- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #71.461
İlk defa göbeğime iltifat aldım diloşum çok teşekkür ederim hem kendi hem göbeğimin adınaAşkım hatlar hep karıştı
O sıra poncigin gvtninn resimi bekliodum
Yaaa sende çok tatlısın kalbininjn yüreğinin temizliği göbeğine vurmuşseni seviyorum güzelim iyi ki seni sizleri tanımışım
Hoşgeldin canım❤ ben Vallahi bugün bütün gün temizlik yaptımMinik kuşlarımm ben geldim
1 gün girmedim yine neler kaynatmışsınızOkunamayacak kadar fazlaydı sayfalar hoplaya zıplaya geldim ama pozisyon seçme zarı gibi siyah iç çamaşırı gibi çarşaf adetleri gibi konuşmalara hasıl oldum
Sizi gidi azgınlar, hani komşusu açken tok yatan bizden değildi. Hiç kocalarınızla aşnafişne yaparken Cici oruçlu deyip utanmıyor musunuz yaptığınızdaGerçekten insanlık ölmüş
Bu arada bakmayın güldüğüme berbat bir gün geçirdim. Okulda bir sürü sıkıntı ile uğraştım. Tansiyonum da yüksek
Geyşamla da daha iyi gibiyiz. Şu birkaç gündür sorun ettiğim davranışları sergilemiyor pek ilgili ama önemli olan bu halini sürdürmesi. Onu da zamanla göreceğim
Sizler nasılsınız çukulatalarım?
Yeni üyeler mi var yoksa nick değişikliği mi?
@MigiMadid @_Hiram_
________
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negoo
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Zipzip-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
Ama ama ama ben hamileyim ya eski birşeyi çıkan olursa nasıl kaldırırım bunuGeyşayi da Atacan mi 7 fark bizde bulacaz mi
Benim kocam bu taniyosaniz deşifre etmeyinNeyse 7 den fazla fark tespit ettiğim için bu ihtimali eliyoruz
D Dilos06poncikvegece
Şimdi herkes kocasını atsın bakalım kontrol edicem kocaları, kimse kimsenin kocasının eski bişeysi çıkmasın işimizi garantiye alalım
Çıkmaz burdan hiç bişey çıkmaz hadi cicim etiket et kizlari burayaAma ama ama ben hamileyim ya eski birşeyi çıkan olursa nasıl kaldırırım bunu
Sende hoşgeldin yasnazımHoşgeldin canım❤ ben Vallahi bugün bütün gün temizlik yaptımCam perde dip köşe girdim her yere. Sonra Yemek yaptım. Eşim geldi. Yemeğimizi yedik beyefendi yemek yer yemez çıktı stada maça gitti Bugün akşam benim
TabikiBende katiliyimmi araniza
Yok yavrum ana belli baba belli dana testinden de bişey çıkmaz masraf yaptırma banaAy altıma işeyecemmm gülmektennn tamamm beeee
bu koca benim eski kocam değilllama benziyorlarrr hemde çokkkkkkk
sen gene de istersen bi DNA yapalımm diloşummm
Diğer kızlar taniyoda beni senle çok denk gelemedik galibaTabikiHiç tanıştık mı kuzum? Biraz unutkanım da bu sıralar
Gel tabiki hoşgeldin :)Bende katiliyimmi araniza
Yok kahveden çaydan uzak duruyoruz.Sende hoşgeldin yasnazım
Ellerine sağlık
Ohh kendinle olmanın tadını çıkar yap bir kahve uzat bacakları
Alın işte çıktı benimki.Benim kocam bu taniyosaniz deşifre etmeyin Eki Görüntüle 2589374
Kizlar pembisimin muhabbet etmeye ihtiyacı var biraz geyik yapsın katıla katıla gülsün fıstığım benimBende katiliyimmi araniza
İnsanlar çift yaratılmış diloşum koca kocaya benzerÇıkmaz burdan hiç bişey çıkmaz hadi cicim etiket et kizlari burayaherkez kocasını atsın sonra topik karışsın
Olabilir kuzumDiğer kızlar taniyoda beni senle çok denk gelemedik galiba
Belki de kardeşler yada amca çocuğu falanAlın işte çıktı benimki.Pembis hayallerle kocanız aynıymış. Zaten tansiyonum kötü
Ismim melis kuzum 22 yaşındayım adıyamanda bir öküzle yaşıyorumOlabilir kuzumHadi tanışalım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?