Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arada bir yapınca ayrı zevkli oluyo hergün hergün yapsan alışır insan ozaman bi özelliği kalmıyo
Adam yanında cıbıl cıbıl yatarken pek mümkün olmuyor o dediğin be imzosum hele hele yazın

Cicim yaaaa sabırlar diliyorum sana
Bugün herkes en olmayan bile bir kere comolokko yapar artıkın Benim manitanın işi gücü çok 15 saniye konuştuk o nasıl romantik bir gün maşallah yarabbi

Dene öyle hergün de bağımlılık yapıyor insan istiyor be bence ister yani öyle diyor bi arkadaşım
bağımlılık yapıyo yaa ilk çocuk yapmaya karar verdiğimizde abartısız hergün yapıyoduk 1 ay boyunca sonra bize dediler ki hergün yapmayın çocuk olmaz 1 ay boyunca alışmışız şimdi yapmadan duramıyoz 2. ayda öyle devam etti çocuk olmuyo tabi dedik böyle olmicak 1 gün ara verelim ama zor duruyoruz o derece

kocam sabahtan işe gitti şehir dışına çıktı
pazar günü dönecek saat belirsiz

beterin beteri var haline şükret dostum mesajini da verdiğime göre artık rahatca popomu yayip oturabilirim

Eşim bana kaç gündür annengile git istersen orda kal bı kaç gün değişiklik olur 14 subat akşamı almaya gelirim seni diyip duruyodu, bende gitmiycem ya niye ısrar edip duruyon diye en sonunda terslemistim adamı
14 Şubat olduğundan mütevellit hediye mahiyetinde bir sürpriz hazırlamak istemiş ama sonradan vazgeçtim cesaret edemedim diyor
Sizce o hediye nedir kızlar

sen evde yokken evi süslicekti herhal
belki küçük notlarla hediyeni bulmaya çalışırdın

sen evde yokken evi süslicekti herhal
belki küçük notlarla hediyeni bulmaya çalışırdın
Kız buna niye cesaret edemesin o yatak odasının tavanını ayna kaplatmayi düşünmüş,sadee yatak başından ayağına kadar olan kismibide gecelik almış hediye

Kız buna niye cesaret edemesin o yatak odasının tavanını ayna kaplatmayi düşünmüş,sadee yatak başından ayağına kadar olan kismibide gecelik almış hediye

adamin 14 Şubat hediyesi bile kendine ya

oooooohoohooooo hiç aklıma gelmedi yemin ederim

oooooohoohooooo hiç aklıma gelmedi yemin ederim
Evlendigimizden beri hayali onun bu ama takacak olan ustalar olacagindan elin adamlarına madara oluruz diye bı turlu cesaret edemiyorhemde kimse girmemesi lazım yatak odama öyle bı durumda,ama bana misafir fln gelse bebegini uyutup yatiriyolar,emzirmek için yada namaz kılmak için fln giriyorlar mecbur. her türlü rezillik yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…