Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benım eşim terazı ama tam odun erkeği

Bu kadar hakaretiiii Astrolojiii bile artık kabul edemezzzzz ben nasıllll edemmmmm
Annemi duvardan duvara çarpasım var suannnn
kızz patilim aşkolsun hakaret etmiyohh biz gızz ikizler burcunun karakterini anltıyok sen tek karakterlisin zaten biz güloyla çift karakterlilere denk gelmişiz

şimdi işin daha trajik boyutları da var nurum:) mesela kız bizim aşkımız uzak mesafe ilişkisi olduğu için hem zordu hem sevgimiz çok kuvvetliydi bla bla anlattı ama nasıl yüce nasıl güzel anlatiyo. ben şok içinde dinliyorum. çünkü gelin almaya giderken de bizim arabada damat ben eşim gittik. yolda o bana bambaşka anlattı.

yenge okul bitti ailem evlendirmek istedi dedi. ben onların bulduğuyla evlenmek istemedim. hemen okuldan (üniversite) baktım kaç kişinin numarası facesi falan var. önce kafadan eledim 50 kişiydi atıyorum listeyi 10 a indirdim. tek tek yazdım. bana yuz vermeyenleri de eledim. kalanların içinde aileme en uygun olanı seçtim evleniyorum işte.

ben bunları dinledim ya artık erkeklerin romantik takılmasına evlilik için iknasina vs inanamıyorum şahsen

Allah seni iyi insanlarla karsilastirsin bebisim

Yok poncikvegece ye yakışıyor artık o biz yaylana yaylana koclana koclana gidelim
dimii ponnçiğimize yakışıyo bitek ikizler olmak ayrıcalıktır vesselam sen koçlana koçlana ben yaylana yaylana uzayalım yanlız benim ki cuk oturdu hee

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…