- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #70.941
Ay samdanım işte böyle kızlar olunca erkekler de hep böyle zannediyor ama ben öyle diğiliiimmşimdi işin daha trajik boyutları da var nurum:) mesela kız bizim aşkımız uzak mesafe ilişkisi olduğu için hem zordu hem sevgimiz çok kuvvetliydi bla bla anlattı ama nasıl yüce nasıl güzel anlatiyo. ben şok içinde dinliyorum. çünkü gelin almaya giderken de bizim arabada damat ben eşim gittik. yolda o bana bambaşka anlattı.
yenge okul bitti ailem evlendirmek istedi dedi. ben onların bulduğuyla evlenmek istemedim. hemen okuldan (üniversite) baktım kaç kişinin numarası facesi falan var. önce kafadan eledim 50 kişiydi atıyorum listeyi 10 a indirdim. tek tek yazdım. bana yuz vermeyenleri de eledim. kalanların içinde aileme en uygun olanı seçtim evleniyorum işte.
ben bunları dinledim ya artık erkeklerin romantik takılmasına evlilik için iknasina vs inanamıyorum şahsen
Allah seni iyi insanlarla karsilastirsin bebisim
tabi varr yoksa bu kafalar nası böyle pırıl pırıl olabiler diloşumSu da kaçak varrr
Senin beyde yay burcuydu dimi samdanim
Eki Görüntüle 2588680Kızlar çok yazıp sayfa biriktirmeyeceğinize söz verirseniz gidiyimhamur yoğurdum poğaça yapmam lazım sevgili beyime
Senin beyde yay burcuydu dimi samdanim
İkizler aynı zaman da insanı kendine hasta bırakırrrserseri serbest stilinin hastası oldum patilim
Ay samdanım işte böyle kızlar olunca erkekler de hep böyle zannediyor ama ben öyle diğiliiimmçok önem veriyorum böyle şeylere, tabiri caizse tam eski usulüm yani ama devir devir değil.
Amiin amin inşallah samdanım
senin ikizler başka yanlız yok dünyada teksin sen böyle ikizler görülmediİkizler aynı zaman da insanı kendine hasta bırakırrr
AhahahahahhaAyyyy nasıl dedim bende bilmiyorum gülimmmm
gerçekten fatih çocuguyum ben galibaaa
doğduğun ev kaderindirdiziyi boşuna çekmiyorlar
ama bu beyfendi halinden memnun değilmi şamdanımyok kızı kandırmış işte nurum. kızı inandırmis aşık olduğu için ilgilenip evlenmek istediğineama kendisi hesapli planli mantıklı hareket etmis kunduz
Wuhuuuuuuuuuuuuuuusenin ikizler başka yanlız yok dünyada teksin sen böyle ikizler görülmedi
Yazmayın diyor
Sen iste ben sana aranan herşeyi bulurum
aaa tamam tamam simdi anladım samdanım. Kız öyle zannediyor demek çocuk çok başka hee. Vay çakal. E şimdi nasıllar acaba kim biliryok kızı kandırmış işte nurum. kızı inandırmis aşık olduğu için ilgilenip evlenmek istediğineama kendisi hesapli planli mantıklı hareket etmis kunduz
Yazmayın diyorcok konuşmayın diyor bize diyor
Beni görmediğin kesinDün gecee rüyamda kimi gördüm tahmin edin
TeomanDün gecee rüyamda kimi gördüm tahmin edin
Cix seni görsem hemen dermBeni görmediğin kesin
Bizimde bugün ibadet gecemiz ey müslüman kardeşlerimkadina bak hem kocasına börekler çörekler açacak hem fan fini fon yapacak
Hemde yazı yazmicakmisiz konuşmayacakmişiz biz susalım gözlerimiz konuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?