- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #72.961
Güzel bir tatlıdırİzmire özgü diye biliyorum ben milföyü kuüllah gibi sarıp pişirip fırında içini krema yapıyoruz ucuna Antep toz fıstık.
EvlenmmeeeeeErken daha ya isteseler de gitmiyorum çok gelen giden aileme soran var ama istemiyorum daha❤
Böyle diyen afet ü devran çıkıyor inanmamBen çok çirkinim bacim
Herkesin sevgililer gunu kutlu olsun@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Negoo
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
BBlair
@mummumya
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
ciciden kopyala yaptım,
Sevgililer Gününüz kutlu olsun.
Çook ben pek yemem ama çevrem ailem çok seviyor onlar yiyince ben mutlu oluyorumGüzel bir tatlıdır 🍽
atom sever misinÇook ben pek yemem ama çevrem ailem çok seviyor onlar yiyince ben mutlu oluyorum❤
Bomba yımı diyorsunatom sever misin
Ne güzelÇook ben pek yemem ama çevrem ailem çok seviyor onlar yiyince ben mutlu oluyorum
Evet daha yasin küçük, bekarlığin tadını çıkarErken daha ya isteseler de gitmiyorum çok gelen giden aileme soran var ama istemiyorum daha
Yaaaa çok tatlısınız migim5 dklık hemen silicem
Ay maşallah maşallah rabbim yavruma uzunnn sağlıklı bahtlı ömür versin annesi kadar güzel5 dklık hemen silicem
Maşaallah siz de çok tatlısınız5 dklık hemen silicem
Maşallah Canım;Kızınla çok tatlısın.Allah sizlere hep tebessüm verisn5 dklık hemen silicem
Bu ne ateşli bir yemektir böyle beaaaUlan bir ıspanak yiyip gelecektim 20 sayfa ilerlemiş
Şimdi hepinizi kıskandırıcam 14 Şubat fantazimle sıkı durun
Önce giydim en seksü şalvarımı, ardından ıspanağı aldım gel yiğidim dedim attım sirkeli suyun içineiyice temizledim yiğidimi. Ardından soğanla birlikte ateşlerde kavurdum alev alev o kavruldu ben kavruldum oh yeahh üzerine de yumurta kırmayayım mı sonrası ham ham
Kıskandınız dimi
Şaka bir yana benim adam bir msjla dahi sevgililer günümü kutlamadı moralim çok bozuk,
Bugün öğretmenler odasına çiçekler gelip gelip durdu. Bana bir maydanoz bile gelmedi..
Birazdan kendimi yatağa hapsedip hayal kırıklığımda boğulmaya çalışacağım.
İnşallahhhh sizler güzel bir gün geçiriyorsunuzdur
________
@imzabenaypare ackerman KedidirKedii
Hepsi birbirinden ayrı ayrı güzel fıstıklarımı gördüm bugün
@imzaben tam bir sempatikaypare ackerman tam bir şeker çukulata KedidirKedii de yunan heykeli gibin kadınmış gözlerimiz bayram etti ulan
Yesinler siziiii ayy bide cirkinmiss5 dklık hemen silicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?