- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.181
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #7.241
Gel gel gel güzel gel hiç acımayacak gel gel gel güzelim gel hiç acımayacak kalbimmmmmGünaydın kıymetlilerimmm
Gerçekten size diyecek tek kelimem yok kelimeler kifayetsiz kaldı şuan
Ulan zebra, ulan zebra seni kurbanda yemesi caiz midir değil midir umursamadan kesip yemez miyim bana kaç sayfa kelime okuttun gözlerim şaşıbeş oldu. Bu konuya ayrıca değinicem dur sen heleKorkuyla bekle beni 🗡 ⚰ @Kutsal zebra
Yavru kertenkelelerim eşim bu akşam gece nöbetine gidecek 3 den sonra gelip herkesi cevaplayacağım sadece beğenileri yapmak için uğradım.
Öptüm sizi en kıymetli yerinizden şap şup
Bende kalktım temizlik yapıyorum duvarları siliyorum işim cokkkYağmurlu, karanlık, kasvetli, gök gürültülü bir İstanbul sabahından herkese merhaba. Durumumu gören olmuştur yine ozetleyeyim. Yatakta yuvarkanirken yağan yağmur bütün şevkimi kaçırdı. Oğlan yeni kalkmıştı yine uyuyacaktı. Camasirlar diye haykırıp firlayinca anne noldu diye şok oldu. Neticede uyandık. Çayımı içip güzel bir kahvaltı yapayım diyorum ama bakalım.
İşte bu üzdü. Kolay gelsin. Bugün oğlanı parka götürecektim yalan oldu.Bende kalktım temizlik yapıyorum duvarları siliyorum işim cokkk
Bende çarşıya gidecektim yalan olduİşte bu üzdü. Kolay gelsin. Bugün oğlanı parka götürecektim yalan oldu.
Hayat bazen çok acımasızBende çarşıya gidecektim yalan oldu
Kız yağmur çekildi ben giderim serin serinHayat bazen çok acımasız ☹☹
Bakalım duruma göre. Gerçi park ıslak olur. Birkaç market turlar geliriz belkiKız yağmur çekildi ben giderim serin serin
Sonra gelsin abur cuburlarBakalım duruma göre. Gerçi park ıslak olur. Birkaç market turlar geliriz belki
SssSonra gelsin abur cuburlar
O kadar mı zayıfsın
Yok kız bilakis kalçalarım iddialidirO kadar mı zayıfsın
Hayırlı olsun. Bizim kreş maceramız aklıma geldi hey gidi. Veledi bıraktım eve geldim. Aklim dağılsın diye temizlik yaptım biraz. Velet beni hiç umursamadı.ben dün krese gitmistim randevumuz vardi. oğlan ekimde oyun grubuyla başlayıp hazir oldukça yarım gün sonra tam güne gececek :)
bugün de sabah parka diye çıktık. parklardan birinde yemegini yedirdim. sonra uyuyana kadar yürüdüm. hava biraz atıştırdi ama şükür yağmur bastirmadi. serin de güzel bi gün :)
şimdi de bi yere oturdum kendime limonata ismarladimişe dönene kadar yine sıfır beden olacam bu velet yüzünden
günlerdir sabah çıkıp ogleden sonra eve giriyorum
Hayırlı olsun. Bizim kreş maceramız aklıma geldi hey gidi. Veledi bıraktım eve geldim. Aklim dağılsın diye temizlik yaptım biraz. Velet beni hiç umursamadı.Kreşe gitmek için çırpınıyordu. Memleketten döndük. Sabah uyandı bu anne güneş çıktı sabah oldu, ee? Kreşe gidicez yav dur tatildeyiz daha. Hih diye içeri gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?