- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.088
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #72.821
Yok yavv şaka yaptım canın acımaz korkmaKorkutma beniii nihalim bahhhhhh
Sen öyle görürsün ama biz goremiyoruz bunu öğrenmeniz hiç iyi olmadı ne gzuel herkezin nerelere baktığını görüyordum baskın yapiyordumama ben kendimde görüyorum son Arizona kertenkelrine bakıyor diyor
atayım kız sizi ki kiracam ifsalanmamak adına geri sildim@LadyMorganasFit mutlu anne Diktorya Secret
Kızlar tüm grup görüpte ben görmezsem yine catlarim vallalütfen atın bı bakiyim sonra kaldırın resimlerinizi geri ama lütfen atın lutfeenn eğer burda değilseniz msjimi sonra görürseniz özelden atın bari ya görmek istiyorum sizleri :)
Hg cnm vala biz sevgililer günü falan hak getire ekşin falan istemiyor cnm karnım çıkmaya başladı artık zati kendimi beğenemiyorum heHuuuhu sevgi çiçeklerim, aşk kadınlarım, vahşi ve yırtıcı leoparlarım
Damdan dama atlarım 14 Şubat Sevgililer Günü'nüzü kutlarım
Bugece fantezileri görmemek için hiçbirşeyi okumadan geldimBeğendiklerimi de gözümü kapattım öyle beğendim
Beni sormayın ben dert ben gam ben keder, geyşam bugün en uzun görev gününde gece yarısı gelecek artık 2 mi olur 3 mü 5 mi göreceğiz
Zaten erken gelse nolur ağazdan bile übüşemez olduk yanlış yerlere gitmesin diye mevzuNeyse olsun heşteg #CiciBebeninAskerleriyiz
Siz neler yapacaksınız pislikler anlatın da iki nazar edeyim
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Negoo
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
pro olmadan nası yapıyonuz onu siz bakimmSen öyle görürsün ama biz goremiyoruz bunu öğrenmeniz hiç iyi olmadı ne gzuel herkezin nerelere baktığını görüyordum baskın yapiyordum
Hep size mi özel şeyler olacakpro olmadan nası yapıyonuz onu siz bakimm
Sen öyle görürsün ama biz goremiyoruz bunu öğrenmeniz hiç iyi olmadı ne gzuel herkezin nerelere baktığını görüyordum baskın yapiyordum
tamam susalim cok da şey etmeyelim kaldırırlar bideHep size mi özel şeyler olacak
Az da bize özel şeyler olsun imzoşummmmmm
valla bana özel bişey yok diloşum ben ne biliyosam sizde onu biliyosunuz kendimi bilem gösterdim yani gizlim saklım yok hiçHep size mi özel şeyler olacak
Az da bize özel şeyler olsun imzoşummmmmm
öptüm ponçiğimKızçeler ben kaçıyorum, erken çıkacağım bugün biraz.
Görüşürüz inşallah gecenin ilerleyen saatlerinde kendinize iyi bakınnn muckksssss
Yaa gordum maşallah sizeeeK Kendinisevenbirii C Cay6 B Brunello Cicinelli kızlar bakın burda degilsenz aktif olduğumuzda yenielrimkizcem ve ben
Saol cnmYaa gordum maşallah sizeee
Ah nihalim vah nihalim sevgililer gününü gazlı mi bitirmeye karar verdik birlikte nedirBen de nohut pişirdim yanına da soğan ohh miss
Yerimmm seniiivalla bana özel bişey yok diloşum ben ne biliyosam sizde onu biliyosunuz kendimi bilem gösterdim yani gizlim saklım yok hiç
aay maşallah yaa kızında sende çok güzelsinizzK Kendinisevenbirii C Cay6 B Brunello Cicinelli kızlar bakın burda degilsenz aktif olduğumuzda yenielrimkizcem ve ben
koptumYerimmm seniii
Gizlilik bölümünden ayarlanıyor balım
Hasan yavaş hasağannnn.
Boynum kopacak fistikim kaçtım bennn seviom senii siiziii
Ay saol cnm benimaay maşallah yaa kızında sende çok güzelsinizztütütü nazar değmesin valla
Kiz imzoş arada kaynamış bak bu msjsabah istedim de işe gidicem diye şaapamadık oni akşama tekrar hazırlancam en ateşlisinden
yaa evet papatya en sevdiğim benimm eşimde bilir çiçek alıcaksa bana hep bi papatya buketi yaptırır en sevdiğim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?