- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #70.881
Aklımı aldın pisssAşkmm ben sana kızabilir miyimmmmmbende şaka deyommmm :d
İkizler olunmaz, ikizler doğulur imzoşummmmponcikvegece noldu ponçiğim niye kızdın bana okadar övdünki burcu bende ikizler olmak istiyom bananee
aanaamm şamdanım istemeyerek mi evleniyo yoksa şakacı birimi bu damat bey aman şakası bile kötü ben gelinin yerinde olmak istemezdim
Aynen seninki çok güzel durdudimii ponnçiğimize yakışıyo bitek ikizler olmak ayrıcalıktır vesselam sen koçlana koçlana ben yaylana yaylana uzayalım yanlız benim ki cuk oturdu hee
gol oldu ponçiğimm hee vallaİkizler olunmaz, ikizler doğulur imzoşummmmhıhhh
Makara yapıyoruzzz damla çikolatalı kurabiyemmmm size kızar mıyımmmmAklımı aldın pisss
Gel buraya opujem
AhahhahaaMakara yapıyoruzzz damla çikolatalı kurabiyemmmm size kızar mıyımmmm
ama her an kızadabilirimsonuçta bir ikizler kolay yetişmiyor
amanınn şamdanımm şoking oldum ben şuanşimdi işin daha trajik boyutları da var nurum:) mesela kız bizim aşkımız uzak mesafe ilişkisi olduğu için hem zordu hem sevgimiz çok kuvvetliydi bla bla anlattı ama nasıl yüce nasıl güzel anlatiyo. ben şok içinde dinliyorum. çünkü gelin almaya giderken de bizim arabada damat ben eşim gittik. yolda o bana bambaşka anlattı.
yenge okul bitti ailem evlendirmek istedi dedi. ben onların bulduğuyla evlenmek istemedim. hemen okuldan (üniversite) baktım kaç kişinin numarası facesi falan var. önce kafadan eledim 50 kişiydi atıyorum listeyi 10 a indirdim. tek tek yazdım. bana yuz vermeyenleri de eledim. kalanların içinde aileme en uygun olanı seçtim evleniyorum işte.
ben bunları dinledim ya artık erkeklerin romantik takılmasına evlilik için iknasina vs inanamıyorum şahsen
Allah seni iyi insanlarla karsilastirsin bebisim
Evlenmeden önce İstanbul-Fatih te oturuyordum,Süleeeeee
Darılırım baahhh sülemezsenn
Eki Görüntüle 2588677 yabanci mi var burda niye zor tutuyorsun kendini teyyy Allah'ım yarabbimmmEvlenmeden önce İstanbul-Fatih te oturuyordum,
Eşime bazen şşşşşşş Fatih çocuguyummm ben diyorumm
ben ne çocuguyum o... çocuğumuyum diyo
sizde gop çocuguyuz diyorsunuz ya o geldi aklıma yazacaktım zor tuttum kendimi
amanınn şamdanımm şoking oldum ben şuan
Mune gözetliyorrr hissediyorum
Kizlar hala gecmisteyim deikizlerin cazibesinden fln bahsediyonuz yanlışlıkla bende ikizler olmayım sakin
O kdr konudan mune buraya mi bakarMune gözetliyorrr hissediyorum
Kizlar hala gecmisteyim deikizlerin cazibesinden fln bahsediyonuz yanlışlıkla bende ikizler olmayım sakin
koptummEvlenmeden önce İstanbul-Fatih te oturuyordum,
Eşime bazen şşşşşşş Fatih çocuguyummm ben diyorumm
ben ne çocuguyum o... çocuğumuyum diyo
sizde gop çocuguyuz diyorsunuz ya o geldi aklıma yazacaktım zor tuttum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?