- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #72.261
SedaHayiirr
hahhaha.Canım yıllardır Dilos olarak bilindim çevremde iyicenene deşifre oldum
ahh iştebenimkiler de hep ayniKavga ediyorum kizimla 15 dk dir uykum yoj diye aglamalar tepinmeler inan gece oluyo diye korkuyorum yaaa hicbi zaman yatasi olmuyo
telveyk is yerinde yiyorum. imkansizliktn. evde olsam kahe yaparım ki.Maşaallah senin çocukların da tontik ama ideal,fazla kilolu değil
39. Haftadayim, 39 bitince doğum inşaallah, sezeryan doğum olacak muhtemelen
Şarjım bitmesin diye tasarruf moduna alıp interneti kapattım, iki konuşma yapmama rağmen %1 kala elektrik geldi ve o şarj 5 saat idare etti hayret ettim,
Benim karnımdaki oğluşum 22 hafta sakladı, 22 haftalıkken ayrıntılı ultrasonda gösterdi pipiyi,
O zamana kadar hep kıza benziyor dedi drlar
Bir kız bir oğlan büyüttüm,kızım gazlı bir bebekti,gece gündüz uykusu çok azdı, gündüz uyutup yatirinca en fazla 10 dk uyuyup ağlaya başlıyordu, gece kucağımda oturur halde çok uyuduk sabaha kadar, bir yaşına geldiğinde bile ben gaz yapan yiyecekler yiyemiyordum bırak kendine yedireyim,
Oğlum ise kızıma göre çok çok rahat bir bebekti, gece gündüz uykusu iyiydi, tek sıkıntımız sağlık sorunları oldu, onlarin da çoğu geçti gitti,geriye alerji ve ekzamalari kaldı
Türk kahvesi içince telvesini de içerim, fincan tertemiz olur içtikten sonra
Ama hiç öyle kayisiyla falan yemedim
Hamileliğimde 6 ay cay kahve icemedim,icmeyi denedim ama bir iki yudumdan öteye gidemedi,tadı çok kötü geliyordu,şimdi de sabah akşam içiyorum
güzel gün lerde kullan canimSagolasin canim benimsende bizim kafadansin yani ... hayir reklamlari izleynce bile anliyorsunuz zaten bu gunler resmen rant saglanmaya calisiliyor sevgililer gunu de sevguliler gunu neymis arkadas
Maalesef canımm yokkkkEski foton varmiki yaaa sen kiloluydum bi ara diyosunya hic hayal edemiyorumki seni
bilmem varmiydiÖyle isim var mı yavvı ile biten
hahahaAaaaaa aslı
Ay yok oda değil
Bosa kahkaha atma tutturdum dimihahaha
kız senin adine yaAy yok oda değil
Bosa kahkaha atma tutturdum dimi
Olur mu gülüm niye öyle düşündün ki şimdigünaydın kizlar bana darıldınızmi
kız senin adine ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?