- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #71.321
ben olsam bende bakmam ki gün gelicek kaynana olucaz elbet ben asla yapmam zaten ama inan bu tarz insanlar heryerde var ve nerden nezaman çıkıcakları belli olmuyor hiç benim annemde merak etmez öyle hiç ama edenler varmış gördük zaten eşim de çok şaşırdı annesine sen nası bi insansın böyle diye baya bağırdı zaten..Evet guzelm en dogru laf kara cahillik baska bisey degil... ozel hayat ama ozelligi kalmamis gunumuzde konusulanlari yasananlari alenen duyup biliyoruz Allah affetsin ne diyeyim ...
Bi kadin olarak bi gelinim olsa kiz mi deglmi bilmem ney mi diye dusunmem bile bakmam sormam bile ya genclerin ozel hayati ... Allah a sukur bizde sozkonusu bile olmadi kaynvaldem saygili ve dusunceli bi insan...
hoff inşallah çayım inşallah çok uzun sürmezCanim direk kendni odaklama o zamana kesilmesse hayal kirikligi olmasn cok uzu n surmez gecer insallah benm 17 haftada bitmisti
aynen kuzum yaa allah akıl fikir ihsan etsin nediyelimm..Ya hele hele o bakilmasina izin veren kocalara ne diyeyim ben ... resmen ezilip gecilip cignenilmis oluyor
bence bize gelin gelcek yada damat gelcekler yaşadı çaydaşımmKara cahillikten başka birşey degil eşimin annesi o kadar iyi ki asla böyle şeyleri takmaz kesinlikle kara cahillik bunlar der benim oğlum seni sevdiyse sende onu sevdiysen birbirinize güvenininiz sonsuzsa hersekilde birbirinizi kabul edeceksiniz dedi
Tabi biz eşimle evlenmeden teeeeee 2.5 senelik filortümüz olduğu içinondan bu rahatlık
Ama bu kültür halen devam etmekte!küçük yaşta cocuklari bile evlendiriyorlar kara cahillik Baska bişey değil
İlerde kayın valide olursam gelinim yasadi
aksatma büşüm düzenli iç mutlakahoff inşallah çayım inşallah çok uzun sürmez
ama o ilacı aksatmıycam bunu biliyorum :/
alarm kurdum bir sürüaksatma büşüm düzenli iç mutlaka
yaa kıyamamm ama olsun rahatlatıyosa seni kur alarmını iç düzenli şekilde zamanla rahatlayınca bırakırsın içmeyialarm kurdum bir sürü
Caydaşinnnbence bize gelin gelcek yada damat gelcekler yaşadı çaydaşımm
bir arkadaşim yaşamiş.bunlar evlenmeden bunlar birlikte oluyor düğünden bi kaç ay kala..Evet guzelm en dogru laf kara cahillik baska bisey degil... ozel hayat ama ozelligi kalmamis gunumuzde konusulanlari yasananlari alenen duyup biliyoruz Allah affetsin ne diyeyim ...
Bi kadin olarak bi gelinim olsa kiz mi deglmi bilmem ney mi diye dusunmem bile bakmam sormam bile ya genclerin ozel hayati ... Allah a sukur bizde sozkonusu bile olmadi kaynvaldem saygili ve dusunceli bi insan...
inanamıyorum ya gerçekten böyle şeyler yaşanıyor mubir arkadaşim yaşamiş.bunlar evlenmeden bunlar birlikte oluyor düğünden bi kaç ay kala..
evleniyor ama kaynanasi hemen kapıyı çaliyor
kızlık çikmadi diye kızı eziyet çekmiş. kocasi da kılıbık çikmiş..
bişey dememiş sesini de çikarmamiş..
ben çok sinir olmuşum..
haksiz yere boşandilar sonrada ben arkadaşıma üzülmüşüm.. ben evlenmeden bana dedi ki sakin yanlış yapma diye. evleninceye kadar eşime yanaştirmadim..
işte çok zor. bölelerde var..
imzoşun kocasi eşini savundu ya o ayrı:)
savunmasi gargarayi basmasi iş kocaya düşüyor.
bazilari da kılıbık çikiyor işte.
Iste dedmya buna izin veren erkek asil sikintili yani bi dakika durun ben neyim burda diyemeyen Allah akil fikir versnbir arkadaşim yaşamiş.bunlar evlenmeden bunlar birlikte oluyor düğünden bi kaç ay kala..
ben çok sinir olmuşum..
haksiz yere boşandilar sonrada ben arkadaşıma üzülmüşüm.. ben evlenmeden bana dedi ki sakin yanlış yapma diye. evleninceye kadar eşime yanaştirmadim..
Caydaşinnn♥
aslında hala şaşırıyoruz böyle şeylere ama evet ben inanıyorum hala böyle şeylerin yaşandığına ne yazıkkiibir arkadaşim yaşamiş.bunlar evlenmeden bunlar birlikte oluyor düğünden bi kaç ay kala..
ben çok sinir olmuşum..
yaşaniyor nedense ama iş kocada bitmesi lazim.inanamıyorum ya gerçekten böyle şeyler yaşanıyor mu
evet ben evleninceye kadar yanaştırmadim yaşandığı bildiğim için.aslında hala şaşırıyoruz böyle şeylere ama evet ben inanıyorum hala böyle şeylerin yaşandığına ne yazıkkii
Ondan 3 tene doğurdun heleBen pek hevesliydim heralde
Ugrastirmadm hiç adamı hahahahah
geçmiş olsun canim.Biz avmye gittik eşimle gezmek için,tlfn çaldı alt komşum tavanlar full ıslanmış mutfakla oturma odası sizin bişey mi patladı diye koştur koştur eve geldik baktık bizde hiç bişey yok,alt komşunun altının da evi mahvolmuşbizim parkelerin altından geçen borular patlamış sanırım oofff off
aah kzum benim ya sizde hava güzel diye 40 yılın başı bi gezek dediniz tabi gelen haberle oda mahvolduBiz avmye gittik eşimle gezmek için,tlfn çaldı alt komşum tavanlar full ıslanmış mutfakla oturma odası sizin bişey mi patladı diye koştur koştur eve geldik baktık bizde hiç bişey yok,alt komşunun altının da evi mahvolmuşbizim parkelerin altından geçen borular patlamış sanırım oofff off
Biz 2 ay halvet olamadikBen pek hevesliydim heralde
Ugrastirmadm hiç adamı hahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?