- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #70.901
Kendine gelKizlar hala gecmisteyim deikizlerin cazibesinden fln bahsediyonuz yanlışlıkla bende ikizler olmayım sakin
Eşşeğimi sağlam kazığa bağlıyom gülimmmmO kdr konudan mune buraya mi bakar
O zmn bide yay cazibesi çıkarıyorum bende
aayy benn bi şoking daha yaşıyorummben bu yüzden insanların beni samimi bulup herşeyi anlatmasindan çok korkuyorum
genelde böyle duymak istemediğim şeyleri duyuyorum
kız da işte bambaşka düşünüyo anlatiyo. geçen gün de ikinci bebisini doğurdu:)
kpss çalışıyoruz ayni dönem. çocuk diyo ki seda da çalışıyo ama sen zekisin yenge o atanamaz şansını denesin diye bişey demedim sen kesin atanırsin demisti
kızın yüzüne bisey demiyo ama
sende yaymısın yoksaamm kuzummKizlar hala gecmisteyim deikizlerin cazibesinden fln bahsediyonuz yanlışlıkla bende ikizler olmayım sakin
Öyle amakoptumm
Aaa evet ben akrebim kesin bak bu ikizlerden daha cazip geldi şimdiBence sen yaylı akrepsin bebeğim
O zmn bide yay cazibesi çıkarıyorum bendeyayların cazibesi engellenemez diye diye sokaklarda yürümek istedim suan
işte öyle övdün ki ikizler olasımız geldi yani napak ölek miKendine gelikizler sonradan olunmaz diyorum anlamıyor musun
senin derdin neeee
Doğru diyosun yaylı akrebim ben kesinKendine gelikizler sonradan olunmaz diyorum anlamıyor musun
senin derdin neeee
aayy benn bi şoking daha yaşıyorumm
senin içinde zor olur kızın yüzüne bakıyosun bildiğin bişeyler var söyleyemiyorsun bide
katılıyorum şamdanımal olmayan cazibem de senin olsun istersen burcumu da alabilirsin kuzu
ayrıca yay en cazibeli burçlardan biridir
hee ozaman sorun yok şamdanımkızı tanıdıkça mustehak moduna geçtim benzaten iletişimi de kestim
Yaaaaa evet yayımsende yaymısın yoksaamm kuzumm
hahaha yarıldım yaaÖyle amadüşünsene evin içinde ben fatihh çocuğuyummm şşşşş diye gezen bir karıı var boyna
adam da dayanamayıp söylüyor ne yapsın
Senin beyde yay burcuydu dimi samdanimal olmayan cazibem de senin olsun istersen burcumu da alabilirsin kuzu
ayrıca yay en cazibeli burçlardan biridir
sen yay ben yay gezek senle diyay diyayYaaaaa evet yayım
Kocalarımızı da alak nolursen yay ben yay gezek senle diyay diyay
onlarsız olmazz tabi alak yoksa ateşi kim söndürecekKocalarımızı da alak nolur
Yengeç yok mu yengeçsen yay ben yay gezek senle diyay diyay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?