- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #72.841
Kiz imzoş arada kaynamış bak bu msjakşam ki hazırlığından sonra size bı bebiş gelmesin kız
İy bari heriflerin aklı uçabilir zira gördükleri karşısındayok gelmez o iş bendee
arada bir yapınca ayrı zevkli oluyo hergün hergün yapsan alışır insan ozaman bi özelliği kalmıyoİy bari heriflerin aklı uçabilir zira gördükleri karşısında
Adam yanında cıbıl cıbıl yatarken pek mümkün olmuyor o dediğin be imzosumarada bir yapınca ayrı zevkli oluyo hergün hergün yapsan alışır insan ozaman bi özelliği kalmıyo
Cicim yaaaaHuuuhu sevgi çiçeklerim, aşk kadınlarım, vahşi ve yırtıcı leoparlarım
Damdan dama atlarım 14 Şubat Sevgililer Günü'nüzü kutlarım
Bugece fantezileri görmemek için hiçbirşeyi okumadan geldimBeğendiklerimi de gözümü kapattım öyle beğendim
Beni sormayın ben dert ben gam ben keder, geyşam bugün en uzun görev gününde gece yarısı gelecek artık 2 mi olur 3 mü 5 mi göreceğiz
Zaten erken gelse nolur ağazdan bile übüşemez olduk yanlış yerlere gitmesin diye mevzuNeyse olsun heşteg #CiciBebeninAskerleriyiz
Siz neler yapacaksınız pislikler anlatın da iki nazar edeyim
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Negoo
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Dene öyle hergün de bağımlılık yapıyorarada bir yapınca ayrı zevkli oluyo hergün hergün yapsan alışır insan ozaman bi özelliği kalmıyo
aayy oda doğruu vallaAdam yanında cıbıl cıbıl yatarken pek mümkün olmuyor o dediğin be imzosumhele hele yazın
bağımlılık yapıyo yaa ilk çocuk yapmaya karar verdiğimizde abartısız hergün yapıyoduk 1 ay boyuncaDene öyle hergün de bağımlılık yapıyorinsan istiyor be bence ister yani öyle diyor bi arkadaşım
Huuuhu sevgi çiçeklerim, aşk kadınlarım, vahşi ve yırtıcı leoparlarım
Damdan dama atlarım 14 Şubat Sevgililer Günü'nüzü kutlarım
Bugece fantezileri görmemek için hiçbirşeyi okumadan geldimBeğendiklerimi de gözümü kapattım öyle beğendim
Beni sormayın ben dert ben gam ben keder, geyşam bugün en uzun görev gününde gece yarısı gelecek artık 2 mi olur 3 mü 5 mi göreceğiz
Zaten erken gelse nolur ağazdan bile übüşemez olduk yanlış yerlere gitmesin diye mevzuNeyse olsun heşteg #CiciBebeninAskerleriyiz
Siz neler yapacaksınız pislikler anlatın da iki nazar edeyim
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Negoo
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
sen evde yokken evi süslicekti herhalEşim bana kaç gündür annengile git istersen orda kal bı kaç gün değişiklik olur 14 subat akşamı almaya gelirim seni diyip duruyodu, bende gitmiycem ya niye ısrar edip duruyon diye en sonunda terslemistim adamı
14 Şubat olduğundan mütevellit hediye mahiyetinde bir sürpriz hazırlamak istemiş ama sonradan vazgeçtim cesaret edemedim diyor
Sizce o hediye nedir kızlar
Kız buna niye cesaret edemesinsen evde yokken evi süslicekti herhal
belki küçük notlarla hediyeni bulmaya çalışırdın
Kız buna niye cesaret edemesino yatak odasının tavanını ayna kaplatmayi düşünmüş,sadee yatak başından ayağına kadar olan kismi bide gecelik almış hediye
oooooohoohooooo hiç aklıma gelmedi yemin ederimKız buna niye cesaret edemesino yatak odasının tavanını ayna kaplatmayi düşünmüş,sadee yatak başından ayağına kadar olan kismi bide gecelik almış hediye
Aynısını bende dedim yaaadamin 14 Şubat hediyesi bile kendine ya
Aynısını bende dedim yaa
şimdi biz senle ikimiz aynı ay ve gün doğmuşuz ya haliyle aynı burcuz aynı karakter sayılırıkAynısını bende dedim yaa
Evlendigimizden beri hayali onun buoooooohoohooooo hiç aklıma gelmedi yemin ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?