- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #72.661
14 subat in ilk sulariiindaoouuyyy bizde 14 şubata bağlanan gecede hediyeleştik aşamınan gene hediyeleşirik
Kizz ben seni kircagima kafamı kırarımLadyMorganas @bi prenses annesi Diktorya Secret
Kızlar tüm grup görüpte ben görmezsem yine catlarim vallalütfen atın bı bakiyim sonra kaldırın resimlerinizi geri ama lütfen atın lutfeenn eğer burda değilseniz msjimi sonra görürseniz özelden atın bari ya görmek istiyorum sizleri :)
Adam gibi adam köşemiz de bugün 4. sırada abin yer alıyorabimde yengeme set takımı aldı az önce kuyumcudan gerçi o çok önceden ayarladıydı doğum gününde alamadı sevgililer gününe denk getirdi de işte valla benimde içim gitti ne yalan diyim
Canimmm ordamisinLadyMorganas @bi prenses annesi Diktorya Secret
Kızlar tüm grup görüpte ben görmezsem yine catlarim vallalütfen atın bı bakiyim sonra kaldırın resimlerinizi geri ama lütfen atın lutfeenn eğer burda değilseniz msjimi sonra görürseniz özelden atın bari ya görmek istiyorum sizleri :)
Öküzün ormantiktik amaNiye ki kizzzz
ben attım yine bana bak sen çayımOha oha cussss diyorum yaziklar olsun diuorum hergun evdeyken kos kossss oturuyorum topic bombos bugun hem sohbet girla hemde herkes resim koymusssss cok pisss uzuldum 40 syfa gecms okudum oda cabasi hihhhhh
Sen ne güzel bir kadınsın
allah seniAdam gibi adam köşemiz de bugün 4. sırada abin yer alıyor
Ooooo kiskandim kizÖküzün ormantiktik ama
Romatikligi tuttu haberlerini aldımzaten yemek yiyeegimiz yer çok şık güzel bir yer
Ordan da aaaaaa çok dehşet bir otelde vakit gecirecez eve gelmicekmişizz en guzel cicelerimi hazırladım bavul yapıyorum bildiğin
İmzoşum abartmıyorum, gerçekten çok güzelsin; hele gülüşün. Maşallah yarabbim.sensin güzel olan bikere
Aslında çok kilom yok, 13 kilo civarı aldim hamileliğimde, karnım büyüdü tabi, son haftam ne de olsaama sen zayıfsın balımm gördüğüm kadarıylan zayıf gördüm seni ben taş gibisin maşallah
Harikasiniz masallah
yaa ponçiğim benimm utandırma beni şimdiİmzoşum abartmıyorum, gerçekten çok güzelsin; hele gülüşün. Maşallah yarabbim.
Kızın aynı baba bu arada .
Bu koca sana bugün çiçek alır bacımmmalmazsa söyle senin o güzelliğinin şerefine ben gönderecem
Kız maşallah yaaaa, nazarım değmez ama sen gene de kıçını kaşı
Yapınca da tam yapıyor öküzOoooo kiskandim kizenişte bey dökturmuş
gayet normal ama bu bence maşallahın var doğumdan sonra eser kalmazAslında çok kilom yok, 13 kilo civarı aldim hamileliğimde, karnım büyüdü tabi, son haftam ne de olsa
Yarın tatil ne de olsa,yansın geceleroouuyyy bizde 14 şubata bağlanan gecede hediyeleştik aşamınan gene hediyeleşirik
alev aldı yine buralarYarın tatil ne de olsa,yansın geceler
Vav adamın babası bu olsa gerek, otel de ne yapacaksınız gıııııÖküzün ormantiktik ama
Romatikligi tuttu haberlerini aldımzaten yemek yiyeegimiz yer çok şık güzel bir yer
Ordan da aaaaaa çok dehşet bir otelde vakit gecirecez eve gelmicekmişizz en guzel cicelerimi hazırladım bavul yapıyorum bildiğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?