- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #7.281
Hizoşunki benden iyi ya hem zayıf hem popolu ben oyle değilim hem kiloluyum hem popolu
Ahahha Allah seni napsın yaolsun zepra balık etli en sevdigimkadin gibi kadın. kivrimli kıvrımlı aşık olunasi
Haftalık kalite kontrolü yaparhahaha hemen fark etmesi de çok güzel ya
büyük şekilli kalçalar benim de hayranlik duyduğum bişeyçok da seee saklanmiyosa ya tabi esin kıskanır haklı olarak
Balık et iyidir öyle deme. Yemeğin salcalisi kadının kalcalisiHizoşunki benden iyi ya hem zayıf hem popolu ben oyle değilim hem kiloluyum hem popolu
Ahahahahhahahaha kocama bunları söyleyeyim aksamda benim yanaklarımda kalçalı onu napacagukkkBalık et iyidir öyle deme. Yemeğin salcalisi kadının kalcalisi
Ahahha Allah seni napsın yabalık etli zebra da neydi kocam diyo göbeğini erit popişin kalsın
Haftalık kalite kontrolü yaparkilo alıp almadığımı söyler vs. Tesettürlü olmasam çok sorun etmezdim diyeceğim ki tesettürlü değilken de rahatsizdim. Bizim aile kalca ve basen yönünden çok şanslı kilo almaya çok meyilli bunyelerimiz var bacaklar da kısa
Ahahahahhahahaha kocama bunları söyleyeyim aksamda benim yanaklarımda kalçalı onu napacagukkk
Senden korkulurbence göbeğin de kalabilir no proplema
alt taraftan genisleyen hatunlarin kalpleri saglam olurmus genetik olarak
bence üst tarafından kilo alip incecik bacakli olmaktan daha güzel ya. ne biliyim daha kadinsi daha seksi geliyo bana
yalnız amma kadin kesiyomusum ya la ben
Plank yap göbeği eritiyor. Duruşu güzelleştiriyorKızlar,
Benim de durumum aynı. Popo birazcık kalsa da şu göbekten kurtulsam ne iyi olur. Ne yapsak ki ?
Kızlar,
Benim de durumum aynı. Popo birazcık kalsa da şu göbekten kurtulsam ne iyi olur. Ne yapsak ki ?
Plank yap göbeği eritiyor. Duruşu güzelleştiriyorama bu hareketi yapmayı hiç sevemedim o ayrı
Senden korkulurtabi üstün kilolu olmasından daha iyi. Kalçanın bir gideri var sonuçta. Üst kollarım çok kalın ama ondan muzdaribim. Eşim bana pehlivan diyor eşimden daha kalın pazularim var
Yıldızımız barışmadi. Öyle uzanmış kalıyorsun ya sinir oluyorum. Squat hic denemedim. İyice kalcami buyutmesin diye. Uygulama yuklemistim o söylüyordu ben yapıyordum eğlenceliydi.kız ben cok seviyom planksen niye sevmedin ki. squat var bide o da çok eğlenceli :)
Ya bakımlı işveli kadın ben de severim. Kadın dediğin. 38 bedenden ince olmayacak. Bende o yok ama işte ya. Uzun süre bakımlı gezemiyorumay ben bayılırım güzel bakımlı kadinahayran olurum içim böyle mutluluklu oluyo anlatamam sana
dün oğlanı krese götürdük dedim ya. ilgilenen psikolog genc bi hanim. böyle balık etli ince belli genis kalçalı falan. siyah kömür karası saçları var nasil uzun güzel. ağzı burnu çizilmiş gibi. Allah'ım bir sesi var beni benden aldibenim oğlanın da dibi düştü ben anladim kadını birakamadi bı türlü. kadın Türkan Şoray güzelliğinde ama daha bi cazibesi var bi havasi var.
kısaca ben seviyorum ya kadın hayati güzelleştiren bisey :) bütün kadınlar mutlu Işıl Işıl olmalı bence :) hayranim oylelerine
benim de kalındır pazularimnapak olacak o kadar kusur da
Kız zaten karnımı serbest bırakıp göbeğimi salıverdiğim bir an yok kimekik cekebilirsin kuzum. her daim karnını iceri cek mesela. o da karın kasi yapar gobekteki yağı eritir. bide ceviz yemek göbek çevresinde bulunan yağları eritiyomus. ama günde iki taneden fazla yemek yok :) :)
Yıldızımız barışmadi. Öyle uzanmış kalıyorsun ya sinir oluyorum. Squat hic denemedim. İyice kalcami buyutmesin diye. Uygulama yuklemistim o söylüyordu ben yapıyordum eğlenceliydi.
Ya bakımlı işveli kadın ben de severim. Kadın dediğin. 38 bedenden ince olmayacak. Bende o yok ama işte ya. Uzun süre bakımlı gezemiyorum ☹
Ya bakımlı işveli kadın ben de severim. Kadın dediğin. 38 bedenden ince olmayacak. Bende o yok ama işte ya. Uzun süre bakımlı gezemiyorum ☹
Ya valla zorlu diyet sürecinden sonra dikkat ediyorum artık. Yaş 29 bünye yavaşlamaya başladı. Kiloyu veremedim mi ne yaparım dedim. Çocuğu sütten kesince çok aldım. Sonra diyet yaptım. Bekarlık kiloma kavuştumay ben de aynı düşünüyorum valla38 40 beden ideal kadin için bence he ben o kadar olamiyom o ayrı ama bende sen gibi iki gün dikkat etsem üçüncü gün özüme donerim bakım için rutin şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?