- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #73.001
Adamı boşayıp kertenkelelerim ile evleneceğim zaten bu gidişle kuzumKıyamam Canım benim,burda bu sevgili topiğin sana moral veriir
Canım benim,şifreyi unuttum,Adamı boşayıp kertenkelelerim ile evleneceğim zaten bu gidişle kuzum
Bence daha mantıklı
Sen nasılsın epeydir yoktun.
Neden kiCanım benim,şifreyi unuttum,
sonra girdim burayı bulamadım,
eşimle yurt dışına gittim bebiş için
şimdi transfer, dua et,kimseye söylemiyorumNeden ki
Transfer mi doğum mu ne yaptınız oralarda gıı
Amin kuzumşimdi transfer, dua et,kimseye söylemiyorum
sen de hamilesin Allah bağışlasın
Amin binlerce aminnnnAmin kuzum
Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah kuzum güzel haberlerini alalım
Benim eşim de kutlamadı, bir de yemek masasında diyor bugün sevgililer günüymüş otobüste gelirken farkettim diyor, önce farketsen nolacakti dedimYaaa insan bekliyor bilün mü
Bende öğretmenler odasına çiçek ya da çikolata yollar diye düşünmüştüm. Yollamadı. Sonra eve dönünce eve yollayacak demekki diye düşünmüştüm. Yollamadı. Neyse arar kutlar belki dedim. Aramadı. Msj atsa da olur dedim. Atmadı.
Ben en iyisi düşünmeyeyim bidaha
Kremasen
Ispanakben
bilmiyorum ki gözümün önüne geldi bian gönder vallaPuding kümefeden İskendere nasıl geldin anemgöndereyim sana
iyyim canım sen nasılsınNapionuzsssss vahşi Arizona kertenkeleleri
75 k olur bugün burası
Kız sen git kocanla uyu, topikte ne işin varNapionuzsssss vahşi Arizona kertenkeleleri
75 k olur bugün burası
Kız sen git kocanla uyu, topikte ne işin var
Otelin manzarası da iyidir umarımBende iyiyim kuzum
Oyy bal cicimm senin kadar olamayiz amaUlan bir ıspanak yiyip gelecektim 20 sayfa ilerlemiş
Şimdi hepinizi kıskandırıcam 14 Şubat fantazimle sıkı durun
Önce giydim en seksü şalvarımı, ardından ıspanağı aldım gel yiğidim dedim attım sirkeli suyun içineiyice temizledim yiğidimi. Ardından soğanla birlikte ateşlerde kavurdum alev alev o kavruldu ben kavruldum oh yeahh üzerine de yumurta kırmayayım mı sonrası ham ham
Kıskandınız dimi
Şaka bir yana benim adam bir msjla dahi sevgililer günümü kutlamadı moralim çok bozuk,
Bugün öğretmenler odasına çiçekler gelip gelip durdu. Bana bir maydanoz bile gelmedi..
Birazdan kendimi yatağa hapsedip hayal kırıklığımda boğulmaya çalışacağım.
İnşallahhhh sizler güzel bir gün geçiriyorsunuzdur
________
Diktorya Secret aypare ackerman KedidirKedii
Hepsi birbirinden ayrı ayrı güzel fıstıklarımı gördüm bugün
Diktorya Secret tam bir sempatik aypare ackerman tam bir şeker çukulata KedidirKedii de yunan heykeli gibin kadınmış gözlerimiz bayram etti ulan
inanılmaz avunma yöntemleri vol 578.
bende iyyim canımiyyim canım sen nasılsın
Bazılarımız bizzat ayının kendisini almışız, eş olarakAz once reklam izledim hopi reklami bu 14 subatda herkes sevdigine ayı alsin şubat ayi ayilarin ayi ahahahshs koptum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?