Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben olsam bende bakmam ki gün gelicek kaynana olucaz elbet ben asla yapmam zaten ama inan bu tarz insanlar heryerde var ve nerden nezaman çıkıcakları belli olmuyor hiç benim annemde merak etmez öyle hiç ama edenler varmış gördük zaten eşim de çok şaşırdı annesine sen nası bi insansın böyle diye baya bağırdı zaten..

Canim direk kendni odaklama o zamana kesilmesse hayal kirikligi olmasn cok uzu n surmez gecer insallah benm 17 haftada bitmisti
hoff inşallah çayım inşallah çok uzun sürmez
ama o ilacı aksatmıycam bunu biliyorum :/

bence bize gelin gelcek yada damat gelcekler yaşadı çaydaşımm

bir arkadaşim yaşamiş.bunlar evlenmeden bunlar birlikte oluyor düğünden bi kaç ay kala..
evleniyor ama kaynanasi hemen kapıyı çaliyor
kızlık çikmadi diye kızı eziyet çekmiş. kocasi da kılıbık çikmiş..
bişey dememiş sesini de çikarmamiş..
ben çok sinir olmuşum..
haksiz yere boşandilar sonrada ben arkadaşıma üzülmüşüm.. ben evlenmeden bana dedi ki sakin yanlış yapma diye. evleninceye kadar eşime yanaştirmadim..
işte çok zor. bölelerde var..
imzoşun kocasi eşini savundu ya o ayrı:)
savunmasi gargarayi basmasi iş kocaya düşüyor.
bazilari da kılıbık çikiyor işte.

inanamıyorum ya gerçekten böyle şeyler yaşanıyor mu

Iste dedmya buna izin veren erkek asil sikintili yani bi dakika durun ben neyim burda diyemeyen Allah akil fikir versn

aslında hala şaşırıyoruz böyle şeylere ama evet ben inanıyorum hala böyle şeylerin yaşandığına ne yazıkkii

Biz avmye gittik eşimle gezmek için,tlfn çaldı alt komşum tavanlar full ıslanmış mutfakla oturma odası sizin bişey mi patladı diye koştur koştur eve geldik baktık bizde hiç bişey yok,alt komşunun altının da evi mahvolmuş bizim parkelerin altından geçen borular patlamış sanırım oofff off

geçmiş olsun canim.
doğalgazı petegi 4 yılda bi temizletmek gerekiyor. bizde 5 yıl oldu ne zaman temizletcez bilmem..
tıkaniyor bide orada boru patlıyor :/

aah kzum benim ya sizde hava güzel diye 40 yılın başı bi gezek dediniz tabi gelen haberle oda mahvoldu inşallah çok zorlamadan sizi üstesinden gelirsiniz güzelliğim

Ben pek hevesliydim heralde
Ugrastirmadm hiç adamı hahahahah
Biz 2 ay halvet olamadik Ne kadar korkuttularsa beni kaskati kesiliyodum adam yanastikca simdi 2 gunde bir ben yapisiyorum adama. Adam diyor 2 ayin hincini 3 senedir bi alamadin ajjajajaja

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…