Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aay valla sende uzun boyluymuşsn maşallah
ben 1.58 1.60 bile değilim
Ajdgaksb kız Allah seni boy çok önemli değil imzosum akıl versin önce rabbim herkese boy neymiş boşver ben minyon kadınları daha bı beğenirim,sende kesin çiti pıtı bı hanimsindir senin eşinin boyu kaç peki?

eşim 1.72 falan kuzum uzun benden
minyonum hiç yaşımı göstermiyorum yaa
25 yaşımda evlendim markete alışverişe gitmiştim daha 7 aylık evliydim parmağımda alyansımı gördü kasiyer kadın büyük baya belli bana nasıl kızıyo snin yaşın kaç başın kaç bu yaşta evlenilir mi bilmem ne dedim noluyo yaa 25 yaşımda olgun genç bi bayanım evlenmek hakkım dedim böle dondu kaldı bende seni 17-18 sandım dedi yok dedim ablacım nerdee yaşlandık biz dedim markette sıradaki herkes koptu tabi gülmekten
1.60 olsam iyiydi ya kıyafet aldıımda hep boyunu yaptırmak çok zor pantolon aldığımda da illa boyunu yaptırıyorum mutlaka hiçbizaman boyuma uygun ne pantolon nede abiye elbise bulamıyorum diz üstü elbiseler bende dizaltı duruyo bende öyle idare ediyorum

Tamamen katiliyorum cnm cok sukurler olsun bugunumuze ... hicbirseyde aklim hevesin kalmamistir benimde ama bu sene oyle dedm iste dogmgnumuzde eskiye gore biraz dha idareli olmamiz gereken bi zamandi... ayda 1 2 gun ek ise gidiyor bizim yuvamiz icin ... kalkip neden haftasonu biyere 2 3 gun tatilr cikmiyoruz mu diyeyim bu adama ... anlayisi hep erkeklerden beklememek gerek .
Kiz esim kizimiza bisryler alirken bana da bi cikolata almis getirmis olsun o bile yetiyor dusunmus olmasi cabasi deger verdgni nornal vakitte gostermesi 1 gunluk seyden dha muhim bana gore . Biliyorum ki imkani olsa herseyi de serer onumuze dusunur jest yapar bu durumda imkan dahilinde yapiyosa ....

İmzoşum ben hep yiyommm yaaa
ben bir ara 70 kilolardaydım.. sonra bir anda 59a indim azimleee amaaa hep yiyorummm
sürekli yiyorummm sonra yedikçe gene yiyesim geliyor hep geliyor
Eski foton varmiki yaaa sen kiloluydum bi ara diyosunya hic hayal edemiyorumki seni

aynen çayım sonuna kadar katılıyorum sana

Ahaha ya minyon olmanın avantajları işte geç yaslaniyosunuz :) daha da avantajları varda bana göre fesatliga girmesin şimdidezavantajlarını da siralamişsin gerçi ama avantajı çok büyük bence boşver sen kıyafeti yaptırırsın yine

ahahah seni seniii yine aklın kaydı oralara demii
o konuda evet baya avantajlı oluyorum yalan yok

Ya işte diyorum ben Allah bu güzel avantajınıza zaval vermesin jsdkajs
Teeeee bekardim birinden hoslaniyo gbydim upuzun boyluydu bi abla ile konusuyordk biliyordu da dedm o cok uzun boylu bakmaz bana filan diye abla da demisti ozaman belli olmaz kimi erkek minyon kadin ister gbi bisey demsti acik yazamayacagm

Teeeee bekardim birinden hoslaniyo gbydim upuzun boyluydu bi abla ile konusuyordk biliyordu da dedm o cok uzun boylu bakmaz bana filan diye abla da demisti ozaman belli olmaz kimi erkek minyon kadin ister gbi bisey demsti acik yazamayacagm
Hee anladım ben aynen öyle minyonu daha çok seviyormus erkekler,arkadaşın eşi de ona benzer biseyler diyomus yazamiycam şimdi

İşte benım koca tam öküz işte bişeye ikna etmeye zorlanıyorum neymiş kar var arabayı çıkartamam bi tür bahane arıyor gitmemek için bide ekliyor
Sevgiler günü de restoranlarda pahalı olurmuş para vermek de istemıyor işte böle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…