Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız gerçekten sen daha güzelsin vallaama onu da baya benzettim görünce

bence sen beni çok özledin ben seni çok özledim çünkü

doğru düzgün girip yazilanlara yetisemiyom çünkü ben

bundan sonra negonun topikte aktif maraton acicam :) öbür türlü hiç bisey yetismiyo ya

senin balkona gelen su ne oldu çözüm bulundu mu canım

Insallah alirsiniz canim hayirlisiyla kk birinci noteri
Kiz bu aksam ne is gordun ev silincek suprulcek camasir yikancaksa

ev çok dağınıktı topladim:)
çamaşır yıkadım astim. kuruyanlar vardi onlari katladim kaldırdım. banyo tuvalet temizledim ovdum. çöpleri topladim. bulaşık makinesini bosaltip doldurup çalıştırdım. elde yikanacak seyler vardi epey onları yikadim. ayakkabılıgi duzeltip topladım. öyle şeyler işte:)

Vaysss baya yapmissin biseyler ellerine saglik

Ellerine sağlık sandanim

Her daim özleniyorsun ki sen samdanim ama olsun işin gücün yetişsin,evine çocuğuna yetiste,tam düzen tutturunca bize de koşar gelirsin zaten canın sağolsun cancağızım

Her daim özleniyorsun ki sen samdanim ☹ ama olsun işin gücün yetişsin,evine çocuğuna yetiste,tam düzen tutturunca bize de koşar gelirsin zaten canın sağolsun cancağızım

artık negonun topikte aktif katılıp temizlik yapıyom kuzum çok şükür kaynanam cadisi geliyo diye epey temizlemistim. şimdi ufaktan bi rutin oturtunca tamam olcak:) bol bol gelirim

çok güzel burda sohbet etmek ya vallahi çok özledim ama yetişemiyorum sohbet hızına

Bazen bende yetişemiyorum cidden .ama yokluğun belli be samdanim alışmışız sana baya,kaç aydır birlikteyiz

Bazen bende yetişemiyorum cidden .ama yokluğun belli be samdanim alışmışız sana baya,kaç aydır birlikteyiz

seni yerim yaaaa
vallahi ne muhabbetlerimiz oldu çok güzel zamanlar gecirdim sizle unutmak ne mümkün:) allah razı olsun canım benim

balkonun hallolmasina çok sevindim:) geçmiş olsun:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…