- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #72.221
Şükürler olsun nihalim bu günleri de gördüm yaaBir marka olma yolunda ilerliyorsun biliyorsun değil mi
Maşaallah senin çocukların da tontik ama ideal,fazla kilolu değilpilav makarna alışkanlık oluyor canım .
pilavı makarnayı az pişirebilirsin evde. bi süre evde pişirmeyebilirsin .
patates yemeği olabilir onun yerine ama alınmış bi kilo var . yani yediklerini kesmesi ya da azaltması zor olabilir . yaşı da küçük çünkü . biz bile dur diyemiyoruz çoğu zaman kendimize.
ileri yaşlarda sıkıntı yaşamaması için şimdiden bi şeyler yapılabilir .
bende de 9 yaşında var . ortanca . o 37 kilo . ve tontiş görünüyor baya . evin tontişi .
bi de kızım 4 buçuk yaşında . o da 21 kilo olmuş . güzel yiyor bu aralar .
39. Haftadayim, 39 bitince doğum inşaallah, sezeryan doğum olacak muhtemelenee senin doğmuna az kalmış . normal doğumu mu bekliyordun . sabah akşam doğurursun artık . haber et .
Şarjım bitmesin diye tasarruf moduna alıp interneti kapattım, iki konuşma yapmama rağmen %1 kala elektrik geldi ve o şarj 5 saat idare etti hayret ettim,Sezeryan olacak mehlika sarji bitmistir hrralde artik elektrik kesildi demisti
Benim karnımdaki oğluşum 22 hafta sakladı, 22 haftalıkken ayrıntılı ultrasonda gösterdi pipiyi,evet . zaten kız ise doktor " kıza benziyor ama emin değilim . bi ay sonra daha emin oluruz ,, " der .
sonraki ay gidersin " artık 20 haftalık olur . kıza benziyor ama emin değilim . tam göremiyorum , der .
en son ayrıntılı ultrasona girersin o zaman kesin söyler .
ama erkekte 13. haftada garanti söyleniyor . genellikle yanı.
erkekler saklamıyor da kızlar edepli biraz daha . ama saklanmayan kız bebek istisnaları da vardır .
benim şuan oğlum olacak 11+5 te kesin olarak pipiyi gösterdi kızımıda 16. haftada kesin olarak öğrenmiştim. Kız çocuğa alıştık oğlan nasıl olacak bakalım merak ediyorum
Bir kız bir oğlan büyüttüm,kızım gazlı bir bebekti,gece gündüz uykusu çok azdı, gündüz uyutup yatirinca en fazla 10 dk uyuyup ağlaya başlıyordu, gece kucağımda oturur halde çok uyuduk sabaha kadar, bir yaşına geldiğinde bile ben gaz yapan yiyecekler yiyemiyordum bırak kendine yedireyim,belli olmaz ama erkek çocuk biraz daha az uyur . daha çok ağlar . genellikle tabi . ama senin oğlun sakin , uykusu bol olur inşallah.
Türk kahvesi içince telvesini de içerim, fincan tertemiz olur içtikten sonraçok severim . iş yerinde kahve telvesi kaşıklıyorum arada ben de . kahve içemeyince telve de gayet iyi gidiyor . kuru kayısı arası 1 çay kaşığı türk kahvesi koyup yiyorum .
Hayırlı olsun güle güle kullan canım,2 tane sal aldim ben bugun ama bi tanesini yarn degistirip esarp alicam yerine turuncu yesil yansimaliydi cok cart geldi eve gelnce esim de sevmedi pek ama sen bilirsin takacak olan sensn dedidigeri de vizon uclari da serit halde toz pembe K Kendinisevenbirii sen aldinmi ne yaptin
Sagolasin canim benimHayırlı olsun güle güle kullan canım,
Biz de sevgililer günü hiç kutlamayiz, kadınlar günü, anneler babalar günü ve de kutlamayiz, eşim kapitalizmin oyunu olduğunu düşünür, ben de çok onemsemem o günleri,
Çocuklar anneler gününde el emeği sürprizler yaparlar, resim vs gibi, ya da sınıfta öğretmenleri yaptırır getirirler
Sen bilirsin cnmŞubat anneleri watsap grubu kurmuş katıldım ama kimseyi tanımıyorum, bir de aşırı fazla yazılıyor okuyamıyorum bile, sanırım çıkacam gruptan
Ben öyle takılıyorum, bu gece erken yatacam, dün çok geç yattım,sabahta uyuyamadım, uykusuzumSen bilirsin cnm
Napiyosunuz sessiz topic bu gece
Kavga ediyorum kizimla 15 dk dir uykum yoj diye aglamalar tepinmeler inan gece oluyo diye korkuyorum yaaa hicbi zaman yatasi olmuyoBen öyle takılıyorum, bu gece erken yatacam, dün çok geç yattım,sabahta uyuyamadım, uykusuzum
Sen ne yapıyorsun
Şükran yada şerife falan mı kızBenim ismimin de rumuzumls uzaktan yakından alakası yok, ş ile başlıyor adım
Hatice sezen Medine diye bı kız,beyazın takimindaydi ama elendi ya çıkınca bakakaldim valla öyle :)yaaaaa:) kimmis o fistigim:)
Hatice sezen Medine diye bı kız,beyazın takimindaydi ama elendi ya çıkınca bakakaldim valla öyle :)
Ooo super olmus cnm ben de dun aksam ustu yaptim temizlik . Bugun camasir yikadim yarin da utulerim insallah . Kizla biraz yuruyus alisveris yaptik hava iyiydi biraz bugun . Oyle iste kis mevsimi pek randimanli degilm havalardan gezemiyorumiyiyim bebisim:) negonun topiginde calisan bi arkadasla maraton yapıp baya bi is hallettimyarın akşam da biseyler yaparsam haftasonu rahatim
sen naptınnasıl gidiyo:)
Ooo super olmus cnm ben de dun aksam ustu yaptim temizlik . Bugun camasir yikadim yarin da utulerim insallah . Kizla biraz yuruyus alisveris yaptik hava iyiydi biraz bugun . Oyle iste kis mevsimi pek randimanli degilm havalardan gezemiyorum
Hatice sezen Medine diye bı kız,beyazın takimindaydi ama elendi ya çıkınca bakakaldim valla öyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?