- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #72.761
Cicim hosgeldin,yemin ederim topigin hızına yetisecem diye okuduğum hi biseyi anlamadım bugün sadece okudm ama aklıma biseyler girdi mi bir sorHuuuhu sevgi çiçeklerim, aşk kadınlarım, vahşi ve yırtıcı leoparlarım
Damdan dama atlarım 14 Şubat Sevgililer Günü'nüzü kutlarım
Bugece fantezileri görmemek için hiçbirşeyi okumadan geldimBeğendiklerimi de gözümü kapattım öyle beğendim
Beni sormayın ben dert ben gam ben keder, geyşam bugün en uzun görev gününde gece yarısı gelecek artık 2 mi olur 3 mü 5 mi göreceğiz
Zaten erken gelse nolur ağazdan bile übüşemez olduk yanlış yerlere gitmesin diye mevzuNeyse olsun heşteg #CiciBebeninAskerleriyiz
Siz neler yapacaksınız pislikler anlatın da iki nazar edeyim
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Negoo
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
@Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Kız maşallah sana da
Gördüm güzellik
hahahah. buna çok güldüm yaaa ilahiiiBunu giyiniyorsan kocanın önünde yerleri gırgırlaman gerekiyormuş mehloşum
ben inanmıyorum zaten son bikaç ayımız kaldı sonra uzun süre hasret kalırız sevdiceğimle yarında tatil zaten wuuhuuuuuUyuyacağınıza inanalım mı yani
Cicim kıyamam sana yaaHuuuhu sevgi çiçeklerim, aşk kadınlarım, vahşi ve yırtıcı leoparlarım
Damdan dama atlarım 14 Şubat Sevgililer Günü'nüzü kutlarım
Bugece fantezileri görmemek için hiçbirşeyi okumadan geldimBeğendiklerimi de gözümü kapattım öyle beğendim
Beni sormayın ben dert ben gam ben keder, geyşam bugün en uzun görev gününde gece yarısı gelecek artık 2 mi olur 3 mü 5 mi göreceğiz
Zaten erken gelse nolur ağazdan bile übüşemez olduk yanlış yerlere gitmesin diye mevzuNeyse olsun heşteg #CiciBebeninAskerleriyiz
Siz neler yapacaksınız pislikler anlatın da iki nazar edeyim
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Negoo
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
@Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
hadi gözün aydın . miniği de gördünüz . keyfi nasılmış bakalım .Cicim kıyamam sana yaa
Valla bugün minnak sevgilimizi gördük bizde çok şükür her şey yolunda gidiyor 6 martta ikili tarama testi için çağırdı tekrar ❤❤
Lütfen gırgırıda hazırla mehloşBugün akşam cidden dicem, aşkım sevgililer günü hediyesi olarak kendimi hediye ediyorum sana, ne yaparsan yap beni,fircala beni kaşı beni
Zaten leoparlı pijamam da üstümde
hahaah.Allah kahretsin topikte leoparlı don bile gördüm. Şimdi burdan gidiyorum. Kaderime ağlamaya
Bir de ıspanak yemeye
Leoparsız donumla, geyşamdan uzakta, ıspanak yerken de kendimi seksi hissedebilirim
Şimdi ıspanak yerken kendimi seksi hissetmeye gidiyorum.
Elveda
anaa sen kaçırdınAyparee aşk olsunnnnnnn
Girgirim baş köşede hazırLütfen gırgırıda hazırla mehloş
Bebeleri biberonluyordum yav burdaykm telefon açık ama bebeler ancak doyuyor anam 2 tane napayımanaa sen kaçırdın
Bugün akşam cidden dicem, aşkım sevgililer günü hediyesi olarak kendimi hediye ediyorum sana, ne yaparsan yap beni,fircala beni kaşı beni
Zaten leoparlı pijamam da üstümde
Bugün coştuu buraaaaKızlar o kdr hızlı ilerledi ki topik msjini kacirdigim varsa affola
burdamisin atım mi yineBebeleri biberonluyordum yav burdaykm telefon açık ama bebeler ancak doyuyor anam 2 tane napayım
Ay Kaygısızlar da bi havalı deniz abla vardi o evin beyini etkilemek için poposuyla sehpayi siliyormuş aklıma o geldiGirgirim baş köşede hazır
Ben bile etkilendim suan daAy Kaygısızlar da bi havalı deniz abla vardi o evin beyini etkilemek için poposuyla sehpayi siliyormuş aklıma o geldi
Burdayım haniburdamisin atım mi yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?