- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #72.121
aay valla sende uzun boyluymuşsn maşallahBende 1.68 canım
Öyle diye diye bu hallere geldik zaten imzoşummmolsun ponçiğim ye gitsin boşver can boğazdan gelir
Ajdgaksb kız Allah seniaay valla sende uzun boyluymuşsn maşallah
ben 1.58 1.60 bile değilim
eşim 1.72 falan kuzum uzun bendenAjdgaksb kız Allah seniboy çok önemli değil imzosum akıl versin önce rabbim herkese boy neymiş boşver ben minyon kadınları daha bı beğenirim,sende kesin çiti pıtı bı hanimsindir senin eşinin boyu kaç peki?
ayy huzurun resmi valla negüzel
Tamamen katiliyorum cnm cok sukurler olsun bugunumuze ... hicbirseyde aklim hevesin kalmamistir benimde ama bu sene oyle dedm iste dogmgnumuzde eskiye gore biraz dha idareli olmamiz gereken bi zamandi... ayda 1 2 gun ek ise gidiyor bizim yuvamiz icin ... kalkip neden haftasonu biyere 2 3 gun tatilr cikmiyoruz mu diyeyim bu adama ... anlayisi hep erkeklerden beklememek gerek .çayım benim eşine destek olman çok iyi bende öyle yaparım fazla yük olmamak için hatta yükünü hafifletmek için çabalarım her konuda.. bu içimden geliyor kıyamamak aslında benim için yani o yapmış süpriz yada ben yapmışım bizim için bunun bile önemi yok geçen sefer ben süpriz yaptım hadi bu sefer sen yap da demeyiz biz mesela imkanla alakalı da olabiliyor bak çok haklısın durumu olan eş belli ediyor kendini zaten ama durumu olmayan elinden geleni yapmaya çalışıyor ve bunu göremeyip kocasına şunu isterim bnu isterim diye kocasını zor durumda bırakanada kızıyorum mesela yani adamın durumu belli elinde olsa yapar yani üstüne gidip de zorlamanın ne anlamı var.. kimse için söylemiyorum bunu çevremde çok görüyorum "ablamın kocası ablama şunu yapmış sen bana hiç bişi yapmıyosun" diyerek baskı uygulamak hiç hoş değil bence o bi eş bi baba ve sorumluluğu var farkında elinden gelen bukadar yani.. ben nası bi insanım biliyomusun çayım allaha şükür kendimi bildim bileli hiçnişeye ihtiyacım olmamıştır varlığımızda bize yetecek kadar yerindedir evlendim bu böyle devam ediyor yine hiç bi ihtiyacım eksiğim yok çok şükür neye ihtiyacım olsada o dk alabilen biriyim.. ama 31 yaşındayım inan ki ne arkadaşlarıma ne anneme babama ne abilerime ve ne eşime benim falanca gün doğum günüm bana hediye alcakmısınız dememişimdir diyemem ki yapım değil yani kimseden bişey beklemem istemem al demem yap demem benim ihtiyacım varsa gider alır yaparım hani.. belkide yapı meselesi bilemiyorum çayım :)
Eski foton varmiki yaaa sen kiloluydum bi ara diyosunya hic hayal edemiyorumki seniİmzoşum ben hep yiyommm yaaa
ben bir ara 70 kilolardaydım.. sonra bir anda 59a indim azimleee amaaa hep yiyorummm
sürekli yiyorummm sonra yedikçe gene yiyesim geliyorhep geliyor
aynen çayım sonuna kadar katılıyorum sanaTamamen katiliyorum cnm cok sukurler olsun bugunumuze ... hicbirseyde aklim hevesin kalmamistir benimde ama bu sene oyle dedm iste dogmgnumuzde eskiye gore biraz dha idareli olmamiz gereken bi zamandi... ayda 1 2 gun ek ise gidiyor bizim yuvamiz icin ... kalkip neden haftasonu biyere 2 3 gun tatilr cikmiyoruz mu diyeyim bu adama ... anlayisi hep erkeklerden beklememek gerek .
Kiz esim kizimiza bisryler alirken bana da bi cikolata almis getirmis olsun o bile yetiyor dusunmus olmasi cabasi deger verdgni nornal vakitte gostermesi 1 gunluk seyden dha muhim bana gore . Biliyorum ki imkani olsa herseyi de serer onumuze dusunur jest yapar bu durumda imkan dahilinde yapiyosa ....
Ahaha ya minyon olmanın avantajları işte geç yaslaniyosunuz :) daha da avantajları varda bana göre fesatliga girmesin şimdieşim 1.72 falan kuzum uzun benden
minyonum hiç yaşımı göstermiyorum yaa
25 yaşımda evlendim markete alışverişe gitmiştim daha 7 aylık evliydim parmağımda alyansımı gördü kasiyer kadın büyük baya belli bana nasıl kızıyo snin yaşın kaç başın kaç bu yaşta evlenilir mi bilmem nededim noluyo yaa 25 yaşımda olgun genç bi bayanım evlenmek hakkım dedim böle dondu kaldı bende seni 17-18 sandım dedi yok dedim ablacım nerdee yaşlandık biz dedim markette sıradaki herkes koptu tabi gülmekten
1.60 olsam iyiydi ya kıyafet aldıımda hep boyunu yaptırmak çok zor pantolon aldığımda da illa boyunu yaptırıyorum mutlaka hiçbizaman boyuma uygun ne pantolon nede abiye elbise bulamıyorum diz üstü elbiseler bende dizaltı duruyo bende öyle idare ediyorum
Benn 1.58 bile degilimaay valla sende uzun boyluymuşsn maşallah
ben 1.58, 1.60 bile değilim
.Yaaa hani huzurn resmiii bidha koy K Kendinisevenbirii
ahahah seni seniii yine aklın kaydı oralara demiiAhaha ya minyon olmanın avantajları işte geç yaslaniyosunuz :) daha da avantajları varda bana göre fesatliga girmesin şimdidezavantajlarını da siralamişsin gerçi ama avantajı çok büyük bence boşver sen kıyafeti yaptırırsın yine
Ya işte diyorum benahahah seni seniii yine aklın kaydı oralara demii
o konuda evet baya avantajlı oluyorum yalan yok
Teeeee bekardim birinden hoslaniyo gbydim upuzun boyluydu bi abla ile konusuyordk biliyordu da dedm o cok uzun boylu bakmaz bana filan diye abla da demisti ozaman belli olmaz kimi erkek minyon kadin ister gbi bisey demsti acik yazamayacagmYa işte diyorum benAllah bu güzel avantajınıza zaval vermesin jsdkajs
Hee anladım benTeeeee bekardim birinden hoslaniyo gbydim upuzun boyluydu bi abla ile konusuyordk biliyordu da dedm o cok uzun boylu bakmaz bana filan diye abla da demisti ozaman belli olmaz kimi erkek minyon kadin ister gbi bisey demsti acik yazamayacagm
İşte benım koca tam öküz işte bişeye ikna etmeye zorlanıyorum neymiş kar var arabayı çıkartamam bi tür bahane arıyor gitmemek için bide ekliyorYa migimmÇok özür diliyorum amaa gerçekten bakkk çok afedersin şöyle diyen kocalara ayar oluyorum
abi evlenince ne oluyor? gerçekten anlamıyorum evlendik diye ne oldu şimdi heh evlendik ne oldu
Yahu bir de kadın ağzı ile söyleyip bu tür dönüş yapanlara daha da ayar oluyorum bir yemek yaa, yemeğe bile götüremiyorsan git bir yerde sessizce bayıl gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?