- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #72.101
Eki Görüntüle 2589968
Eşim illa tepsiye sade kek dök bugün çayın yanına dedi,bende üzümlü anne keki yaptım
Sen görmeyeydin iyiydi
ellerine sağlık canım çok güzel görünüyorEki Görüntüle 2589968
Eşim illa tepsiye sade kek dök bugün çayın yanına dedi,bende üzümlü anne keki yaptım
Ya bide ben bu tur seylerin imkanla da alakali oldgnu dusunuyorumay allahımm
Kız siz her akşam böyle yiyonuz mu çayın yanında bişeylerSen görmeyeydin iyiydiama dün pasta ve şekerpare yemistin dimi
O durum farklı zaten canım, benim burada söylediğim para var ya da yok değil.Ya bide ben bu tur seylerin imkanla da alakali oldgnu dusunuyorumponcikvegece haa kimi durumubolsa da esine karsi dusunceli olmaz oykeside var ama insanlar senede 1 tatile gidemeyebiliyorken masallah bak senin esin neler ayarliyor icinden geliyor imkani da var .
Mesela bizimde durum belli esim bu durumda bile yapabilecegnin en iyisini yapiyor bizi ayda 2 defa yemege goturuyor mesela . Yahut istedgm birseyi almaya caabaliyor bu da benim icin fazlasiyla yetiyor bu sene dogmgnlermz gelirken ikmz arasnda 10 gun var bu arada bu seneye kadr her sene hediye ve pasta alip geldin bu sene hic gerek yok ikimznknin ortasinda bi gun bi pasta alir keser yeriz biter tatli niywtine dedm hani gerek gormedim ve cokta iyi oldu . 7 yillik evliyiz 4 sene de flortumuz olmstu yapisini biliyorm demesem gene yapacagni da biliyordum ama ben calismiyorm ev kredimiz var zorlaniyoruz yani zaman zaman .
Evet orda haklisin evliyiz bizden gecti kafasini diyosun sen ...O durum farklı zaten canım, benim burada söylediğim para var ya da yok değil.
Biz evliyiz; sevgili miyizciler
Kız her akşam mümkün mertebe kek pasta kurabiye vs bir iki dilim de olsa eşim kesin ister,tabi dahası çekirdek ve meyve de olur evde oldukça hepsini koymaya özen gösteririm bende :) boğazına düşkün bir kocam varda birazcikKız siz her akşam böyle yiyonuz mu çayın yanında bişeyler
ben bunları yesem 100 kilo olurum hee
biz hiç yemiyoruz
eşim çok sever ister ama ben hiç yapmam
Saol canımellerine sağlık canım çok güzel görünüyor
Hehhh aynenn, yanii evlendik artık bizden bitti.Evet orda haklisin evliyiz bizden gecti kafasini diyosun sen ...
çayım benim eşine destek olman çok iyi bende öyle yaparım fazla yük olmamak için hatta yükünü hafifletmek için çabalarım her konuda.. bu içimden geliyor kıyamamak aslında benim için yani o yapmış süpriz yada ben yapmışım bizim için bunun bile önemi yok geçen sefer ben süpriz yaptım hadi bu sefer sen yap da demeyiz biz mesela imkanla alakalı da olabiliyor bak çok haklısın durumu olan eş belli ediyor kendini zaten ama durumu olmayan elinden geleni yapmaya çalışıyor ve bunu göremeyip kocasına şunu isterim bnu isterim diye kocasını zor durumda bırakanada kızıyorum mesela yani adamın durumu belli elinde olsa yapar yani üstüne gidip de zorlamanın ne anlamı var.. kimse için söylemiyorum bunu çevremde çok görüyorum "ablamın kocası ablama şunu yapmış sen bana hiç bişi yapmıyosun" diyerek baskı uygulamak hiç hoş değil bence o bi eş bi baba ve sorumluluğu var farkında elinden gelen bukadar yani.. ben nası bi insanım biliyomusun çayım allaha şükür kendimi bildim bileli hiçnişeye ihtiyacım olmamıştır varlığımızda bize yetecek kadar yerindedir evlendim bu böyle devam ediyor yine hiç bi ihtiyacım eksiğim yok çok şükür neye ihtiyacım olsada o dk alabilen biriyim.. ama 31 yaşındayım inan ki ne arkadaşlarıma ne anneme babama ne abilerime ve ne eşime benim falanca gün doğum günüm bana hediye alcakmısınız dememişimdir diyemem ki yapım değil yani kimseden bişey beklemem istemem al demem yap demem benim ihtiyacım varsa gider alır yaparım hani.. belkide yapı meselesi bilemiyorum çayım :)Ya bide ben bu tur seylerin imkanla da alakali oldgnu dusunuyorumponcikvegece haa kimi durumubolsa da esine karsi dusunceli olmaz oykeside var ama insanlar senede 1 tatile gidemeyebiliyorken masallah bak senin esin neler ayarliyor icinden geliyor imkani da var .
Mesela bizimde durum belli esim bu durumda bile yapabilecegnin en iyisini yapiyor bizi ayda 2 defa yemege goturuyor mesela . Yahut istedgm birseyi almaya caabaliyor bu da benim icin fazlasiyla yetiyor bu sene dogmgnlermz gelirken ikmz arasnda 10 gun var bu arada bu seneye kadr her sene hediye ve pasta alip geldin bu sene hic gerek yok ikimznknin ortasinda bi gun bi pasta alir keser yeriz biter tatli niywtine dedm hani gerek gormedim ve cokta iyi oldu . 7 yillik evliyiz 4 sene de flortumuz olmstu yapisini biliyorm demesem gene yapacagni da biliyordum ama ben calismiyorm ev kredimiz var zorlaniyoruz yani zaman zaman .
Saol canım,benim eşimin boyu olduğundan kilosu pek gözükmüyor,96 kilo ama boyuda 1.86 o yüzden fit duruyor o duruma guvenerekte yiyorK Kendinisevenbirii ellerine saglk iste benim esimde hergun yapsam hayir demez o da cayin yaninda biseyler yemeyi cok sever ... ben de seviyorum yapmayi da seviyorum senin gbi ama gel gor kii ben kilo aliyorum esim almiyor
hay maşallah kuzum senin boyun kaç merak ettimSaol canım,benim eşimin boyu olduğundan kilosu pek gözükmüyor,96 kilo ama boyuda 1.86 o yüzden fit duruyor o duruma guvenerekte yiyorben de yiyip kilo alıyodum,yapmadım bı sure fln sonra adam baklavaalip gelmeye başladı bende hazır almada ben yaparım dedim öyle yapıyorum işte şükür irade mi koruyorum ama ben spor boşa gitmesin diye
Bende pilates yapıyorum ama daha çok yiyorumSaol canım,benim eşimin boyu olduğundan kilosu pek gözükmüyor,96 kilo ama boyuda 1.86 o yüzden fit duruyor o duruma guvenerekte yiyorben de yiyip kilo alıyodum,yapmadım bı sure fln sonra adam baklava alip gelmeye başladı bende hazır almada ben yaparım dedim öyle yapıyorum işte şükür irade mi koruyorum ama ben spor boşa gitmesin diye
sen bi pipili can taşıyosun ponçiğim yemen çok normalBende pilates yapıyorum ama daha çok yiyorum
Pipiliden olmasın sakınBende pilates yapıyorum ama daha çok yiyorum
İmzoşum ben hep yiyommm yaaasen bi pipili can taşıyosun ponçiğim yemen çok normal
Bende 1.68 canımhay maşallah kuzum senin boyun kaç merak ettim
olsun ponçiğim ye gitsin boşver can boğazdan gelirİmzoşum ben hep yiyommm yaaa
ben bir ara 70 kilolardaydım.. sonra bir anda 59a indim azimleee amaaa hep yiyorummm
sürekli yiyorummm sonra yedikçe gene yiyesim geliyorhep geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?