSüleeeeee
Darılırım baahhh sülemezsenn
Eki Görüntüle 2588672Hayır belki hastalandı, midesi bulanıyor ne bileyim efendime söyleyeyim cırcır oldu
yani bunları düşünmek lazımmm
Ben sana kanalı ay oldu bibigimHmmmmm hiç inandırıcı olmadıAslında satışçıyım kandırmam gerekiyordu ama seni kandıramadım
ahahah o huy benim kaynanamda da varBence her kaynanada var bu tip hareketler
Mesela benmki habermz yokken bize kusuyor
Tavşan daga kusuyor dağın haberi olmuyor hesabı
Hahahaahhahaahhahaahahahahhhaajajjajanaaj
tek karakterli ikizler olarak dünyada teksin ozaman ponçiğimSen çift karakterli ikizlere denk gelmişsinben tek karakterliyim
İkizlerin diğer bir özelliğiiiiiiiiiiBen sana kanalı ay oldu bibigim
ahahah o huy benim kaynanamda da var
süleeeee valla bende çatlarım patilimmSöylemeyecemmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?