Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kıymetlilerimmm
Gerçekten size diyecek tek kelimem yok kelimeler kifayetsiz kaldı şuan
Ulan zebra, ulan zebra seni kurbanda yemesi caiz midir değil midir umursamadan kesip yemez miyim bana kaç sayfa kelime okuttun gözlerim şaşıbeş oldu. Bu konuya ayrıca değinicem dur sen hele Korkuyla bekle beni 🗡@Kutsal zebra

Yavru kertenkelelerim eşim bu akşam gece nöbetine gidecek 3 den sonra gelip herkesi cevaplayacağım sadece beğenileri yapmak için uğradım.
Öptüm sizi en kıymetli yerinizden şap şup

Gel gel gel güzel gel hiç acımayacak gel gel gel güzelim gel hiç acımayacak kalbimmmmm caiz değil lan tabi ben fetvayı verdim zepraların soyu tükenecek nerdeyse dur durduğum yerde

Yağmurlu, karanlık, kasvetli, gök gürültülü bir İstanbul sabahından herkese merhaba. Durumumu gören olmuştur yine ozetleyeyim. Yatakta yuvarkanirken yağan yağmur bütün şevkimi kaçırdı. Oğlan yeni kalkmıştı yine uyuyacaktı. Camasirlar diye haykırıp firlayinca anne noldu diye şok oldu. Neticede uyandık. Çayımı içip güzel bir kahvaltı yapayım diyorum ama bakalım.

Bende kalktım temizlik yapıyorum duvarları siliyorum işim cokkk

ben dün krese gitmistim randevumuz vardi. oğlan ekimde oyun grubuyla başlayıp hazir oldukça yarım gün sonra tam güne gececek :)

bugün de sabah parka diye çıktık. parklardan birinde yemegini yedirdim. sonra uyuyana kadar yürüdüm. hava biraz atıştırdi ama şükür yağmur bastirmadi. serin de güzel bi gün :)

şimdi de bi yere oturdum kendime limonata ismarladim işe dönene kadar yine sıfır beden olacam bu velet yüzünden

günlerdir sabah çıkıp ogleden sonra eve giriyorum

Hayırlı olsun. Bizim kreş maceramız aklıma geldi hey gidi. Veledi bıraktım eve geldim. Aklim dağılsın diye temizlik yaptım biraz. Velet beni hiç umursamadı. Kreşe gitmek için çırpınıyordu. Memleketten döndük. Sabah uyandı bu anne güneş çıktı sabah oldu, ee? Kreşe gidicez yav dur tatildeyiz daha. Hih diye içeri gitti

aynem bizim de öyle olacak canım. dün kresten çıkaramadık zorla ikna ettik.

kurum müdürü yaşı itibariyle zorlanabilir oyun grubuyla başlayalım dedi. biz gorusmedeyken psikolog ilgilendi. oynatti 2 yaş sınıfına falan götürdü. onun gozlemi yarım günü kaldirabilir şeklinde oldu.

ben alisamazsa diye kendi kendime stres yapiyodum konuşsa niye bu kadar bekledik amme diyecek kıvamda

aralikta işe döneyim diyodum ama sanki daha erken olacak gibi bakalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…