- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #72.741
O sizin guzelliginiz canlarimmaşallah çok güzelsin beybimm
Hosgeldn canm biz bisey yapmicaz gibiHuuuhu sevgi çiçeklerim, aşk kadınlarım, vahşi ve yırtıcı leoparlarım
Damdan dama atlarım 14 Şubat Sevgililer Günü'nüzü kutlarım
Bugece fantezileri görmemek için hiçbirşeyi okumadan geldimBeğendiklerimi de gözümü kapattım öyle beğendim
Beni sormayın ben dert ben gam ben keder, geyşam bugün en uzun görev gününde gece yarısı gelecek artık 2 mi olur 3 mü 5 mi göreceğiz
Zaten erken gelse nolur ağazdan bile übüşemez olduk yanlış yerlere gitmesin diye mevzuNeyse olsun heşteg #CiciBebeninAskerleriyiz
Siz neler yapacaksınız pislikler anlatın da iki nazar edeyim
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Negoo
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
M mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
@Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
sabah istedim de işe gidicem diye şaapamadık oni akşama tekrar hazırlancam en ateşlisindenBiz dün itibariyle siyah geceliklerimin tozunu attıra attıra kutladık sevgilile gününüekstra bide sabah uyaninca ettik onii tam oldu
Yay Burcu hep mi papatya sever be imzosum bende bayilirimbu arada Allah huzur mutluluk versin yuvanıza,çok güzel kadınsın maşallah kizçen babasına benziyor,eşinle de çok yakışıyor siniz maşallah canım :)
Ben, görmediimmm
bromm
Ben de senin yanında yerimi alayım cicimHuuuhu sevgi çiçeklerim, aşk kadınlarım, vahşi ve yırtıcı leoparlarım
Bugece fantezileri görmemek için hiçbirşeyi okumadan geldimBeğendiklerimi de gözümü kapattım öyle beğendim
Beni sormayın ben dert ben gam ben keder, geyşam bugün en uzun görev gününde gece yarısı gelecek artık 2 mi olur 3 mü 5 mi göreceğiz
Zaten erken gelse nolur ağazdan bile übüşemez olduk yanlış yerlere gitmesin diye mevzuNeyse olsun heşteg #CiciBebeninAskerleriyiz
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Negoo
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
M mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
@Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Uslu bir çocuk olursan belki şirinleri bile görebilirsin fıstığımbromm❤❤❤❤ insallah bende birgün seni görürüm
hoşgeldin canparem biz buakşam evdeyiz sağolsun çiçek gönderdi bende ona bonnyfood gönderdim ama zaten aynı firmada çalışıyoruz odalarımız altlı üstlüHuuuhu sevgi çiçeklerim, aşk kadınlarım, vahşi ve yırtıcı leoparlarım
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Negoo
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
M mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
@Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Gel miniğim sarılalımBen de senin yanında yerimi alayım cicim
Uslu bir çocuk olursanbromm❤❤❤❤ insallah bende birgün seni görürüm
Uyuyacağınıza inanalım mı yanihoşgeldin canparem biz buakşam evdeyiz sağolsun çiçek gönderdi bende ona bonnyfood gönderdim ama zaten aynı firmada çalışıyoruz odalarımız altlı üstlüeve gider yemek yer sarılır uyuruz artık
aay ama bu bile çok şeker yaaBiz de hiç almadıkbir kere bilgisayarda bir şey yapıp göndermişti mailime tek hatırladığım o
Uslu bir çocuk olursan belki şirinleri bile görebilirsin fıstığım
tamam uslu olcam göster ama
Bunu giyiniyorsan kocanın önünde yerleri gırgırlaman gerekiyormuş mehloşumBugün akşam cidden dicem, aşkım sevgililer günü hediyesi olarak kendimi hediye ediyorum sana, ne yaparsan yap beni,fircala beni kaşı beni
Zaten leoparlı pijamam da üstümde
39. haftadasın aman diyim .Bugün akşam cidden dicem, aşkım sevgililer günü hediyesi olarak kendimi hediye ediyorum sana, ne yaparsan yap beni,fircala beni kaşı beni
Zaten leoparlı pijamam da üstümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?