Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oha kizzzz cok tuhaf oldum valla dun aksam oyle konusupta cektin ustine enerjileri
Nerdeyse bizimki kadar kesilmis gecms olsn hayat duruyo dmi
Hava güzeldi, hiç üşümedik, salonda güneşe oturdum saclarim kurudu, yemek yaptım, buz dolabını temizledim gün bitti zaten, eşim saat 5 gibi geliyor bu hafta o geldikten sonra elektrik geldi, %3 şarj elektrikler gelene kadar gitti, pil tasarrufunu açınca, üstelik işyerinden iki arkadaş aradı kısa süreli konuştuk onlarla, sabah kalkınca acsaydim keşke pil tasarrufunu

Nerden bilcen iste tasarruf modu gercekten koruyor baya tecrube edindim sayelernde

2 tane sal aldim ben bugun ama bi tanesini yarn degistirip esarp alicam yerine turuncu yesil yansimaliydi cok cart geldi eve gelnce esim de sevmedi pek ama sen bilirsin takacak olan sensn dedi digeri de vizon uclari da serit halde toz pembe K Kendinisevenbirii sen aldinmi ne yaptin

Gene cok kucuk cocugn yokken iyi tabi simdilik
Cock varken hem sklyo hem usuyo hasta olacak diye endise ediyor insan
Doğru, bizimkiler biri 2 de diğeri 3 te geldi, ikisi oynadı, TV izleyelim demediler hiç,
Küçük çocuk olunca sıkıntı tabi, çocuk üşür endişesi olur,
Ben banyodan çıkmama rağmen hiç üşümedim, hatta bir ara cam acmayi düşündüm sonra ev soğumasın diye vazgeçtim

Hava guzeldi bugun gercekten biz de kizimla dolastik

çok severim . iş yerinde kahve telvesi kaşıklıyorum arada ben de . kahve içemeyince telve de gayet iyi gidiyor . kuru kayısı arası 1 çay kaşığı türk kahvesi koyup yiyorum .
Benim yengemde sizin gibi telve yer :) o biraz fazla ağız kuruluğu ve mide yanması yapıyor bende o sebeple kahve telvesi yemesem de içmesi şahane :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…