Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hahaha hemen fark etmesi de çok güzel ya
büyük şekilli kalçalar benim de hayranlik duyduğum bişey çok da seee saklanmiyosa ya tabi esin kıskanır haklı olarak
Haftalık kalite kontrolü yapar kilo alıp almadığımı söyler vs. Tesettürlü olmasam çok sorun etmezdim diyeceğim ki tesettürlü değilken de rahatsizdim. Bizim aile kalca ve basen yönünden çok şanslı kilo almaya çok meyilli bunyelerimiz var bacaklar da kısa

Ahahha Allah seni napsın ya balık etli zebra da neydi kocam diyo göbeğini erit popişin kalsın

bence göbeğin de kalabilir no proplema

alt taraftan genisleyen hatunlarin kalpleri saglam olurmus genetik olarak
bence üst tarafından kilo alip incecik bacakli olmaktan daha güzel ya. ne biliyim daha kadinsi daha seksi geliyo bana

yalnız amma kadin kesiyomusum ya la ben

Senden korkulur tabi üstün kilolu olmasından daha iyi. Kalçanın bir gideri var sonuçta. Üst kollarım çok kalın ama ondan muzdaribim. Eşim bana pehlivan diyor eşimden daha kalın pazularim var

Kızlar,
Benim de durumum aynı. Popo birazcık kalsa da şu göbekten kurtulsam ne iyi olur. Ne yapsak ki ?

mekik cekebilirsin kuzum. her daim karnını iceri cek mesela. o da karın kasi yapar gobekteki yağı eritir. bide ceviz yemek göbek çevresinde bulunan yağları eritiyomus. ama günde iki taneden fazla yemek yok :) :)

Senden korkulur tabi üstün kilolu olmasından daha iyi. Kalçanın bir gideri var sonuçta. Üst kollarım çok kalın ama ondan muzdaribim. Eşim bana pehlivan diyor eşimden daha kalın pazularim var

ay ben bayılırım güzel bakımlı kadina hayran olurum içim böyle mutluluklu oluyo anlatamam sana

dün oğlanı krese götürdük dedim ya. ilgilenen psikolog genc bi hanim. böyle balık etli ince belli genis kalçalı falan. siyah kömür karası saçları var nasil uzun güzel. ağzı burnu çizilmiş gibi. Allah'ım bir sesi var beni benden aldi benim oğlanın da dibi düştü ben anladim kadını birakamadi bı türlü. kadın Türkan Şoray güzelliğinde ama daha bi cazibesi var bi havasi var.

kısaca ben seviyorum ya kadın hayati güzelleştiren bisey :) bütün kadınlar mutlu Işıl Işıl olmalı bence :) hayranim oylelerine

benim de kalındır pazularim napak olacak o kadar kusur da

kız ben cok seviyom plank sen niye sevmedin ki. squat var bide o da çok eğlenceli :)
Yıldızımız barışmadi. Öyle uzanmış kalıyorsun ya sinir oluyorum. Squat hic denemedim. İyice kalcami buyutmesin diye. Uygulama yuklemistim o söylüyordu ben yapıyordum eğlenceliydi.

Ya bakımlı işveli kadın ben de severim. Kadın dediğin. 38 bedenden ince olmayacak. Bende o yok ama işte ya. Uzun süre bakımlı gezemiyorum

mekik cekebilirsin kuzum. her daim karnını iceri cek mesela. o da karın kasi yapar gobekteki yağı eritir. bide ceviz yemek göbek çevresinde bulunan yağları eritiyomus. ama günde iki taneden fazla yemek yok :) :)
Kız zaten karnımı serbest bırakıp göbeğimi salıverdiğim bir an yok ki
Plank denemiştim ama zor geldi, mekik çekebilirim aslında

Yıldızımız barışmadi. Öyle uzanmış kalıyorsun ya sinir oluyorum. Squat hic denemedim. İyice kalcami buyutmesin diye. Uygulama yuklemistim o söylüyordu ben yapıyordum eğlenceliydi.

ben kasların çalışmasını hissetmeyi seviyorum sanırım ondan gıcık etmedi beni
squat diklestirip sekillendiriyo ya. ama tabiki oyleyse niye bide onu yapcan

Ya bakımlı işveli kadın ben de severim. Kadın dediğin. 38 bedenden ince olmayacak. Bende o yok ama işte ya. Uzun süre bakımlı gezemiyorum ☹

ay ben de aynı düşünüyorum valla 38 40 beden ideal kadin için bence he ben o kadar olamiyom o ayrı ama bende sen gibi iki gün dikkat etsem üçüncü gün özüme donerim bakım için rutin şart

Ya bakımlı işveli kadın ben de severim. Kadın dediğin. 38 bedenden ince olmayacak. Bende o yok ama işte ya. Uzun süre bakımlı gezemiyorum ☹

ay ben de aynı düşünüyorum valla 38 40 beden ideal kadin için bence he ben o kadar olamiyom o ayrı ama bende sen gibi iki gün dikkat etsem üçüncü gün özüme donerim bakım için rutin şart

Ya valla zorlu diyet sürecinden sonra dikkat ediyorum artık. Yaş 29 bünye yavaşlamaya başladı. Kiloyu veremedim mi ne yaparım dedim. Çocuğu sütten kesince çok aldım. Sonra diyet yaptım. Bekarlık kiloma kavuştum dikkat ediyorum şimdi. Kuaföre de daha sık gideceğim artık buna orta yaş bunalımı denmez di mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…