- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #72.681
aşna fişneeVav adamın babası bu olsa gerek, otel de ne yapacaksınız gııııı
set takımı güllerden pahalıabimde yengeme set takımı aldı az önce kuyumcudan gerçi o çok önceden ayarladıydı doğum gününde alamadı sevgililer gününe denk getirdi de işte valla benimde içim gitti ne yalan diyim
yaa ama çok güldüm bunaa benset takımı güllerden pahalıbide en iyisi
ben eşimden bilezik al desem adam hırsızlari düşünüyor
İnşaallah canımgayet normal ama bu bence maşallahın var doğumdan sonra eser kalmaz
Alsin alsın, sevgililer günü şerefinealev aldı yine buralar
kesin alırr böyle bi hedayeyi benim diyen hiç bi erkek geri çevirmezİnşaallah canım
Alsin alsın, sevgililer günü şerefine
seninki aşk adamı herkesi ters köşe yapabilir yarın bildirirsn bize merak ederim şimdi benDu bahalım benim kiii bana ne edücüükkkkkkşimdilik adam gibi adam köşemizde 2.sıra da yer alıyor
Bende öyleee babama hayranımyaa ponçiğim benimm utandırma beni şimdi
kızım aynı baba evet bakışları bile gülüşü de herşeyiyle baba valla bide ikiisi çok iyi anlaşır arkadaş gibiler onları öyle seyretmek bile mutluluk veriyo bana çok bağlılar birbirlerine tıpkı benim babamla olduğum gibi
ama kız çocukları genelde hep babacı zaten bende öyleyim ve babama çok benzerim yani
Bir de hiç bişey almıyormuşseninki aşk adamı herkesi ters köşe yapabilir yarın bildirirsn bize merak ederim şimdi ben
hemde nasıl kıskançyaa ama çok güldüm bunaa ben
yani sen bilezik taksan peşine biri takılır bilezik için kıskançlıktan almıyor dimi
ponçiğim benimm çok teşekkür ederimm güzel gözlümmBende öyleee babama hayranım
canm o benimm
hiç utanma, çok güzelsin sıkılmadan söyleyebilirim
6 yıllık evliyiz sevgililer gününde hiçbişey almadık birbirmize yani hiç sanmıyorum alıcağınıBir de hiç bişey almıyormuş
ay ben bize yonttum ahahah6 yıllık evliyiz sevgililer gününde hiçbişey almadık birbirmize yani hiç sanmıyorum alıcağını
hemde en ateşlisinden siyah jartier takımımı giyicem benbu gece fantezi geceliği giymeyi hazirlayin
2014 senesinin hangi ay:)6 yıllık evliyiz sevgililer gününde hiçbişey almadık birbirmize yani hiç sanmıyorum alıcağını
vuuu yakıyor ortalığıhemde en ateşlisinden siyah jartier takımımı giyicem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?