- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #71.501
Bulantı var hiç bisi yiyemiyorum evde yemek yapamıyorum yapsam bile asla yiyemem allaha emanet yaşıyorum resmen hiç beslenemiyorum tek dostum kiviBende doğurmaya aşırı cesaretliyim ama tabiki haftamdan dolayı. Siz beni bir de son haftalar görün
Neden kötü geçiyor kuzum gebelik? Benim de kötü, gel dertleşelim
Ulan diloş
Eşini karşında ne halde gördün ki bunlar geldi başına
Kıyamam sanaBulantı var hiç bisi yiyemiyorum evde yemek yapamıyorum yapsam bile asla yiyemem allaha emanet yaşıyorum resmen hiç beslenemiyorum tek dostum kivi
Ulan
Çok geçmiş olsun kuzum işte kolay değil annelik daha hamileyken insan bunu anlıyorKıyamam sanaama iyi bir dost edinmişsin folik asit kaynağı
İnşallahhhh bir an önce bulantıların biter
Ben hiç bulantı, istifra, koku hassasiyeti yaşamadım ama malesef 7.haftadan beri kanamalar ile boğuşuyorum
Sürekli bir bu sefer kaybettik korkusu ile acildeyiz
Durum böyle olunca bize 4 aydır münasebet de yasak
Kullandığım düşük önleyici ilaçlar ayrı bir dert zaten
Bu yemek o yemekmiymişUlansenin yiyeceğin yemeği anladım ben diloşum tamam git dünyanın nimetlerinden faydalan koş
DimiWalla ben senide geçtim de seninki seni öyle görse napar bilemedim
Ayyy yazık ya hiç kaçamak olmazmiDimi
Zaten adam yaşayan bir ölüye döndü 4 ayda gözünün feri kaçtı bayat balık gibi bakıyorcinsel açlıktan kilo vermeye başladı adam
Düz koyunca da soğuk gibi oluyor şamdanım
canim yaaa cok uzuldum cok cok gecms olsunBiz avmye gittik eşimle gezmek için,tlfn çaldı alt komşum tavanlar full ıslanmış mutfakla oturma odası sizin bişey mi patladı diye koştur koştur eve geldik baktık bizde hiç bişey yok,alt komşunun altının da evi mahvolmuşbizim parkelerin altından geçen borular patlamış sanırım oofff off
Ben gormedim amaaa ilk bahsedilen fotoyu gorme sansim varmi D Dilos06 konusulanlardan oturu merak uyandirdi poncikin eski esini gormustm benziyomuyms gercekten hemde senin c.abazoglu elbiseni marakkk ettmWouwwwww bebek
Allah kahretmesin içerik kraliçesi ödülünü bana getiren kk'daki 10.000. Msjıma bakın
Lanet olsun ben 10.000. Msjımı toplu etiketle hepinize aşkımı ilan ederek yapacaktım hiç böyle bir msjla ödül almayı hayal etmemiştim
Eki Görüntüle 2589390
Gurur duymuyorum
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
minik kalp0753
Nego
malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
chamallows
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Zipzip-
A asyamm 2121
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
E Efruzi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
M mummumya
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
Doktor yasak deyince cesaret edemiyoruzAyyy yazık ya hiç kaçamak olmazmi
Hoşgeldin çayım.Kizlarrrr ben geldimmm. Kuafore gittim kas aldirmaya sonra erkek kardesim kizimla bizi burgere goturdu sonra yuruyus yaptik sonra da minnosumla evimize geldik ay 1 gunde bile evimi nasil ozlemisimmm o hevesle evi supuruecegim smdi.
Bre vicdansiz zalimlar 15 16 sayfa okudum
Bebişim opera kullanmıyor musun?valla öyle kuzum ya ama geçmişi temizliyorum anında reklam yüzünden tekrar iptal oluyo emojiler
yeni bisey yukleyemiyorum telefonda yer kalmadi uygulama indirmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?