- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.088
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #72.801
20 binin üzerinde beğeni yorum falan herhaldeguru nasil olunuyo ki
banada soyleeeBen gizleyebilmis miyim guru degilim populerim
guru nasil olunuyo ki
Puanın 300leri geçmesi lazımm bebikomguru nasil olunuyo ki
Şaka yapıyorum zaten biz o işi bıraktık artık en son yapalı 2-3 hafta oldu galiba, en fazla sarılır öpüşürüz39. haftadasın aman diyim .
Ben de düşünemiyorumhahahah. buna çok güldüm yaaa ilahiii
gözümün önüne geldi bi an . 39. haftalık hamile . leopar pijama ve halı gırgırlarkeneee
Leoparli donu ben attım ama bizden bir cacık olmaz cicim cicimAllah kahretsin topikte leoparlı don bile gördüm. Şimdi burdan gidiyorum. Kaderime ağlamaya
Bir de ıspanak yemeye
Leoparsız donumla, geyşamdan uzakta, ıspanak yerken de kendimi seksi hissedebilirim
Şimdi ıspanak yerken kendimi seksi hissetmeye gidiyorum.
Elveda
aaa evet sende gizlisinBen gizleyebilmis miyim guru degilim populerim
Bebeğim söylemez miyimmm gizlilik ayarlarından gir gorursun çevrimiçi ayarları göster gibi bişi yaziyorbanada soyleee
Kendime çok benzettim şuan onuyaa bi karikatür geldi aklıma aradım bulamadım şimdi adam ineği sağmaya gidiyo elinde kova inek yatmış uzanmış şeksü şekilde sık memelerimi parçala memelerimi diyo falan aayy koptumm
Olmus balimmoldumu
Ben yıllar geçtikçe pro olunuyor sanıyordum meğer para peşin kırmızı meşin olayiymisaaa evet sende gizlisin
Hasaaaan dilosuma iyi davran zaten bu gece yeterince hirpalanacak garibim bari sen narin davranGittim ben hasan boynumu koparacak fon çekerken bak boynum kirilacakkk hasaaannn hasannnnn diyorum abla bırak telefonu diyor
Salağa bak benden kaç yaş büyük
Ben yıllar geçtikçe pro olunuyor sanıyordum meğer para peşin kırmızı meşin olayiymisama hayra gidiyormus o para orası ayrı
Korkutma beniii nihalim bahhhhhhHasaaaan dilosuma iyi davran zaten bu gece yeterince hirpalanacak garibim bari sen narin davran
Ama o mantıklı değil mi bu fruma yıllarını vermiş insanlar olsa daha iyi olmaz mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?