- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #72.721
Biz dün itibariyle siyah geceliklerimin tozunu attıra attıra kutladık sevgilile gününüsevgililer gününde en güzel hedaye birbirini hediye etmekten geçer
Yay Burcu hep mi papatya sever be imzosum bende bayilirimbende papatya severim en sevdiğim
Kız çokkkk minikkk yaaa yerinnnnhaydi bismilllah bakin hemen
ooyy maşallahh tütütühaydi bismilllah bakin hemen
Ben seni biliyorum zaten de şimdi attığını görmedim amahaydi bismilllah bakin hemen
kız sennikini de göreyimBiz dün itibariyle siyah geceliklerimin tozunu attıra attıra kutladık sevgilile gününüekstra bide sabah uyaninca ettik onii tam oldu
Yay Burcu hep mi papatya sever be imzosum bende bayilirimbu arada Allah huzur mutluluk versin yuvanıza,çok güzel kadınsın maşallah kizçen babasına benziyor,eşinle de çok yakışıyor siniz maşallah canım :)
Biz de hiç almadık6 yıllık evliyiz sevgililer gününde hiçbişey almadık birbirmize yani hiç sanmıyorum alıcağını
enfes duruyor afiyet olsunBenim de kızım kek yaptı
evet evet efekt efekt siz bir foto da atabilirim amaKız çokkkk minikkk yaaa yerinnnn
o çiller efekt dimihayır efekt değilse de çok tatlı duruyor ama o kadar olamaz
onsenin guzel bakan gözlerinin güzelliğidünya güzelimiz maşallah
cok teşekkür ederimooyy maşallahh tütütüçok güzelsin kuzum
Attim bak kiz
simdi atiyorum bitNe dahaBen seni biliyorum zaten de şimdi attığını görmedim ama
Oyyy kuzum... Rabbim hayırla sağ salim dönmelerini nasip etsin. Hepsini Rabbim sevdiklerine bağışlasınKertenkelelerim hepinizden dua istiyorum. Aranizda hamileler var onlarin duasi kabul olur insallah. Esimin kardesi uzman. Idlipe cektiler bugun. Aklimiz hep onda. Dua edin o da silah arkadaslari da sag salim donsunler. Yuregimiz agzimizda bekliyoruz ondan gelecek telefonu. Lutfen dua edin. Hicbirinin ayagina tas degmesinburunlari kanamadan donsunler insallah oralardan
Tabiki çok seviniriz gelin tanış olalım kaynaş olalımMerhaba B Brunello Cicinelli :)
Bizde sızın bu eglencelı topıgınıze katılabılır mıyızParpali_ ile bırlıkte
maşallah çok güzelsin beybimm
Önce biz senin endamini görelim efenimkız sennikini de göreyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?