Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
D Dilos06 senin adini da didem hic tahmn etmezdm he bu aksamdan once de ogrenmstm didem oldgnu da sasirmstim dilara filan zannetmistim didos yapaydin barim
Canım yıllardır Dilos olarak bilindim çevremde iyicenene deşifre oldum

Son düzenleme:
Maşaallah senin çocukların da tontik ama ideal,fazla kilolu değil
ee senin doğmuna az kalmış . normal doğumu mu bekliyordun . sabah akşam doğurursun artık . haber et .
39. Haftadayim, 39 bitince doğum inşaallah, sezeryan doğum olacak muhtemelen
Sezeryan olacak mehlika sarji bitmistir hrralde artik elektrik kesildi demisti
Şarjım bitmesin diye tasarruf moduna alıp interneti kapattım, iki konuşma yapmama rağmen %1 kala elektrik geldi ve o şarj 5 saat idare etti hayret ettim,
Benim karnımdaki oğluşum 22 hafta sakladı, 22 haftalıkken ayrıntılı ultrasonda gösterdi pipiyi,
O zamana kadar hep kıza benziyor dedi drlar
benim şuan oğlum olacak 11+5 te kesin olarak pipiyi gösterdi kızımıda 16. haftada kesin olarak öğrenmiştim. Kız çocuğa alıştık oğlan nasıl olacak bakalım merak ediyorum
belli olmaz ama erkek çocuk biraz daha az uyur . daha çok ağlar . genellikle tabi . ama senin oğlun sakin , uykusu bol olur inşallah.
Bir kız bir oğlan büyüttüm,kızım gazlı bir bebekti,gece gündüz uykusu çok azdı, gündüz uyutup yatirinca en fazla 10 dk uyuyup ağlaya başlıyordu, gece kucağımda oturur halde çok uyuduk sabaha kadar, bir yaşına geldiğinde bile ben gaz yapan yiyecekler yiyemiyordum bırak kendine yedireyim,
Oğlum ise kızıma göre çok çok rahat bir bebekti, gece gündüz uykusu iyiydi, tek sıkıntımız sağlık sorunları oldu, onlarin da çoğu geçti gitti,geriye alerji ve ekzamalari kaldı
çok severim . iş yerinde kahve telvesi kaşıklıyorum arada ben de . kahve içemeyince telve de gayet iyi gidiyor . kuru kayısı arası 1 çay kaşığı türk kahvesi koyup yiyorum .
Türk kahvesi içince telvesini de içerim, fincan tertemiz olur içtikten sonra
Ama hiç öyle kayisiyla falan yemedim
Hamileliğimde 6 ay cay kahve icemedim,icmeyi denedim ama bir iki yudumdan öteye gidemedi,tadı çok kötü geliyordu,şimdi de sabah akşam içiyorum

Hayırlı olsun güle güle kullan canım,
Biz de sevgililer günü hiç kutlamayiz, kadınlar günü, anneler babalar günü ve de kutlamayiz, eşim kapitalizmin oyunu olduğunu düşünür, ben de çok onemsemem o günleri,
Çocuklar anneler gününde el emeği sürprizler yaparlar, resim vs gibi, ya da sınıfta öğretmenleri yaptırır getirirler

Sagolasin canim benim sende bizim kafadansin yani ... hayir reklamlari izleynce bile anliyorsunuz zaten bu gunler resmen rant saglanmaya calisiliyor sevgililer gunu de sevguliler gunu neymis arkadas

iyiyim bebisim:) negonun topiginde calisan bi arkadasla maraton yapıp baya bi is hallettim yarın akşam da biseyler yaparsam haftasonu rahatim
sen naptın nasıl gidiyo:)
Ooo super olmus cnm ben de dun aksam ustu yaptim temizlik . Bugun camasir yikadim yarin da utulerim insallah . Kizla biraz yuruyus alisveris yaptik hava iyiydi biraz bugun . Oyle iste kis mevsimi pek randimanli degilm havalardan gezemiyorum

Ooo super olmus cnm ben de dun aksam ustu yaptim temizlik . Bugun camasir yikadim yarin da utulerim insallah . Kizla biraz yuruyus alisveris yaptik hava iyiydi biraz bugun . Oyle iste kis mevsimi pek randimanli degilm havalardan gezemiyorum

yeterli atraksiyon yok demi

bizde araba almak istiyoruz ama yok arkadas uçmuş araba fiyatları ya araba alsak bizde biraz gezerdik

yarın evi süpürüp silip çamaşır yikasam yapilcak işlerim bitiyo benim:)

Hatice sezen Medine diye bı kız,beyazın takimindaydi ama elendi ya çıkınca bakakaldim valla öyle :)

benim burnum daha güzel ama kız benden daha güzel
sima tarz olarak andırıyo beni demi kuzum:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…