- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #72.981
evettBomba yımı diyorsun
baya guzelsin sende bide çirkinim diyon bu çirkinim diyenler hepiniz aynisiniz
belki is cikisj sürpriz yapar geyşaUlan bir ıspanak yiyip gelecektim 20 sayfa ilerlemiş
Şimdi hepinizi kıskandırıcam 14 Şubat fantazimle sıkı durun
Önce giydim en seksü şalvarımı, ardından ıspanağı aldım gel yiğidim dedim attım sirkeli suyun içineiyice temizledim yiğidimi. Ardından soğanla birlikte ateşlerde kavurdum alev alev o kavruldu ben kavruldum oh yeahh üzerine de yumurta kırmayayım mı sonrası ham ham
Kıskandınız dimi
Şaka bir yana benim adam bir msjla dahi sevgililer günümü kutlamadı moralim çok bozuk,
Bugün öğretmenler odasına çiçekler gelip gelip durdu. Bana bir maydanoz bile gelmedi..
Birazdan kendimi yatağa hapsedip hayal kırıklığımda boğulmaya çalışacağım.
İnşallahhhh sizler güzel bir gün geçiriyorsunuzdur
________
@imzabenaypare ackerman KedidirKedii
Hepsi birbirinden ayrı ayrı güzel fıstıklarımı gördüm bugün
@imzaben tam bir sempatikaypare ackerman tam bir şeker çukulata KedidirKedii de yunan heykeli gibin kadınmış gözlerimiz bayram etti ulan
Yaa sen kendini niye beğenmiyon acebaaa çok güzel kadınsın maşallah
Cici yaaBana bir maydanoz bile gelmedi..
Gı seni göremedımYaa sen kendini niye beğenmiyon acebaaa çok güzel kadınsın maşallahkizçen de bir o kadar tatlı Allah esirgesin ❤
Cici yaa
Hahahahahaha pek sevmiyorum ya çok bayık daha çok sütlü tatlılar seviyorum baklava yada]
evett
belki is cikisj sürpriz yapar geyşa
herkesler ne güzel dimi artik tek merak ettiğim sen kaldin
Yaa büşom yerim onu benCicim kıyamam sana yaa
Valla bugün minnak sevgilimizi gördük bizde çok şükür her şey yolunda gidiyor 6 martta ikili tarama testi için çağırdı tekrar ❤❤
Bak tepelerde anlattım ıspanakla fantazimi diloşum kaçırmaCicinin de ıspanak yemeği beni benden aldı
Ciddi misin neden ya
Uğramıyor şamdanımbiz gece oniki itibariyle bisey etmedik
cici = ben
ben = cici
B Brunello Cicinelli
ula bı bize uğramıyo su özel günler
Bizde ancak yemekler ateşli be yunan heykelim napıcanBu ne ateşli bir yemektir böyle beaaaçok teşekkür ederim ciciim ❤ ❤
bende puding künefe severim tatli degil ama.canim İskender çektiHahahahahaha pek sevmiyorum ya çok bayık daha çok sütlü tatlılar seviyorum baklava yadaenerji. Verir
Sizlerden sonra ben solda sıfır ayparem]
evett
belki is cikisj sürpriz yapar geyşa
herkesler ne güzel dimi artik tek merak ettiğim sen kaldin
Bana da bir Maydonoz bile gelmedi ama biz konuştuk çünkü 3 Ekim yıl dönümümüz Kasım 15 gün arayla ikimizin doğum günü eee ardına yık başı dedim ki ben dert etmiyorum hediye çiçek böcek sende etme demez mi ohh be kasmayalım hediye ne alsam çiçeği nasıl alacağım ( aşırı sevmediği bir durum) diye düşünür oldum dedi  Uğramıyor şamdanım
Uğramadığı gibi artık kanaat getirdim benim adamın son kullanma tarihi geçmiş..
Sanırım yenisini almam gerekecek,moralim çok bozuk.
Bizde ancak yemekler ateşli be yunan heykelim napıcan
Puding kümefeden İskendere nasıl geldin anembende puding künefe severim tatli degil ama.canim İskender çekti
Doktordan izin çıktığı gün geysayi baştan cikarman için planlar yapalım burda bence cicimDobarlan Cici bıragma kendini
Eki Görüntüle 2590622
Bu akşamın geceye evrildigi zaman var bide migiciğiimmValla ben tekim eşim yemi aldığı sandalye uğraşmakta
Kızım da babanneye kaçtı
Ben de takılıyorum
Örgü öreceğim kızıma atkı
Yaaa insan bekliyor bilün müBana da bir Maydonoz bile gelmedi ama biz konuştuk çünkü 3 Ekim yıl dönümümüz Kasım 15 gün arayla ikimizin doğum günü eee ardına yık başı dedim ki ben dert etmiyorum hediye çiçek böcek sende etme demez mi ohh be kasmayalım hediye ne alsam çiçeği nasıl alacağım ( aşırı sevmediği bir durum) diye düşünür oldum dedi  o yüzden hakkını yemeyelim ama bekledim geldi ona seviypr diye Bi tatlı yaptım yedi öptüm kokladım eve gitti gözünden ameliyat oldu dışarı da çıkmayalım dedim ben yani anlıcan hepimiz ateşimizi ıspanağa ben de krema pişirirken hırslı hırslı karıştırmama verdim
Hahahahahaha ya nasıl güzel betimlemeler bunlar Allah iyiğini versinYaaa insan bekliyor bilün mü
Bende öğretmenler odasına çiçek ya da çikolata yollar diye düşünmüştüm. Yollamadı. Sonra eve dönünce eve yollayacak demekki diye düşünmüştüm. Yollamadı. Neyse arar kutlar belki dedim. Aramadı. Msj atsa da olur dedim. Atmadı.
Ben en iyisi düşünmeyeyim bidaha
Krema ♥ sen
Ispanak ♥ ben
Kıyamam Canım benim,Yaaa insan bekliyor bilün mü
Bende öğretmenler odasına çiçek ya da çikolata yollar diye düşünmüştüm. Yollamadı. Sonra eve dönünce eve yollayacak demekki diye düşünmüştüm. Yollamadı. Neyse arar kutlar belki dedim. Aramadı. Msj atsa da olur dedim. Atmadı.
Ben en iyisi düşünmeyeyim bidaha
Krema ♥ sen
Ispanak ♥ ben
Adam kaçıyor tam zamanı dediysem vay anamBu akşamın geceye evrildigi zaman var bide migiciğiimmhazır prensesiniz de babannedeymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?