- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #70.981
Sen gittikten sonra burada 10 olu 20 yarali oldu ikizleri mudafaaa ederkene tek basima savas verdim cektin gittinnnEve geldım yemek hazırlığıama sonrası kıza banyo yapacağım uykum var allahım ya
Kolay gelsin 89lumEve geldım yemek hazırlığıama sonrası kıza banyo yapacağım uykum var allahım ya
Ayyy tek kişilik tiyatrosuunPonçik hicbisey izlemedim
Harbiyedeyiz çok güzel hava var en onlerdeyiz ama böyle çok da tenha arka tarafta prova yapior onu izliyorm.oyle
Sonra akşam.oluyor konser başlıyor falan birden kucağında çocuk aslı Enver geliyor yanımıza
Bana diyor ki hamile misin evet diyorm
Ama kucağındaki çocuk o kdr tatlı ki aynı annesi gbi çilli çilli
Ayy diyorm bn sizin hayraninizim
Bir sohebt bir muhabbet bizde sormayın
Diyorm ucunci benm buu Yaaa ne dkr şanslısın çok güzelsin diyor bana aslı Enver hahahahahahah
Sonra Teoman saki soyluyor ama biz aslıyla goygoydayiz
Ondan sonra akrosun yanına gleiyor diyor ki sen akrep burcu musjn evet diyor taa uzaktan anladım diyor naber burcdasm diyor hahahahah
Başlıyorlar konuşmaya diyor işte eşim aşırı hayraniniz ondan geldik her şarkımızı ezbere biliyor falan sonra.basliyor şarkı söylemeye Teoman ve akros
En sonunda bana uzatiyirlar mikrofonu
Aslı diyor ki bence muratla bı görüş sende Star ışığı var
Dedm aslicim envercim bu gobusle ne starligi
Derken telefon numaralarını aliyorm hem teonun hem aslının
Yaaaa sen uyandıktan sonra gör nerdeeeee diorm akros Dior ki neee nerde asliiiiii ve çocuğu diormOluyorummm suannn gulmektennnnnnyaaaaaaa damla cilolataliii kurabiyemmmmm ulan bend senin hayraninim
:dAyyy tek kişilik tiyatrosuun
Ruya gormemis hatun resmen yasamisssYaaaa sen uyandıktan sonra gör nerdeeeee diorm akros Dior ki neee nerde asliiiiii ve çocuğu diorm
Kim Kızım onlar diyor yaaa istanbullu belindeki surayya yok mu o diorm manyak mısın napicak burda o diyor dur diyirm kağıda numarasını yazmıştım
Şu getirdi içirdi neden açık kaldı senin diyor hahahahahaahah
Çok gercekciydiRuya gormemis hatun resmen yasamisssakrosta tabi beyin error 404 not found
Bu benim seye donmus esim hadi kalk hayatim ise gec kalcan deyipp neee annem asure mi yapmis muhabbetine
Peki bu Teoman hastaligi nedenÇok gercekciydi
Hatta şarkıyı söylerken falan sayiklamiskm rüyamda
Yagmuuuurtt yagmuuuurrrr diye
Zaten teomanla.ilgili gördüğüm herşey çok gerçekçi
İlkokul 5. Sınıftan beri var hattaPeki bu Teoman hastaligi neden
Mesela bende Sedat Peker hayraniyimdir
Sedo reisben
Muhtessmmmmm
Hoşgeldiiin kuzucukheeeelllooooo
ama bu beyfendi halinden memnun değilmi şamdanım
Cidden gevşek samdanimtabi canım sürekli kızı gazlayip arkasından da böyle konusuyo işte gevşek
aaa tamam tamam simdi anladım samdanım. Kız öyle zannediyor demek çocuk çok başka hee. Vay çakal. E şimdi nasıllar acaba kim bilir
Öylesini de gördüm ucuz kurtulmuşum
Hatirlamiyorm sarhoştumKızlar size bişey sorucam
Hamilelere soruyorum bunu
Nasıl hamile kaldınız
Hatirlamiyorm sarhoştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?