- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #72.141
İçimden bı seesss Didem diyorrr ama tamamen 6.hiisssBenim adım neeee
Ne 6.hismiş arkadaşİçimden bı seesss Didem diyorrr ama tamamen 6.hiisss
Baj hele senin iyi odun da öküz de degil benım ki eski kafalı böle şeylere sevmiyor ben diyorum hep nedenseAşkmm benim demek istediğimm farklı ya, mesela Migi eşine mesaj yazmış hayatım yemeğe çıkalım diye, adam da dönmüş biz sevgili miyiz evliyiz diye. Bak bu durum farklı.
Kadın istiyor çünkü burada.
Ama senin dediğin durum daha farklı, ikinizde istemiyorsunuz ya da bu tür şeyleri sevmiyorsunuz.
Mesela benim eşim fazlası ile romantik bir adam.. mesela bende kutlanmasa da olur culardanım.. ama eşim hiç bir günü atlamaz. Evliyiz diye 14 şubat kutlamayak mı yaww der
AyşeeeSizce benim adım ne kizlarrr
Ne biliyim kız sende Ayşe havası aldımAjskanssajwnskhu bu çok kısa ve net olmadı mı dilosum
Yok değilNe biliyim kız sende Ayşe havası aldım
Niyeyse hülya gibi hissettimBenım adımı kimse bilmiyordur
Gelir oda bende gnooch yemegi yapayım :)
Hülya degilNiyeyse hülya gibi hissettim
ŞuraHülya degil
Benimkini kmsenin pek tahmn edebilecegni sanmiyoru cnmYok değil
M mehlika nur demet diye hayal ettim seni hep
C Cay6 seni bı tutturamadim beynimde heebı yanım Tuğba diyor öbür yanım olur mu canım ne tugbasi Betül diyor
Hayallerimi yıkma şimdi dur Betül olarak kal bari lütfenBenimkini kmsenin pek tahmn edebilecegni sanmiyoru cnm
Belirdi benim gözümde ahh analar ne yiğitler doyuruyorun yiğidi yigit pipiliOlmazzz
Zaten Kaan asla olmazÇünkü orjinali Kağan
Mete ismini de çok seviyorum Kağan ismini de Türk köken oluşundan, osmanlı usulü
Mete Kağan ÖZTÜRK
Bak oku nasıl güzel civan, dalyan gibi bir delikanlı belirmiyor mu gözünün önünde
Timam seni mi kircam takma afim betul olsnHayallerimi yıkma şimdi dur Betül olarak kal bari lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?