- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #70.861
aayy koptumm
O zaman benmki balık görünümlü ikizler
Cnku evlendigimden beri dnegesiz
İnsan burcunu bu kdr ovunce herkesin ikizler olası geliyorİkizlerin diğer bir özelliğiiiiiiiiiikimse onların cazibesine karşı koyamazzzzz
+1 poinntttt
Ahahhaahahahahaayy koptummbalık görünümlü ikizler ahahah
Benım eşim terazı ama tam odun erkeğihiç balık burcu erkek tanıdığım olmadı ama ben kendimden bildiğim için az çok anlıyorum seni sevgimizle boğabiliyoruz bazenbenim eşimde oğlak erkeği göstermez ama çok düşünür oda bana yetiyor zaten. Mesela burda kızlar gebelik süreçlerinde eşlerini anlattılar çok üzüldüm onlar adına, kendi adıma da şükrettim gerçekten çok ilgili her şeyi benden önce düşünüyor romantik mi? asla değil ama
ama şamdanım en azından hepimiz birgün gop çocuğu olduk sayılır yaniama eskiden ama sonradan
napsak bizde yay görünümlü ikizlermi olsak neAhahhaahahahah
Ama oyleee
Bu kadar hakaretiiii Astrolojiii bile artık kabul edemezzzzz
O zaman benmki balık görünümlü ikizler
Cnku evlendigimden beri dnegesiz
Bu kadar hakaretiiii Astrolojiii bile artık kabul edemezzzzzben nasıllll edemmmmm
Annemi duvardan duvara çarpasım var suannnn
Ben koç görünümlü koçum bencenapsak bizde yay görünümlü ikizlermi olsak ne
kızz patilim aşkolsun hakaret etmiyohh biz gızz ikizler burcunun karakterini anltıyok sen tek karakterlisin zaten biz güloyla çift karakterlilere denk gelmişizBu kadar hakaretiiii Astrolojiii bile artık kabul edemezzzzzben nasıllll edemmmmm
Annemi duvardan duvara çarpasım var suannnn
işte yükselenimizi falan ikizler yapalım benceBen koç görünümlü koçum bence
işte yükselenimizi falan ikizler yapalım bence
aaa aaaa gelini gelin arabasında bıraktı kendi başka arabada mı gitti ciddi ciddi.. Onu derken ciddi miydi peki. Kafamda deli, sorular Allahımm korkuyorum.
Benim işim var işim samdanım hem de çok.İnşallah öyle değildir
Aşkmm ben sana kızabilir miyimmmmmAhahahahahahah
İşin şakası beee ponçik kızma
Ahahhahhhaaah
dimii ponnçiğimize yakışıyo bitek ikizler olmak ayrıcalıktır vesselam sen koçlana koçlana ben yaylana yaylana uzayalım yanlız benim ki cuk oturdu hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?