Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende doğurmaya aşırı cesaretliyim ama tabiki haftamdan dolayı. Siz beni bir de son haftalar görün
Neden kötü geçiyor kuzum gebelik? Benim de kötü, gel dertleşelim
Bulantı var hiç bisi yiyemiyorum evde yemek yapamıyorum yapsam bile asla yiyemem allaha emanet yaşıyorum resmen hiç beslenemiyorum tek dostum kivi

Bulantı var hiç bisi yiyemiyorum evde yemek yapamıyorum yapsam bile asla yiyemem allaha emanet yaşıyorum resmen hiç beslenemiyorum tek dostum kivi
Kıyamam sana ama iyi bir dost edinmişsin folik asit kaynağı
İnşallahhhh bir an önce bulantıların biter
Ben hiç bulantı, istifra, koku hassasiyeti yaşamadım ama malesef 7.haftadan beri kanamalar ile boğuşuyorum
Sürekli bir bu sefer kaybettik korkusu ile acildeyiz
Durum böyle olunca bize 4 aydır münasebet de yasak
Kullandığım düşük önleyici ilaçlar ayrı bir dert zaten

Çok geçmiş olsun kuzum işte kolay değil annelik daha hamileyken insan bunu anlıyor
Yasak gelmesi kötü olmuş ya birde 4 aydır

Çok geçmiş olsun kuzum işte kolay değil annelik daha hamileyken insan bunu anlıyor
Yasak gelmesi kötü olmuş ya birde 4 aydır
Diloş yasaksız halde adamı ne hallerde görünce altına kaçırdı bir de beni düşün 4 aylkk yokluktan sonra adamı o hallerde görsem nerelerime neler kaçırırım
D Dilos06

Diloş yasaksız halde adamı ne hallerde görünce altına kaçırdı bir de beni düşün 4 aylkk yokluktan sonra adamı o hallerde görsem nerelerime neler kaçırırım
D Dilos06
Walla ben senide geçtim de seninki seni öyle görse napar bilemedim

Walla ben senide geçtim de seninki seni öyle görse napar bilemedim
Dimi
Zaten adam yaşayan bir ölüye döndü 4 ayda gözünün feri kaçtı bayat balık gibi bakıyor cinsel açlıktan kilo vermeye başladı adam

Düz koyunca da soğuk gibi oluyor şamdanım

valla öyle kuzum ya ama geçmişi temizliyorum anında reklam yüzünden tekrar iptal oluyo emojiler
yeni bisey yukleyemiyorum telefonda yer kalmadi uygulama indirmeye

canim yaaa cok uzuldum cok cok gecms olsun

Ben gormedim amaaa ilk bahsedilen fotoyu gorme sansim varmi D Dilos06 konusulanlardan oturu merak uyandirdi poncikin eski esini gormustm benziyomuyms gercekten hemde senin c.abazoglu elbiseni marakkk ettm

Ayyy yazık ya hiç kaçamak olmazmi
Doktor yasak deyince cesaret edemiyoruz ama her an niyeti bozabilirim
Hoşgeldin çayım.
Yeni kaşların hayırlı olsun inşallah bende gidip bir gün aldıracağım
valla öyle kuzum ya ama geçmişi temizliyorum anında reklam yüzünden tekrar iptal oluyo emojiler
yeni bisey yukleyemiyorum telefonda yer kalmadi uygulama indirmeye
Bebişim opera kullanmıyor musun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…