- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #71.481
Memnun oldum melisimIsmim melis kuzum 22 yaşındayım adıyamanda bir öküzle yaşıyorum
Evet dün kalp atışını duydum ilk defa çok tuhaf oldum InankiMemnun oldum melisimhangimiz yaşamıyoruz ki bir öküzle çılgınlar gibi
Bende 26 buçuk yaşındayımbir polisle yaşıyorum öğretmenim. 5 yıllık evliyim, bebem karnımda
Sende hamilesin
Hayırlı uğurlu olsun bu arada :)Evet dün kalp atışını duydum ilk defa çok tuhaf oldum Inankiminnacikti
Çok teşekkür ederim sizinkide hayırlı olsun rabbim kucagimiza almayı nasip etsinHayırlı uğurlu olsun bu arada :)
Sahi mi kızAltıma kaçırdım sizin yüzünüzden mutlumusunuz heeee
Amin ins cmlemiznkiniÇok teşekkür ederim sizinkide hayırlı olsun rabbim kucagimiza almayı nasip etsin
Enişte gelmeden temizle bariAltıma kaçırdım sizin yüzünüzden mutlumusunuz heeee
Bez mi bağlasak sana napsak hahahahahAltıma kaçırdım sizin yüzünüzden mutlumusunuz heeee
Maşallah ben bi daha dogurmayi düşünemiyorum hamilelik biraz kötü geçiyorAmin ins cmlemiznkini
Ben de cicinin sultanı hasmetlisi gulo
89 model olup üçüncü çocuğa hamileyim
Minicik ufacık eşimi de karşımda görünceSahi mi kız
Ben mesela doğurmayı düşünmüyorum zaten ben öyle yaşarım yani hiç cesaretim yook
Bende doğurmaya aşırı cesaretliyim ama tabiki haftamdan dolayı. Siz beni bir de son haftalar görünMaşallah ben bi daha dogurmayi düşünemiyorum hamilelik biraz kötü geçiyor
Geldi geldi ve ben gidiyorumm okuzle yemek yapicaz her an sinienip pıçakla saldira bilirimEnişte gelmeden temizle bari
Yerim seni haşmetli sultanım Amin ins cmlemiznkini
Ben de cicinin sultanı hasmetlisi gulo
89 model olup üçüncü çocuğa hamileyim
Allah bol sabırlar versinGeldi geldi ve ben gidiyorumm okuzle yemek yapicaz her an sinienip pıçakla saldira bilirim
Ulan diloşMinicik ufacık eşimi de karşımda görünceheycan yaptım herlade yumurtlama seysi de olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?