- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #72.201
Hava güzeldi, hiç üşümedik, salonda güneşe oturdum saclarim kurudu, yemek yaptım, buz dolabını temizledim gün bitti zaten, eşim saat 5 gibi geliyor bu hafta o geldikten sonra elektrik geldi, %3 şarj elektrikler gelene kadar gitti, pil tasarrufunu açınca, üstelik işyerinden iki arkadaş aradı kısa süreli konuştuk onlarla, sabah kalkınca acsaydim keşke pil tasarrufunuOha kizzzz cok tuhaf oldum valla dun aksam oyle konusupta cektin ustine enerjileri
Nerdeyse bizimki kadar kesilmis gecms olsn hayat duruyo dmi
Sinem,Sibel, Sevcan,Hayır kizlaarr hiç biri degiill
Nerden bilcen iste tasarruf modu gercekten koruyor baya tecrube edindim sayelerndeHava güzeldi, hiç üşümedik, salonda güneşe oturdum saclarim kurudu, yemek yaptım, buz dolabını temizledim gün bitti zaten, eşim saat 5 gibi geliyor bu hafta o geldikten sonra elektrik geldi, %3 şarj elektrikler gelene kadar gitti, pil tasarrufunu açınca, üstelik işyerinden iki arkadaş aradı kısa süreli konuştuk onlarla, sabah kalkınca acsaydim keşke pil tasarrufunu
Hiç bisey yazmıyo nasi yaptın oniKızlar bana baksanıza bi son görülme ne yazıyor
Aynen, havanın güneşli olması avantajlı oldu bizim için ama soğuk havada kesilmesi kötü tabiNerden bilcen iste tasarruf modu gercekten koruyor baya tecrube edindim sayelernde
Normal üye görünümlü promusun sen yoksa
Gene cok kucuk cocugn yokken iyi tabi simdilikAynen, havanın güneşli olması avantajlı oldu bizim için ama soğuk havada kesilmesi kötü tabi
Doğru, bizimkiler biri 2 de diğeri 3 te geldi, ikisi oynadı, TV izleyelim demediler hiç,Gene cok kucuk cocugn yokken iyi tabi simdilik
Cock varken hem sklyo hem usuyo hasta olacak diye endise ediyor insan
Hava guzeldi bugun gercekten biz de kizimla dolastikDoğru, bizimkiler biri 2 de diğeri 3 te geldi, ikisi oynadı, TV izleyelim demediler hiç,
Küçük çocuk olunca sıkıntı tabi, çocuk üşür endişesi olur,
Ben banyodan çıkmama rağmen hiç üşümedim, hatta bir ara cam acmayi düşündüm sonra ev soğumasın diye vazgeçtim
Bu bana ozelNormal üye görünümlü promusun sen yoksa
Benim yengemde sizin gibi telve yer :) o biraz fazla ağız kuruluğu ve mide yanması yapıyor bende o sebeple kahve telvesi yemesem de içmesi şahane :)çok severim . iş yerinde kahve telvesi kaşıklıyorum arada ben de . kahve içemeyince telve de gayet iyi gidiyor . kuru kayısı arası 1 çay kaşığı türk kahvesi koyup yiyorum .
Kalkmamış ben gördüm şimdi aratacağımİsmimi kaldırdım sosyal medyada aratmasınlar beni
Alintilandgi icin kalkamadiKalkmamış ben gördüm şimdi aratacağım
Evet alintida görmüşüm, orijinal mesajda kalkmışAlintilandgi icin kalkamadi
Bir marka olma yolunda ilerliyorsun biliyorsun değil miBu bana ozelimzoşummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?