- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #72.241
Kız gerçekten sen daha güzelsin vallabenim burnum daha güzelama kız benden daha güzel
sima tarz olarak andırıyo beni demi kuzum:)
Kız gerçekten sen daha güzelsin vallaama onu da baya benzettim görünce
Insallah alirsiniz canim hayirlisiylakk birinci noteri
Kiz bu aksam ne is gordun ev silincek suprulcek camasir yikancaksa
Vaysss baya yapmissin biseyler ellerine saglikev çok dağınıktı topladim:)
çamaşır yıkadım astim. kuruyanlar vardi onlari katladim kaldırdım. banyo tuvalet temizledim ovdum. çöpleri topladim. bulaşık makinesini bosaltip doldurup çalıştırdım. elde yikanacak seyler vardi epey onları yikadim. ayakkabılıgi duzeltip topladım. öyle şeyler işte:)
Ellerine sağlık sandanimev çok dağınıktı topladim:)
çamaşır yıkadım astim. kuruyanlar vardi onlari katladim kaldırdım. banyo tuvalet temizledim ovdum. çöpleri topladim. bulaşık makinesini bosaltip doldurup çalıştırdım. elde yikanacak seyler vardi epey onları yikadim. ayakkabılıgi duzeltip topladım. öyle şeyler işte:)
Vaysss baya yapmissin biseyler ellerine saglik
Ellerine sağlık sandanim
Her daim özleniyorsun ki sen samdanimbence sen beni çok özledinben seni çok özledim çünkü
doğru düzgün girip yazilanlara yetisemiyom çünkü ben
bundan sonra negonun topikte aktif maraton acicam :) öbür türlü hiç bisey yetismiyo ya
senin balkona gelen su ne oldu çözüm bulundu mu canım
Seni görmedim ama kıza baktım şimdi. Baya güzelmişsin samdanımbenim burnum daha güzelama kız benden daha güzel
sima tarz olarak andırıyo beni demi kuzum:)
Aynen bende bunu yazacaktimSeni görmedim ama kıza baktım şimdi. Baya güzelmişsin samdanım
Her daim özleniyorsun ki sen samdanim ☹ama olsun işin gücün yetişsin,evine çocuğuna yetiste,tam düzen tutturunca bize de koşar gelirsin zaten canın sağolsun cancağızım ❤
Seni görmedim ama kıza baktım şimdi. Baya güzelmişsin samdanım
Aynen bende bunu yazacaktim
Bazen bende yetişemiyorum ciddenartık negonun topikte aktif katılıp temizlik yapıyom kuzumçok şükür kaynanam cadisi geliyo diye epey temizlemistim. şimdi ufaktan bi rutin oturtunca tamam olcak:) bol bol gelirim
çok güzel burda sohbet etmek ya vallahi çok özledim ama yetişemiyorum sohbet hızına
teşekkür ederim fıstığım
seni yerimteşekkür ederim canım
Bazen bende yetişemiyorum cidden.ama yokluğun belli be samdanim alışmışız sana baya,kaç aydır birlikteyiz
Oha sabaniyeden başka isim yok mu
CıkısssŞükran yada şerife falan mı kız
Bağa da atar mısıncay aç özel mesajini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?