Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz basladigimizda 2.5 yaşındaydı. Konuşmuyordu. Tam gün gidiyordu 1. Donem 9-4 arası ikinci dönem 7.30-3.30 arası gidiyordu. Çok aksiyonlar yaşadık bakalım. Bu yıl neler olacak? Sabah çok erken uyandırmak zorunda kalıyorum. Yeni okulum çok erken başlıyor dertleri neyse

benimki 7 bucuk altı arası kalacak saatler biraz uzun malesef. 21 aylık oldu işte. ne acelesi var bilmiyom ama ilgiyi seviyo sanırım onun da etkisi var. yaşıtlarıyla oynama çağı da geliyo hem.
hayırlısı olsun ya ne aksiyonlar yasiyosunuz anlatsana biraz :) bana da hazırlık olsun :)

Hmm aslında bizim sıpa çok hevesliydi. Akşam çantasını ayakkabısını alır kapıyı gösterirdi. O zaman konusmuyordu. Yok oğlum daha gidemeyiz deyince yaygarayi kopariyordu. Neyse akşam gidilmeyecegini anladı. Benim saatler değişti evden geç çıkıyordum. Bunu da babası götürüyordu. Benim evde kalıp onları göndermem gıcığına gidiyormus babasına azap oldu iyi dedim ben gotureyim. Kahvaltı keyfi kim ben kim. Onu da hallettik. Sonra hastalandı bu. Duygusallaştı. Kreşe gidiyoz ziril ziril nasıl ağlıyor öğretmeni fotoğraf falan attı bak iyiyiz sadece yukarı çıkana kadar yaygarası diye. İlk ağladığında çok kötü oldum ben de ağladım. O ara dolmuştum zaten. Sonra alıştık yine. Her hastalandiginda güncelleme geliyordu buna
İlk yıl çok hastalaniyorlar ve hastalık duygusallık yapıyor.
Neyse sonra ikinci dönem başladı yeni okula geçtim. Ilk okulum 9 da başlıyordu bu 8 de. Çocuğu 7.30 gibi kreşe bırakmaliydim. Veledin uykusu çok ağır uyandiramiyorum bahar alerjisi mi geçirmedi, el ayak hastalığı mi olmadı. Kresten arıyorlar çocuk hasta gel al. Akrabamız falan yok. Sınavlarım vs var hemen çıkıp gidemem. Iste böyle sorunlarimiz oldu. Bir de öğretmeni bu arkadaşlarıyla çok sert oynuyor diyordu. Babayla boks mu yapıyorlar diye arkadaşları da bizi kovalıyor diyordu o huylarını bıraktı daha sakin artık

hakkaten epey bi macera yasamissinz yaaa

benim oğlan da doğru düzgün hasta olmadi o yüzden çok korkuyorum bu kresteki hastalik bulasma sık hastalanma durumundan hayırlısı olsun bakalim :)
bizim oğlan da sabahlari yatak keyfi yapmadan iyice ayilmadan kalkmaz napcam bilmiyom o konuda. alışır heralde.

akşamları krese gitmeye çalışması cok tatliymis yaaa ne kadar kres canlısı bi çocuk sosyal demekki kendisi

İnşallah sıkıntı yaşamasınız. Bizimki tam bir sosyal kelebek ortamlara genelde çabuk alışır

oooo genetik sanslilar muhtesem hatunlar da burdaymis

deli olmayanı deliler hastanesinde yatiriyolar
Ben aslında büyük kalçadan hoşlanmam. Küçültmek için uğraşıyorum. Kıyafet giyerken göze batmasın diye uğraşmak çok zor. Bir ara egzersizle epey şekle koymuştum. Egzersizi bırakınca tepsi gibi oldu Eşim de hemen fark ediyor ne olmuş buna formunu kaybetmiş diye

hahaha hemen fark etmesi de çok güzel ya
büyük şekilli kalçalar benim de hayranlik duyduğum bişey çok da seee saklanmiyosa ya tabi esin kıskanır haklı olarak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…