- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #72.281
selam verdim ya kimse bisey yazmayınca bisey oldu sandım geri döndüm memleketten pek yazamadım burayaOlur mu gülüm niye öyle düşündün ki şimdi
Günaydın kuzmgünaydın kizlar bana darıldınızmi
kuzular inatçidir.. dün akşam işten geldimKavga ediyorum kizimla 15 dk dir uykum yoj diye aglamalar tepinmeler inan gece oluyo diye korkuyorum yaaa hicbi zaman yatasi olmuyo
Bilemediniz bebeğim, şe den sonrası yanlışSenay bence sende tam senay tipi var M mehlika nur uyudunmuuubende @Kendinisevenbirii den ogrendim su isim tipi var demeyi
yok kız o doğaci :)Normal üye görünümlü promusun sen yoksa
ne bilim belki benim alınganlık üstünde kimse bişey yazmayıncaGünaydın kuzm
Da niye darilalim bebeğim
Bende Sevgisude :)
Kimmmm gıyok kız o doğaci :)
ŞeymaBilemediniz bebeğim, şe den sonrası yanlış
Yok kız fıstıkne bilim belki benim alınganlık üstünde kimse bişey yazmayınca
yeşilgilerKimmmm gı
sölemiyor ne inatçiymişBende Sevgi
Bu ara yoğun burası beybisi, dikkat etmemisizdir, ben de çoğu geçmişi okuyamadımne bilim belki benim alınganlık üstünde kimse bişey yazmayınca
iyiyim dilosum geri döndüm hala alisamadim 2 gecedir ağlıyorum geceleri evi ozledim ama alisirim 1 haftayaYok kız fıstık
Neler yapıyorsun nasılsın kuzum
iyiyimm çok şükür iyileştim geri döndüm Çarşamba gunuBu ara yoğun burası beybisi, dikkat etmemisizdir, ben de çoğu geçmişi okuyamadım
Nasılsın, en son hasta olmustun şimdi iyi misin
Zamnla alışırsın bebeğim ağlama tatlımiyiyim dilosum geri döndüm hala alisamadim 2 gecedir ağlıyorum geceleri evi ozledim ama alisirim 1 haftayasizler nasilsiniz ne var ne yok ladymorgananin ikizleri mi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?